Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmyslný článek. Prezident Putin byl, na rozdíl od Václava Havla, demokraticky zvolen. To Havlopravdisté nemohou přenést přes srdce, a já se jim ani nedivím.

1 6
možnosti
Foto

Dodnes se neví, kdo na Majdanu zabíjel odstřelovacími zbraněmi ze střech domů- ale ví vyšetřovánbí skončilo a výsledek proběhl tiskem. Jinak karma R^R^

3 1
možnosti
ZH

Gorbacova bych moc demokratickym nenazyval, ale v Ruskem prostředí dejme tomu.

Gruzii s posledním tamejsim konfliktem se neda moc srovnat s 68 rokem. On to hlavne v posledním zminenem konfliktu podelal sam Saakasvili, kdy poslal strilet Grady na město v době olympiady, coz byla naprosta demence. Reakce Ruska byla vcelku ocekavana. Abchazie a Gruzie se k Rusku ale nepripojili. Nejsou soucasti Rusky federace, ale jsou to "samostatny" staty, ikdyz jejich status je vesmes neuznan a jsou plne zavisle na Rusku. Konflikt v Abchazi a Osetii je trochu slozitejsi a letity a zjednoduseni v tomto pripade není uplne na miste.

Když jsme u tech analogii, tak i situace na Ukrajine se moc s 68 rokem srovnat neda. Jako jistou pachut pro pripomenuti 68 ano, ale srovnat se ty udalosti moc nedaji. Tam se spis jevi příhodněji rok 38.

0 0
možnosti
RS

R98u57d41a 10S89l58a42v74í11k

21. 8. 2014 18:48

Nějak jste zapomněl napsat, že nejdříve vyhlásil Krymský parlament nezávislost.

3 8
možnosti
ZH

A nejak jste zapomel napsat, ze parlament s vladnimi budovami nejdříve obsadili zeleni muzici a svrhli tamejsi vladu.

5 2
možnosti
JJ

J31a84n 91J89o14š73t

21. 8. 2014 17:54

Pokud je pro Vás komunistický aparátčík Gorbačov a postkomunistický oligarcha Jelcin, který nechal tanky rozstřílet parlament, prototypem demokratických vůdců, tak jsem konečně pochopil Vaše reakce pod články o Ukrajině. Teď už chápu proč Vy a Vám podobní tak hystericky bráníte stalinistické územní zločiny ... např. ten komunistický slepenec USSR, který rozhodně demokraticky, z vůle lidu, NEVZNIKL !!!

Alespoň je konečně jasno.

4 10
možnosti
JM

;-D;-D Myslím, že se v autorovi fatálně mýlíte;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon