Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SO

Pane Polanecký, vidím, že nejnovější vládní ostuda ještě více vyburcovala vaší aktivitu a stalo se téměř nemožné, ještě jste zvýšil frekvenci vašich příspěvků.  

Takovým lidem jako vy se říká grafomani. Až si říkám, kdy máte čas na „normální“  život, když jeho podstatnou část strávíte před monitorem. Možná by o chtělo občas sáhnout i na něco jiného, než na klávesnici.

K obsahu vašich tráktátů jen poznámku…… Máte pravdu, trafiky se vysloužilým politikům hledaly vždycky, napříč politickým spektrem, ale ještě nikdy nebyla přidělena trafika (úplatek) tak jasně navázána na politikovu poskytnutou protislužbu a v tom je ten zásadní rozdíl od předchozích případů…….A taky : to že se něco dělalo i dřív ještě neznamená, že to je v pořádku. Na začátku 90. let se taky pod patronátem vašeho guru, k němuž se vytrvale a pravidelně lísáte, privatizovalo, privatizovalo a privatizovalo a později se zjistilo, že to byly zlodějiny, zlodějiny a zlodějiny.       

Vězte, že někdy méně bývá více. Více přemýšlet a méně bušit do PC, více provětrávat své myšlenky na vzduchu a měně pravicové zarputilosti. Neb potom to je jen takové plácání, plácání a plácání.

0 0
možnosti
TH

Konani J. Nagyove lidsky pochopitelne? COZE? Vzdyt ona je-mozna - milenka zenateho muze, ne? Jeji sledovani by si - lidsky pochopitelne. mela spis zaridit podvadena manzelka. 

Mimochodem, vubec nechapu, na co ji sledovani manzely sefa - a mozna- milence bylo? Co ti ziskala? Zjistila, ze je to manzelka Necase?

4 0
možnosti
MC

M22a93r38e98k 94C20o92z67l

15. 6. 2013 20:32

Naprostý souhlas, mám akorát 2 poznámky:

Co se týče té korupce, pokud si dobře vzpomínám, Vít Bárta rozdával peníze po hrstech za hlasování pro určitý zákon a odvolací soud to neoznačil za korupci. Když ne to, tento případ je korupci ještě mnohem vzdálenější. Pokud bude soud tvrdit něco jiného, bude možné označit za korupci i když se zaměstnavatel dohodne se zaměstnancem, že zaměstnanec odejde z práce a dostane za to odstupné.

Druhá poznámka se týká TOP09. Zatím mě příjemně překvapují, že si nepřihřívají politickou polévku. Logický tah (který by patrně udělali pod hlavičkou Lidové strany) by bylo říct, že už se korupce v ODS nedá vydržet a porazit vládu, protože pokud to neudělají, ČSSD toho může využít při své předvolební rétorice.

0 1
možnosti
ZK

Z17d67e24n25a 62K24o79č13í

15. 6. 2013 21:59

Máte špatnou paměť. I když se mluvilo o půjčkách, bylo to ve skutečnosti dorovnání platu některým prominentním stranickým poslanců kteří chtěli přeběhnout k ODS a ČSSD ( protože veverkáři  měli část platu odevzdávat straně na provoz ).  

Byly to ale soukromé peníze a nikoliv státní a navíc účelově lákané Škarkou na popud Tluchoře, který zajišťoval i mediální podporu a výrobu falešných důkazů na likvidaci Bárty.     

Všechno se obrací proti iniciátorům této akce, kterými byla ODS a její kmotři. ;-)!!

4 1
možnosti
Foto

Já k celé aféře nemám výhrady. Policie dělá co může. Přece to nenechá plavat jenom proto, že to "hlavní produkt" je obtížné lapit. Jestliže byli kmotři varováni tak už nezbývalo nic jiného než zajistit co se dá při domovních prohlídkách. Nebylo by od věci přijmout paragraf, který by trestal vynášení informací a maření vyšetřování 25ti lety kriminálu. Tohle je nemoc naší společnosti. Nějaký směšný paragraf o zneužití pravomoci úřední osoby nemůže nikoho odradit.

4 0
možnosti
Foto

jsme svědky útoku neidentifikovatelné ozbrojené policejně-justiční struktury na nejvyššího ústavního činitele. Nyní je nejdůležitější zjistit, kdo tyto struktury ovládá a řídí. Tyto mafiánské struktury byly již jednou použity při zátahu na dr.Ratha, nyní však rozehrály hru o patro výše. Pokud jim to projde, staneme se regulérním policejním státem Rv

0 2
možnosti
Foto

Nechápu, čemu se divíte. To měli nechat Ratha plavat jenom proto, že je to hejman a poslanec!? Z mého pohledu jsme svědky pouze toho, že teprve za Nečase policie a státní zástupci nemají svázané ruce. Kubice je jednookým králem mezi slepými. Za Paroubka by ministr vnitra ÚOOZ dávno rozprášil.

2 0
možnosti
VH

Neshodneme se ve dvou věcech.

1. Považuji za mnohem nebezpečnější fakt, že důstojníci kontrašpionáže jednají v hrubém rozporu se zákony a interními předpisy, než fakt, že pár lidí nezákonně zbohatne (samozřejmě, že ani to mne nenechává klidným).  Jen na okraj: Nenechává mne klidným, že pány generály dávno nesebrala vojenská policie.

2.  Akce byla spuštěna dříve, než bylo plánováno. Zdá se, že pobyt Janouška mimo republiku byl ÚOOZ vyhodnocen jako účelový a tedy vznikla důvodná obava, že prosakují informace o připravovaném zátahu. Proto byl raději proveden hned, byť bez Janouška.  Opravdu vám to připadá nereálné?

1 0
možnosti
ZB

Jste fascinující! Obdivuji vaši lásku k představitelům vašeho názoru. 

Takže polopaticky. Pokud nabídnu za hlasování, případně nehlasování ve sněmovně nějakým způsobem, funkci, peníze, nebo třeba milenku, je to korupce. Aby mohla být stíhaná musí být bohužel prokázaná. To se snad teď povede. 

Pokud někoho odměním za služby straně postem. Je to amorální.

7 0
možnosti
Foto

Pane Bednáři, také polopaticky. Rebelové složili funkce a dostali za služby straně odměnou posty. Nebyli upláceni za hlasování či nehlasování. Korupce přináší zisk oběma stranám. Jakého zisku dosáhli rebelové, pokud dostali posty s třetinovým příjmem?

3 5
možnosti

Já jenom nechápu co na ní Nečas vidí.....ale něco asi bude:-P:-P:-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon