Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P61e81t94r 88V57l69c62e47k

28. 9. 2013 10:44

Že mnohým Zeman vadí dokáži pochopit, nakonec není politika, který by to měl jinak......ale pokud se (a nejen vůči Zemanovi) najdou takoví "oponenti", kteří mají potřebu zesměšňovat, nadávat, řvát bez ohledu na reakci druhé strany  apod., jsou to lidé ve svém životě neuspokojeni, neuznáni,  traumatizováni pocitem křivdy, který vznikl mimo politiku a zde je prostor k navození vnitřní rovnováhy.....takové typy lze třeba vysledovat i na sportovních stadionech....jsou to křiklouni, velmi agresivní, zhusta sprostí a vždy (podle nich) je příčinou jejich nevole znepřátelené mužstvo či rozhodčí, žádnou jinou příčinu - dle jejich slov- za svými nenávistnými projevy vůbec nevidí....

5 2
možnosti
VJ

V81í89t 59J33e79ž36e91k

2. 10. 2013 14:44

Budu věřit, že ve vašem příspěvku je mezi řádky včleněno opovržení i lidí, kteří mají nutkání své oponenty mlátit holemi a lynčovat jej.

0 0
možnosti
KS

Ještě něco speciálně pro Rudu: Host vejde do supr nově vybavené hospody, sedne na bar a všimne si, že za barem je robot a ten ho vítá: "Dobrý den, jsme moderní restaurace, vítám

vás, jsem robot Charlie a budu vás obsluhovat. Prosím sdělte výši vašeho

IQ." Borec se zamyslí a řekne, že má IQ 150. Robot naleje whisky a začne

bavit hosta řečmi z astronomie, matematiky, historie, zeměpisu. Chlapík...

poněkud nezvládá debatu a rozhodne se navštívit bar příští den zase s tím,

že robotovi sdělil, že má IQ 100. Robot nalije whisky a začne debatu o autech, sexu a celebritách. "Fajn" řekne si chlapík a přijde třetí den a robot za barem se zase ptá na jeho IQ a chlapík odpoví, že má IQ 50. Robot se zamyslí, naleje vodku a zeptá se :"Tak co, zase budete volit ODS ?"

5 1
možnosti
Foto

třeba není blbej, třeba jenom krade;-D ...nebo je socialisticky vyděšenej

0 1
možnosti
KS

Svoboda projevu končí tehdy, kdy svým jednáním omezuji svobodu někoho jiného. Ti lidé si přišli na náměstí poslechnout prezidenta a když jim v tom jeden de.ilek bránil, tak jen policisté konali svoji práci (že ho nemuseli pak 6 hodin vyslýchat, je věc druhá). Ale když by někdo pískal či podobným způsobem vyrušoval třeba v divadle nebo na koncertě, tak by ho pořadatelé také nechali vyvést. ;-)

6 2
možnosti
JP

Ano, nechali by ho vyvést, ale nekopali by do něho, nemlátili ho holemi, neničili by mu jeho majetek, nepovalili by ho na zem, nespoutali by ho, neodvlekli ho násilím na policii, téměř 7 hodin by ho nevyslýchali a nezavolali by n něho psychiatra.

8 4
možnosti
Foto

Jsem vcelku zapřísáhlým odpůrcem pana prezidenta, ale práce policie se mi zdá v pořádku. Ve srovnání s "atentátníkem" má autor pravdu - ovšem nejde o to, že by tentokrát policie jednala příliš tvrdě, ale spíš o to, že tehdy byl jejich zásah velice neprofesionální. Jak zde již pár diskutujících naznačilo, ten muž se doopravdy nechoval zrovna příčetně a zásah nebyl ani zdaleka tak brutální, jak je popisován.

5 0
možnosti
MH

Souhlasím s vámi, jen jste zapomněl na ten fakt, že ho přes 6 hodin zadržovali a vyslíchali, což je v takové situaci dost absurdní, škoda, že se policisté se stejnou vervou nevěnují i zlodějům.;-)

1 1
možnosti
Foto

N50e56l78a 49P38a55l91o61v15á

27. 9. 2013 21:42

Píšete, pane Polanecký: "Hlavně je zvláštní snaha umlčet protestujícího muže..."

Možná by bylo vhodnější použít výraz "utišit". Zde evidentně nešlo o umlčení politického názoru, ale o eliminaci hlučícího a otravujícího výtržníka.

9 4
možnosti
PK

P61e41t53r 45K16o63l47á10ř

27. 9. 2013 20:23

Toto už byl slabý odvar, kde jsou ty časy kdy Langerovy agresivní hordy, alias modrý tým prováděl násilné akce na předvolebních setkáních Paroubkovy ČSSD. Tento týpek si přeshubu říkal tak vydatně, že se to málem povedlo. S tím musel počítat. To že ho vyšetřil doktor je v pořádku, ta vzteklá nenávist může mnohým lidem přivodit psychické problémy a můžou být nebezpeční sobě a svému okolí.

8 5
možnosti
LK

Policisté mají podle §158 a násl. TŘ právo na přibrání znalce i v oboru zkoumání duševního stavu podezřelého. Pán byl vyzván k ukončení své činnosti, kterou rušil právo shromažďovací účastníků. Nedělejme z policistů bezprávné trumpety. Prostě provokoval, tak byl odveden. Na služebnu byl odveden, aby byla zjištěna jeho totožnost a následně posouzeno, zda spáchal přestupek. Evidentně se na služebně choval takovým způsobem, že nebylo zřejmé, zda je duševně způsobilý k případnému řízení. Rozumím, že nekonečná nenávist k Zemanovi zatmívá uvažování jeho odpůrců, ale nehledejme v jednání policie jakési skryté důvody. Nechte je dělat jejich práci v rámci trestního řádu, aby příště mohli posoudit stejně jednání podobných osob rušících meeting TOPO9, KS nebo třeba ODS.

8 3
možnosti
PH

P66e42t65r 84H94l87a57d86k59ý

27. 9. 2013 20:37

Pokud se oháníte trestním zákoníkem a pravomocemi Policie ČR, uvědomte si, že §158 předně hovoří o jednání kvalifikovaném jako trestný čin a nikoliv o přestupku, (jak dle výše sankce byl tento čin kvalifikován) a mimo jiné hovoří, o tom, že přibrání znalce v oboru zkoumání je možné pouze pod dohledem soudu a pouze v případě trestního stíhání,tedy úkonu, při němž byla naplněna skutková podstata trestného činu.

4 1
možnosti
JK

J39a63n 26K61o18ř98á81n

27. 9. 2013 19:38

Zajímavé jak jsou vždycky ti komouši agresivní. Prvně to vše zabavilo (1948) pak to nepohodlné popravovalo (195x) pak si to povolalo (dočasně) armádu z východu, pak to stříkalo na lidi vodu a mlátilo je obušky .... no a dnes to tady máme zas. Takže když přijede prezident XY (politik) tak na jeho mítink mohou jen kývači ?

6 6
možnosti
DD

Vy jste zřejmě zasažen zvláštním virem. Za vším hledáte komouše a všichni, kteří se ohrazují právě proti tomu agresívnímu, nevhodnému a protizákonnému jednání píšťalkáře, jsou podle Vás komouši. Vůbec nepřipustíte skutečnost, že né všichni, kteří si normálně přišli poslechnout prezidenta republiky na ohlášené shromáždění, jsou jeho "kývači". Tenhle primitivní antikomunismus přesvědčuje voliče, aby volili tak, jak průzkumy ukazují. Ti levičáci by Vám vlastně měli poděkovat.:-)

8 6
možnosti
AM

To je zase blábol pane Polanecký, někdo by vám měl 15 minut pískat do ucha a vy byste ho pak měl obejmout a pochválit za přirozený projev svobody.

9 3
možnosti
Foto

Zastávám názor, že člověk, který jako pominutý píská na píšťalku při projevu prezidenta není úplně v pořádku.

Toto bych napsal, i kdyby byl prezidentem Karel Schwarzenberg.

9 4
možnosti
MP

Psychiatr amatér? ;-D Co je to „v pořádku“?

3 5
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon