Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NK

Lidé se o politiku nezajímají a věří novinářům a pak se diví! Pospíšil poslouchal na slovo Kalouska a Schwarzenberga a taky M Mládkovou! Tisková konference TOP 09: Kalousek a Schwarzenberg řekli: pokud se Lenka Bradáčová nestane Pražskou nejvyšší státní zástupkyní, tak TOP 09 odejde z vlády P Nečase! A Pospíšil hned splnil rozkaz a L Bradáčovou jmenoval. Pokud je pravda jak píše Petr Hájek, že Bradáčová a Ištván jsou pečený, vařený na Americké ambasádě a já tomu věřím, tak je jasné, že jde o Temelín. Proto musel být odstraněn P Nečas! Ještě jednu informaci a skládačka je kompletní. Nejvyššího státního zástupce povolali Kalousek a Schwarzenberg z Bruselu!

1 3
možnosti
NK

Nejvyššího státního zástupce P Zemana.

0 0
možnosti
OK

Karma ! 

1./ Za nejdůležitější v celé kauze ( a podstatu blogu ) považuji skutečnost, že Ištván není od toho, aby řešil  "zásadní otázku celospolečenského významu".  Obžalovat kohokoliv s takovým argumentem je šílené.

2./ Je-li stíhán Nečas za poskytnutí trafiky, musí být stíháni i všichni ti před ním, kteří tuto praxi používali jako na běžícím pásu !

3./ Nevšiml jsem si, že by pan Polanecký měl strach, že by soudní moc mohla pracovat pro někoho jiného než pro politiky. Jenom se mu nelíbí, a plně s ním souhlasím, že Ištvánova  cesta tento problém neřeší. Spíše se nabízí otázka, zda jeho konání naopak obavu z práce pro některé politiky nepotvrzuje ...

5 7
možnosti
MH

1/ Ištván ale neřeší žádnou otázku celoplošného významu, to je váš konstrukt převzatý od zbylých politiků ODS. Spolu s policií řeší uplácení, korupci či zneužívání rozvědky pro soukromé účely tedy trestněprávní záležitosti

2/ Pokud má policie důkaz, že nějaký jiný poslanec byl uplácen, aby změnil názor v hlasování, měla by konat. Zdaleka ne všechny trafiky ale vznikly tak, že si daný poslanec zvyšoval cenu na trhu tím, že do médií troubil svůj nezlomitelný názor a pak ho změnil za úplatu. Vaše logika navíc nemá smysl, protože stejně můžu říct pokud policie zatkla Rittiga, musí být stíhání i všichni ostatní kmotři. Policie může stíhat jenom to, na co má důkazy.

3/ Panu Polaneckému jednoduše vadí, že jsou stíháni jeho oblíbení politici, pokud se jedná o stíhání politiků jiných jemu neoblíbených barev, vždy stojí první v řadě na konkurz na popravčí četu. Spíše se tedy nabízí otázka, do jaké míry se takové chování dá nazvat jako pokrytecké ...

5 4
možnosti

Vice Istvanu, zadne Polanecke a lumpenoproletariat ODS

9 9
možnosti
OK

Opravdu "duchaplný" výkřik do tmy...

5 4
možnosti
LK

Proč máte takový strach z toho, že by konečně po spoustě let mohla soudní moc pracovat i pro někoho jiného než vládní politiky? Vždyť si toto téma žádá vyjasnění. Soudy v této oblasti evidentně nechtějí moc konat, tak je snad dobře, že se alespoň někdo snaží, aby se téma po dlouhé roky provozovaná praxe legální korupce konečně vyřešilo a 10 milionů lidí se nemuselo jen bezmocně koukat, jak si těch pár jedinců může dělat naprosto cokoliv jen proto, že mají imunitu.

11 5
možnosti
Foto

Díky za inspiraci k reakci. Zde je má odpověď nejen na váš blog, jakkoli se s vámi mnohdy shodnu: http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/396332/Obvineni-Necase-je-lakmusovym-testem-smeru-vyvoje-spolecnosti.html

7 0
možnosti
LK

Ta reakce je výborná.

2 0
možnosti
LC

Domnívám se, že pan Ištán má na otázku, kdo je ten všeholid, jasnou odpověď. Všeholid, to jsem já. Můžu si o Nečasovi myslet cokoliv a myslím že mám názor hodně podobný názoru všeholidu. A jsem rád, že voliči ODS-ce při volbách vystavili účet, ale to co předvádí Ištván, to je za hranou. Takhle to totiž v minulosti vždycky začínalo. Uděláme pořádek, odstraníme škůdce a další jednoduchá řešení. Lid chce krev a hlavy. Už zbývá jen vygenerovat vůdce. Cestičky už budou prošlapané. Tak jen do toho.

10 9
možnosti
JA

Pište prosím o cikánech, to se dá i číst - jinak jste absolutní politický zaslepenec. To vám říkám jako volič ODS - bývalý.

11 7
možnosti
FR

To - je omyl, správně má být velké +

R^R^R^

0 0
možnosti
MH

Bohužel tohle nebyla taková obyčjná trafička. Dotyční pánové skálopevně do médií asi 2 měsíce vykřikovali, jak je tento zákon proti jejich přesvědčení (zvyšovali si cenu na trhu) až nakonec přijali nějakou nabídku za změnu názoru. A změna názoru (ať už v hlasování nebo odstoupení od hlasování) politika/úředníka za úplatu je korupce. Pokud by ani toto naše orgány činné v trestním řízení neřešily, tak by to mohly rovnou zabailt. NS soud neřekl také, že se nejednalo o korupční jednání, jenom jaksi zkrouceně (že i tvůrci Ústavy nad tímto závěrem korutili hlavou) řekl, že poslance chrání na půdě parlamentu imunita. Práce v dozorčí radě je proti práce poslance přece jenom mnohem méně časově náročnější takže klukům zbývá dostatek času na jiné aktivity, poměřovat příjmy z těchto dvou činností ve smyslu pohoršení je tudíž značně irelevantní, 

Kdysi jsem dospěla k názoru, že chlíveček v našem státě může vyméct jenom a jenom dlouhodobě kritický volič. Volič kritický nejenom k současným kmotrostranám, ale třeba i k novým tzv. protikorupčním stranám, tedy volič, který je neustále a dlouhodobě ve střehu a pokud ho nějaký politik zklame, dá přednost dalšímu. Vy jste Rudo jeden z hlavních důvodů, proč tu čtvrt století od pádu komunismu nemáme ani zdaleka našlápnuto jakkoliv dohnat či se vůbec přiblížit vyspělým zemím. Tedy nekritcký volič do padnutí bojující za zloděje a lumpy jenom proto, že mají stejný světonároz jako on.

17 6
možnosti
KS

Pokolikáté už Ruda spílá Ištvánovi a naopak srdnatě hájí gaunery z ODS a pokolikáté už je to ve výběru na titulní straně? Rv

19 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon