Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klaus by měl být šťasten, že náš jepičí národ povahy beránčí jen remcá a že mu neupletl rovnou konopný náhrdelník s předáním na ulici pod lampou!...král korupčních gaunerů už by měl někam zalézt a nevystrkovat ani nos. Jeho devastující role v současném stavu země je totiž minimálně napřesdržku.

2 1
možnosti
Foto

Dejte si studenou sprchu, pane Volko.

1 2
možnosti
PK

No co cóó? Jsem se jenom zeptal ;-D

0 0
možnosti
PK
Foto

Do určité míry je to symbolické gesto. Kalousek sice zodpovídá za největší dluhy rozpočtu (cca 1 bilion Kč), Klaus však přivodil státu řádově větší dluhy skryté (cca 5 bilionů dnešních Kč). Pro spořivé pravičáky to tedy bude těžká volba, komu z nich dát svůj hlas. Já jim tuto volbu nezávidím !

1 1
možnosti
ZK

Z61d59e86n49a 35K24o93č54í

25. 8. 2013 11:19

Existuje pro pravičáky ještě jedna volba - a to Babiš ;-)!!

0 2
možnosti

Musím varovat všechny pravičáky ve vztahu k dnešnímu výroku Gazdíka.

Než kolaps státu, tak to raději komunisty.

0 0
možnosti
JN

Rudolf Polanecký HLUPÁKU

2 2
možnosti
JN

Je mi na blití, až tak moc že to nemůžu dočíst "...dojde k názoru, že takových lidí bychom potřebovali daleko víc." - To si děláš prdel?! Kromě toho že udělal z koženýho a krejčího miliardáře, tak šlapal na soudce aby nikdy nic nevyšetřili ve velkých hospodářských zločinech až nakonec dal všem svým mafiánkům svobodu - amnestií - měli jít sedět a vrátit nakradený majetek - On jim ten majetek zlegalizoval. Majetek ukradnutý byznysmeny, posvěceno státem - Václavam Klausem. Většího zločince v ČR těžko hledat. Jeho působení nás stálo více jako všechna cigánská ghetta v ČR ! Hlupáku, pliveš na svou rodnou zem a máš se za inteligentního !

4 3
možnosti
Foto

Pane autore, v jedné pasáži píšete, že byste si musel myslet, že se Klaus zbláznil. Ale on už se zbláznil dávno. Jak jinak si vysvětlit jeho mnohaletou snahu o rozložení ODS, letošní amnestii a následnou podporu Zemana v prezidentské volbě?

1 1
možnosti
JP

J86a13n 65P57a52v68l49í40k

24. 8. 2013 17:38

Rozklad naší politické scény je zřejmě ve velmi pokročilém stadiu, upínají-li se i jinak soudní lidé k různým vůdcům, kteří by měli zachránit národ. SPOZ je jasná svými apoštoly kolem Zemana, Klausovci by bylo něco podobného, další na řadě jsou Babišovci a Okamurovci. Pokud jde o Klause, jeho velkou zásluhou je skutečnost, že vznikla po r. 89 struktura politických stran, bohužel pak nemálo přispěl k k rozvalu strany, kterou sám zakládal a tím k oslabení tzv. pravice. To, co potřebuje naše politický scéna je oproštění se od permanentního boje dobra proti zlu (ať z té či oné strany), hájení demokratických principů a odmítnutí spasitelů.

1 0
možnosti
Foto

Jméno do názvu strany je špatně, ale volební lídr by bylo dobře. Můj odhad je, že strana, která by měla Klause za volebního lídra, by ve volbách do Sněmovny zabodovala.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon