Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Článek, jak písemná práce z ČJ na základní škole. Slohový útvar nejasný, popis nebo vyprávění, nebo dokonce úvaha? Akcent je kladen pouze na negativní znaky popisovaných osob a událostí, postrádá nápad, hlubší myšlenku, působí plytce a nepřesvědčivě. Z domácí slohové práce není poznat, co chtěl autor přesně říct, často se odchyluje od formy a tématu, jakoby nevěděl ani o čem píše. Hodnocení, vzhledem k tomu, že práce neobsahuje vážné gramatické chyby, dostatečné. Závěr, dejte důvěru osvědčeným stranám, ty žádné chyby nedělají, myslí to dobře a lidi mají ve svých řadách všechny naprosto křišťálově čisté.

2 5
možnosti
TK

Dobré, nicméně pan Šoltys má pravdu. Ta "Ludofovo číslo", jak trefně podotkl pan Cilich, by toho mohla skutečně využít. Jinak karma.R^

1 0
možnosti
Foto

I14v58o 62C44i61l78i53c33h

12. 5. 2014 19:14

Ludolfovo číslo ovšem bylo před křestním jménem úsvitového Okamury ;-)

0 0
možnosti
Foto

I68v96o 47C79i75l51i87c13h

12. 5. 2014 19:05

Tak mi censor smazal Ludolfovo číslo ;-D Asi dostal v dětství pětku z matematiky ;-)

5 0
možnosti
Foto

S velkou částí vašeho článku souhlasím. Se závěrem nikoliv a to zásadně! Proto karmu nedávám. Nectíte presumpci neviny, ostatně jako řada lidí v téhle zemi. Od podezření je před soud ještě hodně dlouhá cesta. A nezapomeňte, že člověk je vinnen až poté, co rozsudek nebyde právní moc. Do té doby nemá cenu o čemkoliv spekulovat či komentovat, jinak se tím i vy dostáváte do potenciálního ohrožení trestní stíháním. Za urážku na cti. A nedivil bych se, kdyby tohoto institutu paní právnička hojně využívala...

4 0
možnosti
VH

Autor výslovně uvádí, že netvrdí, že jednání je trestné. Konstatuje, že je nemorální. A to je. Samotné jednání, pokud vím, paní Samková nepopřela.

  Pokud opravdu banka standardně do smlouvy o odkupu dává prohlášení kupujícího, že není nijak spojen s dlužníkem, vydala paní Samková podvodné prohlášení. Opět tento fakt nepopírá. Pouze tvrdí, že jí oškliví novináři bacají. Tak, jako bacají vždy náhodou právě její klienty.

6 0
možnosti
Foto

O82t78a62k91a84r 80S63e59k26l

12. 5. 2014 18:34

Samková , Bárta a Okamura - to naprosto stačí. Úsvit.... ha ha ha

8 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon