Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

V období historicky nejvyšší míry suverenity, svobody a bezpečnosti se objevuje povyk "hrdinných" bojovníků za svobodu, suverenitu apod. - co dělali tito "hrdinové" v období totality a pobytu sovětských vojsk na našem území?

2 1
možnosti
Foto

To byli zalezli a drzeli pusu a krok jako spousta ostatnich, kteri ted vedi vsechno lip a pomlouvaji pana Havla za fesackej kriminal. Smutne, smutne!

0 0
možnosti
LH

L17u73k80a52s 51H17a35b87a

9. 4. 2013 11:48

dobře napsáno. Kdo chce pochopí, kdo nechce, nemá smysl ho v jeho idiotství utvrzovat.

2 4
možnosti
JS

Jasně, zkrátka my Češi jsme nejlepší a zásadně se nebudeme hlásit ke strukturám, do kterých jsme dobrovolně vstoupili ...

4 4
možnosti
KS

Tak vlajku na Hradě už máme pár dnů, ale okupační jednotky jsem zatím žádné nikde nepotkal. Dříve jsem blogy pana Polaneckého rád četl, ale už se z toho stávají fatalistické výkřiky pomatence.

7 4
možnosti
JB

J55i74ř51í 44B85r80a28d90a

8. 4. 2013 17:15

Já myslím, že pan Polanecký žádnou implikaci, že z vyvěšení vlajky EU vyplývá okupace, nepoužil. Použil narozdíl od Vás a Vašeho lehce urážlivého komentáře řadu argumentů, proč nesouhlasí s tím, aby vlajka EU na Hradě byla a proč se mu nelíbí přístup pana Zemana k EU. Pokud nesouhlasíte, napište nějaký věcný argument; něco o pomateních a fatálních výkřicích je jenom bezobsažné plivnutí, tak běžné v diskuzích mezi lidmi, kteří se neshodnou.

6 2
možnosti
Foto

Trapne, trapne, trapne! To nemyslim jen pravopisne chyby a nepresnosti.

3 2
možnosti
JB

J32i17ř77í 18B18r17a27d80a

8. 4. 2013 17:17

Stejně jako o příspěvek výš bych i Vás rád poprosil o nějaké argementy a vysvětlení, proč je názor pana Polaneckého trapný.

5 1
možnosti
JV

J33o54s52e90f 32V16a91l76a

7. 4. 2013 8:02

vite pane autore, kdysi ( i za protektoratu) byvavalo zvykem, ze kdyz neco napisu, tak si to po sobe prectu a pokud nevim, tak si to overim. Tenkrat bylo jeste overovani slozite, dneska to znamena par kliku na klavesnici. Presto tenkrat psali lide vecne a korektne, coz se Vam podsouvat urcite neda. Typicky priklad z textu - Rekove si ziji 3x lepe nez Slovaci. A to prosim v cem ? maji 3x vyssi platy, maji 3x nizsi ceny nebo je recko trikrat vetsi ? Pokusil jsem se srovnat HDP korigovany recky HDP cini zhruba 26.000 USD a korigovany slovensky 23.000 USD (zdroj Wiki) Za omyl v zakladnich poctech ( zamena deleni a odcitani) bylo kdysi na ZS hodnoceno "za pet".... ale treba jste jenom myslel, ze se Rekove neutapeji ve zde prezentovanych vzteklych zabomysich retorikach jako Cesi neo Slovaci, pak byste mohl mit pravdu. O celkove hodnote blogu se nema cenu vyjadrovat. Ale prece jedna podobnost s protektoratem by tu byla - nestudoval jste psani clanku u byvaleho risskeho ministra propagandy ?

6 0
možnosti
IM

Vysvětlete mi pane autore, proč koruna klesá k euru, když jsme ekonomickým tygrem. Hlavně politici v Praze jsou chytřejší než celá západní Evropa. Já to vidím jinak. Tito ueroskeptikové chtěji v klidu rozkrádat a okrádat normální lidi. Kdyby část přešla pod Brusel už by to bylo horší. Že by pak okradal Brusel chudé Česko věrí jen vůl.

5 1
možnosti
AK

At si treba cele Cesko ta unie zrusi , vytvori nove a moderni kraje, zrusi vladu v Praze a presune do Bruselu.  Tak je to prece spravne, ze ano...

0 0
možnosti
JV

Jen k té změně jízdy zprava doleva - i bez Hitlera by k tomu došlo, on to maximálně trochu urychlil. Pište více o tom, čemu více rozumíte :)

Nicméně jinak souhlas.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon