Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V32í52t 32J22a27n36š40a

27. 11. 2013 8:14

Ač je příspěvek (opět) dokonalý, napíši něco jiného... ,,Hrome, ten chlapík píše šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co?" Je to, jen tak, mezi řečí, okrajově, velmi dobrá novinařina! Gratuluji

0 1
možnosti

tak si tu ctu a napadlo me zeptati se levicových volicu. V diskusi někdo napsal ze levicovy volic chce aby se silnejsi zastaval slabšího a tim projevil svou solidaritu. Není to spise něco co je dano vice vychovou nez politikou. Preci k deleni se o něco nikoho nemůžeme nasilne nutit zákony protože bud utece nebo se vzbouri. Naopak když touha delit se a zastavat bude vychazet s nej nebude se bourit a utikat. Tak nejak teda ten levicovy raj nechapu. V podstate mi to prijde ze většina bude zotročovat menšinu v zajmu idealu. A kde je pak svoboda. (Timto nepisu ze bychom se nemeli podilat dle svých mravu a schopnosti na podpore slabších jen ten natlak je mi divny)

0 0
možnosti

Stále jsme se příliš nevzdálili od zvířat. Dokud je vůdčí samec pro zbytek smečky prospěšný (je např. schopný při lovu), je jeho postavení respektováno a smí sežrat nejlepší kusy. V okamžiku, kdy se ale začne chovat tak, že přestože kořist honila celá smečka, on ji chce sežrat celou, přestane být pro tlupu přínosem a je zbytkem smečky donucen se dělit, jinak bude zabit, či ze smečky vyhnán. Výsledkem by měl být vyvážený kompromis. Pochopitelně nikdy nejsou spokojeni všichni. Vždy se bude alfa samec cítit "okrádán" o kořist a zbytek smečky naopak bude mít pocit, že si samec nechává příliš mnoho. Čekat na nějaké "dobro vycházející z něj" si smečka nemůže dovolit, nemusela by se ho dočkat. (To je ten nátlak, který je vám divný. ) Co by byla v tomto případě svoboda? Nechat alfa samce ať si dělá co chce? Ať vyžere všechnu potravu v okolí a na smečka vychcípe hlady?

A k té výchově k solidaritě, kde se vezme? Dáte svoje dítě do klášterní školy? Mohla by to dělat jako před rokem 89 média, jenže ta nyní preferují násilí, konzum a individualismus. Chcete je k tomu nutit? Čím, cenzurou? Nebo čekáte že svoje dítě povevede k silidaritě miliardář - tunelář z devadesátých let? Asi těžko, že?

1 0
možnosti

Hehe, člověče, vy byste z fleku mohl dělat redaktora iDnes. Taková snůška demagogických asociací, selektivních polopravd a blbostí je tou nejlepší vstupenkou pro zdejší pisálky, jejichž jména ani neznám.;-D

1 4
možnosti

kde faktograficky vidíte nepravdu?

2 0
možnosti

"Průměrný levicový volič rád přehlíží kriminální skutky té jeho oblíbené barvy. "

A proto letos, po tom svinstvu co tu provedla ODSTOP09LIDEM ve volbách ČSSD drtivě vyhrála se 40%, že pane Polanecký? ;-)

Když se díky VV provalily aféry na ODS, tak nejčastějí věta od jejich voličů zde byla: "Mně nevadí, že kradou, hlavně když nebudou rozhazovat prachy sockám jako leváci.."

Nebudu vás vybízet, ať si sundáte své modré brýle. Znám vás dost dlouho, abych věděl, že toho nejste schopen.

5 3
možnosti

Nejsem levicový volič, ale tohle trochu přeháníte. Pohled na preference ODS nebo TOP09 mě vede k přesvědčení, že to samé se dá říci o "průměrném pravicovém voliči". Prostě tenhle národ pardonuje svým barvám ledacos a na ty ostatní plive co to jde.

Skoro bych i řekl, že tato polarita společnosti je mnohem horší než by byla jakákoliv trochu rozumná pravicová nebo levicová politika, pokud by se tolik nekradlo.

A drobné připomenutí, zákon o státní správě blokovala právě ta vaše "pravice" (ve skutečnosti mafiánské strany) a právě proto, aby mohli krást.

5 3
možnosti

J10a72n 52R45i50c47h71t49e73r

21. 11. 2013 11:01

No, pane Polanecký, nesouhlasil bych se zařazením kauzy  Ďuričko vs. Kočka - to, že se mezi sebou postřílejí světští za politickou kauzu nepovažuji.

A zmiňovat Kubiceho zprávu bych si jako zuřivý fanda pravice nedovolil už vůbec - vražda ovlivní pár lidí, tohle ovlivnilo celý národ;-p

Nicméně doufám, že v rámci objektivity bude následovat další blog, např. pod romantickým názvem "Vraždy a lásky v české pravici":-)

7 10
možnosti

To by Rudla nikdy nevyplodil.

2 1
možnosti

Jako obvykle. Honem honem honem napište, že je to blábol a že v ODS se ehm ehm taky určitě vraždí, ba co víc, ještě i jezdí na černo.

8 6
možnosti

Pěkně pomalu, s rozmyslem a seriózně doporučte koho má volit levicový volič.

1 2
možnosti

Chtělo by to trochu objektivity , pane Polanecký. Slušné lidi najdete ve všech stranách , stejně tak gaunery najdete ve všech stranách...

Vy jste si však účelově vytáhl to , co se Vám hodí......

Zapomněl jste třeba na kauzu LTO...

Většina největších polistopadových gaunerů kamarádila jak s ODS , tak i ČSSD.

Vzpomínáte Mrázka.... když jej policie odposlouchávala ...padla tam jedna zajímavá věta..Zavoláme Íčkovi , ten to zařídí... Langr byl pouze jeden bývalý politik , který  přes advokáty bránil natáčení filmu "Příběh kmotra"....Asi věděl proč...

16 10
možnosti

T42o85m64á26š 49P14e86c23h

21. 11. 2013 10:01

Máte problém s chápáním psaného textu ? To že velcí gauneři kamarádili se stranami napříč spektrem je tam uvedeno. 

Jak LTO souviselo s politikou ? 

Pokud jste toho Mrázka četl, a oháníte se jím tady, tak moc dobře víte, že ČSSD "uměl" daleko víc než ODS, kterou řešil přes Sekyru....

Opravdu nerozumím Vašemu příspěvku....

8 1
možnosti

Pane Polanecký, při vaší nenávisti k "třicetikorunovým voličům" vám už fakt chybí jen vydedukovat, že i Mistra Jana Husa upálila ČSSD a hranici zapaloval Bohouš, i když na druhé straně modré straky proti tomu ostře protestovali. Proboha, napište, že zločinci prorůstají do oblastních i celostátních struktur všech stran a že zločinci se mezi sebou střílejí a budete mít pravdu - ale nesvádějte to na jednu stranu. Jaksi vám chybí ve výčtu zavraždění a podezřelí, kteří nosili modré tričko.... ( a navíc Mrázek byl prý více spojen s velikým Íčkem z ODS)

8 19
možnosti

Četl jste ten článek celý?

7 0
možnosti

Od pana Polaneckého klasika. Možná by bylo dobré, kdyby poradil levicovým voličům koho volit když ne ČSSD. Možná KSČM, co? Nebo koho?

3 7
možnosti
Foto

Levicovým voličům? No přece ODS nebo TOP09, ne? Ti tady za poslední roky dělali levicovou politiku. Zvyšování daní, servilnost k EU a podobně...

5 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon