Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Jsme v roce 2014. Co se dělo do rokiu 1989 již není nijak akutní problém.Ti exponovaní v minulém režimu tiše působí v mnoha funkcích a nebo si užívají " vydělaných"peněz.I pan Babiš musel používat pravidla,která jsou tady nastolena. A zdařilo se mu. Dnes možná nějaký čas bude vymetat ty komunisty duchem z oblastí řízených ministerstvem financí. A je toho hodně a špíny tam je obrovské množství. Uvidíme- třeba se budeme divit i pozitivně.

0 0
možnosti
Foto

No dobrý... Ale nepřikládá se tu agentům a jiným spolupracovníkům příliš velký význam? Na tyto lidi se doposud vztahoval lustrační zákon. Ale co přímo pracovníci STB? A další zaměstnanci příslušné správy? Na ty se nevztahuje nic a přitom ti byli ti nebezpeční. Ti byli "zažraní", psychopatičtí a svému okolí extrémně nebezpeční. A všichni tito nic - oni muzikanti.

0 0
možnosti
MC

Napsal jste to na jedničku.R^ Levicová smrt opět rozváží strach.

2 0
možnosti
FZ

Máte bohužel pravdu,jsme po 50 letech vlády komunistů demoralizovaný národ vlezdoprdelníků kterým nevadí, že kdejaký vrah o morálce káže,že jim bude vládnout člověk který udával jejich rodiče,předsedou vlády bude slaboch který už několikrát předvedl svou neschopnost a na prezidentskou funkci si dosadíme zapšklého opilce,na ministerstvu vnitra bude vládnout člověk který vystudoval práva za 9 měsíců,ministrem obrany bude řiditel divadla a na ministerstvu zahraničí budeme mít studovaného marxistu-leninistu.Ministr financí a podnikatel v jedné osobě se chlubí ,že platí daně z miliardového výdělku a ještě dá tři miliardy na ekologické projekty a národ tleská spasiteli.Že ale ze státního rozpočtu dostane 17 miliard na státních dotacích to neřekne.

Všichni jsou spokojení,hlavně že je doma 30,- za poplatek u doktora a že zatočili s tou Nagyovou jo a ještě nás zbavili toho Kalouska,takže teď už to bude dobrý.

14 1
možnosti
LC

Výsledky těch minulých voleb byly úplně jiné. Tehdy byste zřejmě nenapsal, že národ je zdemoralizovaný po 50 letech vlády komunistů. Ne, mě výsledek posledních voleb netěší, ale nenapadlo vás se zamyslet proč ty poslední dopadly tak, jak dopadly? A napovím, komunisti za to nemůžou. Ti se měli dávno pohybovat na hranici volitelnosti.

3 0
možnosti
LJ

Dovolil bych si jednu připomínku. V první polistopadové vládě chyběl ministr vnitra. Až po několika měsících byl jím jmenován Sacher. Později noviny napsaly, že v v období bezvládí se manipulovalo s kartotékou StB. Nikdy to nebylo dementováno, pokud vím. O tom, kdo byl "retušován" se jen šuškalo. Jedno jméno z těch šeptem podezíraných připomenu: Vladimír Mečiar. Po volbách v r. 1992, kdy bylo jasné, že roztrhne republiku, se to pak říkalo nahlas. Dokonce se připravovalo jeho zatčení. Přípravy mu však vyzradil Gašparovič, který byl tenkrát šéfem prokuratury. A Mečiar udělal pořádný kravál.

1 1
možnosti
Foto

Pane Jílek ukázalo se, že Sachr byl agentem Stb ( bylo to v novinách a nemohu za to ručit)  za jeho ministrování pokračovalo ničení archívů Stb.

2 0
možnosti
MP

Důkazy o panu Burešovi jsou nejen na Slovensku, ale i u nás. Je jich přebytek...Pokud by byl čistý, proč by už dávno nedal lustrační osvědčení? Proč se vyhnul loni Bratislavské u soudu? Proč se nezúčastní soudu 30. ledna?

5 2
možnosti
MP

Pan Bureš vyhrál proto, že říká to, co lidé chtějí slyšet, kritiku neoblíbených stran, boj proti korupci a slibování modrého z nebe. I když svůj program nesplní, bude mít příští volby ještě víc hlasů. Lidé se nechají opít rohlíkem. Ještě budeme překvapeni, co udělá majitel 300 firem na ministerstvu financí...

6 2
možnosti
LC

Tak se na to opíjení rohlíkem podívejme. Vzpomínáte si na Nečasovy síťovky, vzpomínáte na Kalouskovo "v této době by mohl daně zvyšovat jen idiot". Opili rohlíkem své voliče jak žáčky v mateřské škole. Tak se nedivte výsledku posledních voleb. Topící se stébla chytá.

2 2
možnosti
PK

P45e75t68r 79K28o45l93á58ř

10. 1. 2014 14:56

Tak co Rudlo, co Ty na to že tebou nazývaný Sobotka coby politická mrtvola sestavuje vládu, ha?

Jak asi zareaguješ v případě že soud očistí Babiše a zprostí ho obvinění z vědomé spolupráce s StB ? Budeš mít v sobě tolik cti a odvahy se mu veřejně omluvit, nebo budeš za ubožáka a sraba který zaleze jako smrad ?

Vzhledem k tomu že tvoje blogy jsou plné vzteklého útočení a zavádějících faktů, je i můj komentář v podobném duchu.

5 9
možnosti
Foto

Pane Koláři, nevím, že bychom si potykali. Vykat cizím lidem je elementární slušnost, která vám očividně chybí. Váš výlev mě zajímá asi stejně jako válka dvou mravenišť.

4 2
možnosti
MJ

Vámi uváděný životopis pana Babiše je určitě pravdivý, pane Polanecký ale položil jste si otázku , co tedy vedlo voliče k tomu , že tento dejme tomu spolupracovník stb málem vyhrál volby?, odpověď je nasnadě, byla to tragická vláda jak Topolánka, tak Nečase s Kalouskem, tak poměrně značná nedůvěra k socialistům. Je zřejmé ,že tyto vládní poměry vadily občanům této země víc, než možná spolupráce Babiše s stb

2 3
možnosti
Foto

Pane Ježeku tragická to snad ne. To je jenom vaše zbožné přání, které není ničím podložené. Statistky mluví jinak.

2 1
možnosti
JV

J52a51n 24V31l61č98e79k

10. 1. 2014 14:47

Ano, otevře ji. A najdou se i takoví, co mu zatleskají. Karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon