Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří

2. 1. 2008 9:52
Podobné zkušenosti

Myslím, docela hezký článek. Já nemám moc rád ty řeči proti komerci od různých "alternativních", copak oni nekonzumují - nejedí, nešatí se - což je přece konzum. Ale proti zbytečnému konzumu jsem - kupovat zbytečnosti, jen že to je levné v akci, i když to nepotřebuju. Proto mi vadí i současná hysterie kolem vánoc.

Silvestra mám taky radši, mj. i proto, že ty svátky už budou za mnou. Další číslice v kalendáři mi jen připomíná přibývající věk, už dávno nejsem v době, kdy jsem byl radši, že jsem o rok starší. Mezi lidi radši moc nechodím, vlastně ani na procházku ne, protože být popálený od dělobuchu či přijít o sluch nemusím. Tyhle ohňostroje a dělobuchy bych asi více zakázal, nechal je např. pro oficiální akce, ale ne volně prodejné. Nejsem moc pro restrikce, ale slyší to lidi v bytech, psi a kočky jsou z toho dost stresovaní.

Na tv se občas kouknu, ale na silvestra nebylo na co. Po půlnoci jsem bednu chvíli pustil, docela jsem se nudil, ale hluk dělobuchů by stejně nedovolil usnout.

0 0
možnosti

NaďaD

1. 1. 2008 15:00
Také Vám přeji

v Novém a novém roce vše nejlepší a splnění Vašich tajných přání a mnoho dobrých, blogerských témat. Zatím, co vy jste užíval poklidného Silvestra, tak u nás zajišťovaly veselí vnučky a pes, který nevěda co roupama ještě provést, chytil od svíčky, ale byl tryskem uhašen. Ani si osel jeden nevšiml, že mu hoří chlupy. Zbyl jen pěkný smrádek a flek se zkrácenými chlupy. No a hádat mužete, kdo tu svíčku na ten konferenční stolek dal. Já to nebyla.8-o...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon