Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Co jsme to za národ,Zeman se nezměnil,vždycky se choval stejně,jen na to náš národ zapoměl a znovu nastolil vrchního žumpaře na trůn.To zaklínadlo o "menším zlu",byla taky jen zdařilá kampan pro hlupáky.Dokud bude náš národ tak nezodpovědný u voleb,možná se dočkáme ještě horších šílenců.

2 0
možnosti
PH

P80e13t82e72r 14H39a63l56á89k

6. 11. 2014 10:43

Ach Vy Česi!

Zase ste nás predbehli. Donedávna som si myslel, že najväčším blbom bol náš minulý prezident. Čo sadá robiť? Zasa ste v niečom ďalej.

(Pokúste pre neho zriadiť aj 6. cenovú skupinu).

6 0
možnosti
IB

Stále jsem přesvědčený, že prezident má být vzorem. Autoritou pro děti, mládež i dospělé. Pan prezident, to něco znamená a v lidech by mělo jen vyslovení jeho jména vyvolávat úctu k prvnímu muži státu, který nás reprezentuje před celým světem. Za našeho prezidenta Miloše Zemana se stydím. Hulvát, sprosťák a alkoholik, který jménu republiky škodí přeci nemůže dále zastávat prezidentský úřad. V roce 1989 jsem tohoto člověka obdivoval, četl jsem jeho články v "Téčku", obdivně jsem toho člověka sledoval. Dnes se za něj hluboce stydím a myslím, že by měl v prezidentském úřadu rychle skončit. Stydět se musíme za Nečase, Ráta, Topolánka, Grose a mnoho dalších, ale Zeman je vrcholem. Copak není možnost ho zbavit úřadu hned a ne až za tři roky. To máme novou totalitu? Občané, projevme veřejně a hlasitě svoje mínění. Pane Zemane omluvte se veřejně všem spoluobčanům a tiše odstupte. Nevážíme si Vás, nechceme Vás, děláte nám ostudu.

6 1
možnosti
JL

Miloš Zeman je prostě výkvět a zrcadýlko česko-moravského národa. Když Klaus ukradl péro, myslel jsem, že už se větší trapas v české politice stát nemůže. Ale prdlačky, Zeman je Zeman, na toho zdá se nikdo nemá, snad jen ten korejský vůdce, nejkrásnější politik světa je trošku lepší.

6 0
možnosti

Je škoda, že prezidenta nejde odvolat. Takový člověk na Pražském hradě nemá co pohledávat. A ti, co Zemana volili jenom proto, aby někoho zvolili, radši měli zůstat doma. Nebyl vám dost dobrý inteligentní kníže, tak teď neremcejte a nekritizujte. Všichni víme, co je Zeman zač. Jeho chování bylo známé už před volbou prezidenta. Buhužel je mi stydno, že máme hulváta v čele státu, i když jsem k tomu nepřispěla. Jaký lid, takový prezident.!!

7 0
možnosti
PF

P63a27v49e17l 79F40a59r63a

5. 11. 2014 12:00

Zeman je špatná volba a hulvát ale to si děláte pořád dokola legraci s tím degenerovaným podvodnickým knížetem! Člověk kterej sám veřejně přizná porušení zákona by měl sedět za katrem a ne na hradě. Nemluvě o tom, že jeho vzdělání je na úrovni zednického přidavače!

1 8
možnosti
JK

Mýlíte se v jediné věci.

Zeman nikdy nepochopí svou ubohou trapnost.

Bude další tři roky vztekle kopat kolem sebe. Protože se mu nebude dostávat toho, po čem v prezidentském úřadu bažil. Neskonalé úcty a vážnosti.

Není schopen uznat, že si takové věci musí zasloužit, že mu je úřad sám nedá. A není schopen si je zasloužit.

25 0
možnosti

Možná by vůbec nebylo od věci, kdyby se hradní pán nechal vyšetřit...R^

14 0
možnosti
MN

redakce mi stopla prispevek se zkratkami kritizovanych slov, tedy jinak - nenasazujme psi hlavu Zemanovi, on nikdy nedela veci jen tak bezmyslenkovite, a tim co rekl rozproudil debatu na tema vulgarity a jejich pouzivani, jen by se ta debata nemela smerovat jen na nej, ale na celou spolecnost. V USA jsou vulgarity za kazdym druhym slovem, a nakonec i u nas se vulgarita stala soucasti zivota, kdo je tvrdy a vulgarni, je IN .. jdete a poslouchejte jak hovori mezi sebou mladez, a ty vyrazy ktere Zeman pouzil, pouzivaji i deti ve skolkach - tak nebudte pokrytci - delejme neco pro to, aby to tak nebylo, zacneme kazdy u sebe a zamysleme se nad tim, kde deti slysi takove vyrazy, maloktere posloucha Hovory z Lan, ale hodne se divaji na televizi a poslouchaji rodice a kamarady .. tam by se melo zacit!!

1 19
možnosti
JV

To už je vyložená slabomyslnost. Kdo není schopen pochopit, že je rozdíl mezi vykládáním někde v hospodě a tím, když prezident poskytuje rozhovor, má zřejmě obzory Miloše Zemana. Omezené.

24 1
možnosti
MT

Hovory z Lan prosinec 2014: Vazeny pane redaktore, pip, pip, vy jiste dobre vite pip pip. Schwarzenberg je pip pip, vy ste pip, volici jsou pip, pip. S pozdravem v lednu vas Milos Zeman.

10 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon