Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

A tu "vlajku" chtějí vyvěšovat kdy? Každý měsíc, v den, kdy jim přijdou sociální dávky?

0 0
možnosti
JP

Problém je asi v tom, že Romové pořád neví, co vlastně jsou víc, jestli Češi, nebo Romové. Čechy jsou okamžitě, když jde o jakékoliv využívání sociálních služeb našeho státu, Romové zase, když jde o jakoukoliv povinnost vůči společnosti. Přeberte si to kdo jak chcete.

2 0
možnosti
MR

M95i10l66a81n 87R35a91d78e74k

21. 7. 2013 19:48

pro diskutujici dole, neni nic trestneho vytvorit si SVOJI vlajku, napriklad cikanskou, ale vy nemate tuseni ze uz takova existuje. Cili to co tito lide "vytvorili", mimochodem NEJSOU to Cikani, je opravdu przneni jak ceske tak te cikanske vlajky, a neprotestui proti tomu jen Cesi ale samotni Cikani.

1 0
možnosti
VB

:-)A zase ten indián Kumar a melody boys, ale myslím že ho jen přizvali, a taky je třeba se mít na pozoru před extremisty ze strany zelených, to je taky výkvět pijavic:-)A na tohle jdou naše daně, renault ke zdi:-)ten svět

1 0
možnosti
AK

Nemyslim, ze za nasi vlajku nejak urputne lide umirali na bojistich ikdyz take umirali.  V prvni valce vojaci predevsim bojovali za svoji zem, pak prisla tato zajimave sestrojena vlajka a za druhe svetove valky nebyly veci take uplne jasne.  Pak prisel komunismus a nase vlajka ruku v ruce s bolsevickou, tak se nedivme, ze dnes lide neciti obvzlaste silny patriotismus k teto ceskofrancouzske vlajce.

0 1
možnosti

co je trestného na tom, že někdo vytvořil cikánskou vlajku? Copak je někde psáno, že vlajku může mít jen stát? Vždyť svou vlastní vlajku mají jednotlivá města, fotbalové kluby, sokolové, hasiči.

1 4
možnosti
JZ

J19a41n 85Z30e48l45e46n18k27a

21. 7. 2013 18:27

Přesně tak. Mimochodem oficiální sokolská vlajka vypadá takhle:

http://shop.alerion.cz/sokolske-vlajky/sokolska-vlajka-sitotisk

Taky by se tam dala najít spousta podobností. Je to také "hanobení" nebo "znevažování" státního symbolu, že je podobná české (československé) vlajce a pravděpodobné z ní vychází? Podle autora blogu nejspíš ano. Ale zrovna u České obce sokolské bych byl s takovým tvrzením velmi, velmi opatrný.

0 0
možnosti
MP

Žádná menšina v žádném státě by si nedovolila hanobit státní symbol- vlajku. Obzvláště když tato menšina z rasistických důvodů přepadává a okrádá občany, kteří tu mají domov. Je to vrchol drzosti. A tito aktivisté jsou placeni z našich daní!

5 0
možnosti
MR

M31i46l37a26n 70R22a34d24e81k

21. 7. 2013 19:50

nedoslo vam ze to nedelaji cikani, ale propagandiste a provokateri z povolani, za vase dane.

1 0
možnosti
JP

Mně je celkem jedno, co kdejaký dementi dělá. Jeho konání však musí být za jeho a neporušovat zákony. Obávám se, že v tomto případě, to není za své no a možná i ten zákon bude porušen. A navíc ten prostor k publicitě.

5 0
možnosti
MM

Mít úctu k vlajce je ctnost ne povinnost. A pokud se ze ctnosti stane povinnost, pak je to opravdu jen kus hadru. Buď člověk symboly svého státu ctí, nebo ne. Je to o míře ztotožnění se státem a národem (jsou lidé, kteří odtud prchají do emigrace a Česko upřímně nenávidí a to nejsou cikáni, ale bílí) a to se nedá vynutit. A když vidím současnou politiku, tak bych se k tomu bál lidi i vychovávat.

0 0
možnosti
Foto

"....pokud šel na úřady s tím, že chce takovou vlajku vyvěsit...." :-)))

Pane Polanecký, vy jste si toho asi ještě nestačil všimnout, ale máme tady už pár let svobodu. Kdokoli si může vyrobit vlajku jaká se mu líbí a vyvěsit si ji z okna, aniž by se musel ptát úřadů. Vlajka pana umělce není českou státní vlajkou, jen s ní má některé rysy společné, nemůže se tedy jednat o jakékoli hanobení státního symbolu. Povyk, který některé prázdné makovice kolem celé záležitosti rozpoutaly, považuju za směšný.

2 7
možnosti
Foto

Těch společných prvků tam jsou mraky a soud by to jistě uznal.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon