Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se nebudeme "zastávat těch, kteří byli nástrojem a prodlouženou rukou zločinného režimu a kteří kdyby dnes byli u moci, pokračují ve svých praktikách", tak přestaneme být demokracií.

0 0
možnosti
VK

Kdyby to řekl nějaký spravedlivý, který se s komunisty nesvezl, tak bych to pochopil.Když to, ale prohlásí člen předlistopadové strany lidové, která v rámci Národní fronty lezla komunistům do análního otvoru a spolupodílela se na "vládě lidu", tak se mohu pouze zasmát.

2 1
možnosti
JG

J79. 60G81r70o98h

25. 9. 2014 19:53

Kalousek je jenom vyčůraný chameleon, není to tak dávno co chtěl jako předseda KDU-ČSL s tichou podporou komančů vládnout. Je to jenom pokus jak na sebe upozornit.

2 1
možnosti

ve sněmovně je zakázano nejen nazvat fízla fízlem, ale i ochlastu ochlastou.

1 0
možnosti
MC

Češi prostě mají rádi škodnou "rovnou" společnost.

0 0
možnosti
JK

...jsou určité věci které nezkousnu a od Kalouska teprve nééééééé ikdyby močil svěcenou vodu...toto ale u něj nehrozí!!;-D

3 3
možnosti
JM

Fízla není zakázáno nazvat fízlem. Na druhou stranu, je odporné, že ho tak nazval někdo, kdo byl v osmdesátých letech příslušníkem strany, která pokorně sloužila komunistům ve zbolševizované Národní frontě. Pan Kalousek bolševikům sloužil - viz tzv. Jednotná kandidátka NF a slušelo by se, aby v podobném případě zalezl do kouta, jako každý bolševický přisluhovač.

6 5
možnosti
Foto

S touto logikou bolsevikum slouzil kazdy, kdo zrovna proti nim aktivne nebojoval nebo neodpykaval trest za totez. Tahle vase logika je sice rozsirena, ale podle meho dost mimo.

7 1
možnosti
Foto

Tak právě.  Kalouskovi by to mělo být zakázáno určitě.Jeho politika ve funkci ministra financí vedla k tomu, že komunisté začali být pro voliče přijatelnější variantou než tzv. pravice.

4 4
možnosti
JP

J76a85n 94P81a61v47l68í21k

25. 9. 2014 18:31

Není se čemu divit, jestliže stejná Sněmovna hlasuje proti tomu, aby vláda důsledně hájila bezpečnost státu. Myslím, že nejsme daleko od chvíle, kdy bude hlasovat jednomyslně.

2 0
možnosti
AS

A23d88a29m 25S15t15a80v11a

25. 9. 2014 18:30

"Ano, je to důsledek Havlova "nejsme jako oni".": Bude za to  hůř!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon