Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Není nic humornějšího, když jeden bývalý agent StB kritizuje druhého. ;-D

0 0
možnosti

a když to navíc třetí agent komentuje;-D

0 0
možnosti
MN

ja bych z toho zase takovou kovbojku nedelal, StB se zabyvala mnoha odvetvimi, ktere pokud vim dnes vykonava BIS v podstate se da rici ze se jen zmenily strany zajmu a odbourala se oblast vnitrniho protivnika ostatni jede ve stejnych kolejich. Nakonec takhle funguji zpravodajske sluzby po celem svete, to jen u nas jsme si zacali vykladat ze byla ta StB mimoradne nehumanni ale nikdo nikdy neporovnaval obdobu v USA. No a ty styky s StB - vzdyt je mel v podstate kazdy herec zpevak kteri vyjizdeli do zahranici. Vsichni byli kontaktovani a podavali informace .. jen dnes se schovavaji za soudni vyroky o nespolupracovani... jsou to jen lzi a pokrytectvi... To, ze se do Babise strefuje pan Kalousek ktery fungoval v Narodni fronte pod vedenim KSC  za totace je taky humore!

0 0
možnosti
AK

A navic ten komu v rodine nekdo emigroval tak ten mel problemy kdyz chtel vyjet ven. Natoz pracovat v zahranicnim obchode s vyjezdem do kapitalisticke ciziny.  Dalsi podivnost p. Burese.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer.Obdivuju Vás, že se dokážete denně patlat v politickém hnoji.:-)

0 0
možnosti
Foto

A přišel jste snad na to, že by někoho udal?

1 0
možnosti

Jasně, to je zásadní věc, "Zda Babiš skutečně práskal ví jen on sám a jeho bývalí řídící pracovníci." - měly by to vědět i případné oběti jeho práskání. Třeba svazek jednoho mého práskače v hotelu Continental v Brně  byl taky skartován, ovšem zachoval se svazek můj, takže aspoň část vyšla najevo.

0 0
možnosti
SN

:-)   Rudolfe, Vy máte opravdu prapodivné uvažování ...!  Nevím, kolik máte roků, ale zřejmě máte krátkou paměť, a nebo se nedíváte realisticky na život kolem sebe. Před sameťákem bylo v republice 1,600.000 komunistů! Kam se ztratili? A zbytek byli disidenti, mezi které se řadíte zřejmě i Vy !!! Kdo se vyšvihl po sameťáku? Samozřejmě dobře informovaní komunisté, nebo jejich potomci. Vždyť Vaše ODS je jimi prolezlá. Ti největší křiklouni by dnes chtěli komunisty likvidovat, je to jen zástěrka za jejich minulost. Příkladů je dost. Vy to zřejmě nejste schopen nikdy pochopit. Kdo vyjel někdy na západ, nedejbože pracoval v zahraničním obchodě a roky se pohyboval ve světě, byl vždycky STB "vytěžen" !  Ale pochopit to, to už bych chtěl po Vás hodně!  RvRvRvX

2 0
možnosti
OL

O45t37o 29L59e82v

19. 9. 2013 14:01

Stačí vzpomenout na ministry první Klausové vlády,Kočárníkem počínaje a Vodičkou konče,jeden komunista vedle druhého,jenže ministři za ODS;-D;-D;-D

2 0
možnosti
KS

Mám to stejně, ale ve finále to bude nejmenší zlo a nezkompromitovaná opozice pro ČSSD a že jí bude potřeba!!

0 0
možnosti
Foto

Na základě dostupných informací jsem došel k obdobnému závěru.

Nevěřím mu.

Nejen, že nespolupracoval s StB, ale ani jeho proklamovaný zájem o stát a občany - a to je pro mne nejdůležitější. Obávám se, že to je v jiném kabátě obdobný projekt jako VV.

6 2
možnosti
Foto

To jsme naprosto téhož názoru. Ano jsou sofistikovanější VV.

0 0
možnosti
OL

O23t75o 25L61e41v

19. 9. 2013 13:28

Rudolfe,a co tento agent,pravá ruka papá tunela Klause a autora největší zlodějiny v dějinách republiky Dušan Tříska,ten vám nevadí?Babiš rozhodně udělal méně škody nežli agent Dušan Tříska.

http://www.upn.gov.sk/regpro/vysledky-vyhladavania.php?kraj=&priezvisko=t%C5%99%C3%ADska&meno=du%C5%A1an&datum_narodenia=&kategoria=

2 1
možnosti
Foto

Tříska nadělal obrovské škody a mnoho lidí ani neví, kdo to byl. Určitě vís škody, než dosud Babiš.

Já se spíš obávám možností budoucích škod od Babiše.

0 0
možnosti
JL

Jsem zvědavý, co bude Rudolf psát, až budeme mít levicovou ústavní většinu ve sněmovně, levicovou většinu v Senátu a víceméně levicového (či spíše populistického) prezidenta. :-) Už se na tyhle notorické pravicové bloggery těším - tak v listopadu, kámo.

2 0
možnosti

pevně doufám, že víc než třetina národa nemá IQ tykve, umí samostatně myslet a neztratila paměť, takže ústavní většinu levice mít nebude

6 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon