Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Já vím, že nemáte rád plk.Šlachtu, ani dr.Ištvana a kopete na branku proti nim. Ale netuším, proč do toho lehce zaplétáte těžkou Minelu?;-D Kadič !

https://twitter.com/MinelaKadic

2 0
možnosti

A sakra. Tak těžká minela doktora Ištvana. No, jisté je, že podobní autoři se těžké minely dopustit nemohou - nemaje o věci ale vůbec žádné znalosti. Právní názor je pane odborníku právní názor a rozhodnutí NS pro ty odborníky předvídatelné nebylo, ani nemohlo neb se s ním většina té odborné věřejnosti v jaksi poměrně ne zrovna malé šíři neztotožňuje. Ale , co. Není holt odborník jako odborník. Někteří jsou odborníky úplně na všechno - vědomě - znalostí je třeba takovému odborníkovi co nejméně - ba je to jejich principální zásada.

3 1
možnosti
MP

Nesouhlas s článkem.Jestliže byl Nečas tak skálopevně přesvědčen, že je to kauza Istvangate, ze se státní zástupci"chovají jako svině", že díky tomuto zasahování padla vláda, proč resignoval ??Při odstoupení řekl:"jsem si vědom, že peripetie mého osobního života zatěžují českou politickou scénu..."atd.Přiznal tedy , že především  kauza Nagyová a její úkolování našich vojáků, mu zlomilo vaz a i vládě.Ukázal jaké hokynářské poměry jsou v naší nejvyšší politice.Na to nelze zapomínat.Kauza Nagyová a případ tří poslanců je nutno brát jako celek.Já si vážím Istvána.Byl v podstatě první, který se postavil tomu mocenskému molochu našich politiků.

6 2
možnosti
RH

Na okraj: VOZ (vojenské obranné zpravodajství¨- pouze vnitřní voj. rozvědka) již neexistuje, je pouze VZ (vojenské zpravodajství - univerzální vojenská zpr. služba).. A k věci: Je to slabota. Největší průšvih je to s VZ, ale je to také zveličováno, nešlo ke zneužití tajné služby jako organizace, ale pouze několik jeho členů překročilo svoje pravomoce. Vzhledem k tomu, že sledování prováděli amatéři a nikoli profesionální složka, která k tomu má výcvik a prostředky, se nedá mluvit o zneužití tajné služby jako celku. Když to přeženu, tak je to jako by selhalo pět policistů a média by z toho dělala policejní stát.

6 3
možnosti
MP

Pane Veselý, je mi líto, ale diskuse s ubohým idiotem ,který není schopen nic pochopit a jen uráží a má estébácké metody, je ztráta času. Je mi vás líto. Ještě že uznáte, že je to nedostatkem sexu, polepšete se, potřebujete sex jako sůl!!!

0 8
možnosti
JV

J50a92n 58V61e48s35e42l45ý

26. 7. 2013 20:30

Jak jste Vy zasel, tak Vy slizíte,  neužitečný idiote! ;-D

Snad byste se mamánku náhle nerozplakal... Chovejte se korektně a pak očekávejte stejnou odezvu. Můžete pindat s STBácích a pak se nejspíš dovíte, že jste STBák sám. Snad by Vám to nevadilo, když jsem použil Váš slovník?, Slovník, se kterým jste VY začal vlákno, kde jste NEBYL nucen jakékoliv urážky opětovat...

Je to možné, že potřebujete sex jako sůl, dokonce se třemi vykřičníky. Ale dokud se budete chovat jako idiot a STBák, budete si muset vystačit se svou pravačkou. ;-)

Co tam máte dál, ubohá levicová socko, když to chcete takto eskalovat?  :-/

8 4
možnosti
MP

Jestliže kauza začala dvěma tuneláři, jak je možné, že Istvány je za několik dní prohlásí za nevinné a nepožádá zahraniční policii o zatčení. Pořád nic? Tak by se dalo pokračovat donekonečna, ale toto by měla úplně stačit. začíná-li se kvůli velrybě a pak se velryba nechá plavat, musí to být divné každému, kdo aspoň trochu přemýšlí.

1 11
možnosti
JL

Táži se vás již po druhé. Jaké pohnutky vás vedou k tomu, že používáte, pokud

je řeč o Ivo Ištvánovi, jakýsi maďarský patvar - Istvany - ?????

7 0
možnosti
MP

Stejně jako Zeman mám rád diskusi i s opačnými názory, pokud druhá strana má věcné, rozumné a logické názory. V této kauze je přebytek důkazů že něco není v pořádku. Citát-blbec má jistotu, moudrý pochybuje. V kauze je příliš mnoho nejasností, jde o názor mnoha právníků. I kdyby šlo o politiky ČSSD, tak mi tyto nejasnosti budou vadit, protože jde o ohrožení demokracie.

0 1
možnosti
JV

J84a92n 43V72e24s46e87l51ý

26. 7. 2013 20:08

Uveďte prosím něco, co podle Vás není v pořádku. Pak se dá věcně diskutovat.

Když ale začnete vlákno s užitečným idiotem a STBákem Ištvanem a nedáte odkaz na jeho svazek, pak jsou vaše kecy přesně v rozporu s tím, co teď píšete a co halasně deklarujete... Rv

2 0
možnosti
OK

istvan jen splnil ukol zadany zemanem, pomohl svrhnout legalne zvolenou vladu a nahradit ji pucistickou.

3 5
možnosti
JV

J85a15n 33V39e82s73e76l73ý

26. 7. 2013 20:06

Premiér Nečas přece podal demisi sám ... :-)

Nebo vy si myslíte, že když jeho milenka úkoluje rozvědku, že měl zůstat? 8-o

4 2
možnosti
JSS

Polanecký má jiné měříko pro zneužívání veřejné  funkce !!

Samozřejmě, že se doporučuje, připaluje   pro vlastní polobratry příšlušným rozhodovacím aparátům- tedy aparátčíkům !!  Jsme zajedno, pane Polanecký - už za krále Klacka a vyperkovaný   k dnešku.....

Jenže dát perfektní  trafiku za  NAŠE VEŘEJNÉ z momentálního  politbyra, který už sotva tříme jen spáleným praporem - to bohužel  NEJDE!

A zařídit to má jedině lid přes Ústavu až po místní vyhlášku! No  nezařizuje, takže se dějí tyto NORMA-ZVĚRSTVA jako na kolotoči.....

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon