Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P50e68t78r 39K97o66l75á34ř

30. 7. 2013 15:53

Vypadá to že rozkol probíhá v ODS, Kuba jedná za zády Němcové s Zemanem.

To je situace, co Rudlo?;-D;-D

0 0
možnosti
OL

O48t20o 38L46e46v

29. 7. 2013 14:26

Rudlo co takhle ODS a její preference,neměl by jste se raději starat o její přežití a nechat socany,ať si to sami vyřeší?ODS to má jak z hráze do rybníka a vy se staráte o nějakého Sobotku,co je vám po něm?;-D

2 0
možnosti
AK

O co se pan autor ve skutecnosti stara, nikdo nevi.

0 0
možnosti
PK

P25e70t26r 60K19o43l90á44ř

28. 7. 2013 22:26

Ty Rudlo a jak se vede protekčnímu spratkovi, absolventovi plzeňských práv JUDr. Bendovi? 

No a jak hodláte řešit totální propad ODS a hrozící debakl? Jak vypadá ta navrhovaná omluva občanům za ty sprosté lži a podvody?

Neměl by ses raději starat o problémy své ptákostrany než žďárat do nějakých socanů?

5 1
možnosti
MP

Sobotka začal dělat dluhy, přestože  byla konjunktura.To svědčí o neschopnosti jakéhokoli ministra financí, když v konjunktuře neplatí dluh, ale ještě si půjčuje

2 2
možnosti
MN

no az tak bych s vami nesouhlasil, prave proto ze jsou pri dobrem stavu ekonomiky nizke uroky na pujcky, je vyhodne si pujcit .. kdyz jde ekonomika do haje, pak vam uroky  zvedaji a to je neekonomicke si pujcovat...//// ale treba tomu nerozumim..:-)

2 0
možnosti
ML

Z toho jak se choval Sobotka jako ministr financí, mi vůbec nevychází, že by až tak chtěl rozdávat. Spíše naopak, on to byl kdo třeba snížil podporu v nemocenské.

Argument, že socani chtějí jen rozdávat, je už jen pravicová demagogie, nemající reálný základ. O Sobotkovi bych předpokládal, že se bude chovat spíš jako pravicový ministr financí.

1 4
možnosti
MP

Princip každé levice je zvyšovat přídavky, státní platy, důchody.  Dále je u ní běžné zvyšovat bohatým daně, za trest, že se opovážili podnikat a dávat lidem práci. Dále-pro každou levici je samozřejmost lézt lidem do soukromí-zákaz kouření, zákaz prodeje ve svátek, a vymýšlet si další nesmyslné regulace-viz EU, to je skutečná levice...

1 2
možnosti
DH

Dobrá tedy autore, analýzu ČSSD, která má 34%, jste nám udělal, ale co tak analýzu ODS, která se potácí na hranici volitelností?;-)

2 5
možnosti
MP

Vzhledem k tomu, že přímo ze školy šel do politiky, měl by ho někdo připravit na to, co ho čeká. Měl by mu někdo ukázat lopatu, ale ne skutečnou, aby ho netrefil infarkt, ale napřed na obrázku. Neví, co je to obyčejná práce a bída, měl by se na to připravit. Bohužel mu vůbec nešlo o lidi, ale o koryto. Sedm let žádat o pád vlády, to je trapas...

3 1
možnosti
MN

ne se vsim ve vasem clanku se ztotoznuji, nicmene dnes ode mne karma!

0 0
možnosti
MM

Proč kolík v plotě, BS je jasný švihák lázeňský, který umí akorát utrácet a Hašek nemá rád málosoukromniky, takže ty kluky socanský nemusím.

1 0
možnosti
Foto

téměř blbovzdorný článek

0 6
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon