Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P76e94t66r 44P50a64j78e81r

20. 8. 2013 11:12

Pane Polanecký, už zase strašíte lidi? Že vás to pořád baví. Jestli se komunisté pomalu dostávání k moci, tak jedině díky ODS a té Kalouskové bandě. Bohužel to vidí, jako jedinou možnost, jak vás dostat od válu. 

Jinak, jakákoliv totalita se vyznačuje tím, že ti dole nemají absolutně žádnou možnost ovlivnit to, co dělají ti nahoře. Bez ohledu na to jestli je zvolili či se tam dosadili sami. V tomto byla vaše rádoby pravicová koalice bezpochyby šampiónem všech dosavadních vlád. Pevně věřím, že po těchto volbách dostane alespoň ODS takovou perdu, že už se z ní nevzpamatuje a odporoučí na smetiště dějin.

1 3
možnosti
AK

Úsudku že minulý režim stál za houby jsem schopen i bez zmíněného ústavu a myslím si, že nejen já.

Co se mne týče, neumím si představit, co by ještě mohli vyzkoumat a co o minulém režimu nevíme. Ať je jeho obsazení takové nebo makové, nebo ať se pod ústavem rozestoupí země, je mi to srdečně jedno.

Daleko zajímavější by pro mne byl ÚSZKvČ, Ústav pro studium zločinů kapitalismu v Čechách. Jedná se o žhavé dějiny a jeho výstupy, zejména z oblasti ekonomické kriminality by mohly být velmi výživné a poučné. Abychom - jak správně navrhujete - se z minulosti poučili a neopakovali stejné chyby i v budoucnosti.

3 2
možnosti
MZ

ano, jenze bez znalosti "osiva" ktere pripravila KSC spolu KSSS se nedoberete niceho. Sklizime stale co zasel rudy indian

1 0
možnosti
AM

Pane Polanecký, vaše nesmyslné články jen věrně doplňují TOPODSácké bláboly a strašení a přihrávají další voliče komunistům - bravo Rv

4 6
možnosti
JS

S autorem zde převážně souhlasím, i když za hlavní komunistickou hrozbu považuji nikoliv Zemana či KSČM, nýbrž EU.

3 2
možnosti
MC

Karma R^. Též podepisuji každé vaše slovo. Ta Petruška je nejhorší co může podkopávat svobodu v naší zemi. A to, že nedůrazně čelíme pravdoláskařům a jejich chorobným myšlenkám navádějících lidi na cesty, které neumějí řádně vysvětlit a vydiskutovat je nepochopením pravdy, dobra a spravedlnosti jimi vtělenými ve slepence v podobě planých výkřiků Veřejné blaho a dalších jejich kompromisních prorůstových hříček rovnosti směřující k nesvobodě pro všechny jedince se selským rozumem.

7 2
možnosti
ZM

Tak to abyste už pomalu přešel do ilegality.

2 1
možnosti
Foto

Ano, nejen tento případ, je to děsivé. Dodnes mám v paměti dobu, kdy se na výtky o represi proti jinak smýšlejícím reagovalo slovy, "vše se děje podle platných zákonů". Ano, pod zákony se dá schovat vše. Jen záleží na tom, kdo zákony uplatňuje v praxi.

9 0
možnosti
LS

L68i19b43o89r 92S55y89n57e22k

19. 8. 2013 17:08

Pane Černý máte naprostou pravdu. Ovšem nikdy jsem nečekal, že pokud tato slova uslyším z úst Kalouska a Nečase, že se mně bude chtít zvracet. "Vše je podle platných zákonů".[>-]

4 2
možnosti

To  jsou ty důsledky toho,jakým způsobem tu vládla pravice. Kdyby neprosazovala takový soubor opatření (tedy nechtěla poručit větru, dešti), jakými byly a jsou rovná dań a bonusy na sociálním a zdravotním pojištění, , jejímž důsledkem je rychle rostoucí státní dluh, a nepoužívala takové nástroje, jakými byly ´Kubiceho zpráva a zavření Jourové, nikdy by nedošlo k tomu, aby zoranžověl Senát. A hlavně by ČSSD zaujímala daleko kritičtější stanovisko k KSČM.

6 6
možnosti
MZ

ale soudruhu, uz podle vas je jasne, ze koreny dnesniho stavu jsou v soudruzich jako vy a v jejich rozkladu spolecnosti

2 1
možnosti
MV

Osobne uz jsem rezignoval na "osvetovou cinnost". Máme hen tu demokraciu, lide si proste zvoli komunisty a pak budou nekolik let cumet jak pero z gauce. A mozna ani ne, dokud bude k mani TV Nova a levne pivo. Ti ostatni, myslici hlavou, budou skripat zuby a verit, ze ten marasmus zase prejde.

4 0
možnosti
Foto

No, ony ty "prověrky" probíhají přímo tady a nejen se mnou.

0 0
možnosti
MZ

tak vy jste samozrejme mel stanout pred soudem... ale diky vam vernym jste nestanul, spolecnost se neocistila a ted jeste se lide vaseho typu posmivaji jak je to mozne, ze je dnes takovy binec

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon