Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

"Ruský prezident Putin a ministr obrany Šoigu stále dokola říkají, že neoznačení ozbrojenci, kteří se pohybují po celém území Krymu v bojových vozidlech včetně obrněných transportérů nejsou ruskými vojáky, ale krymskou domobranou."  můžete prosím doplnit zdroj? rád bych si tohle tvrzení dal do souvislosti

0 0
možnosti
GK

myslite ze Polanecky vam uda zdroje? tak maximalne iDNES a Fox News

0 0
možnosti

Je to úplně jednoduché. Nechť jednoho z těch domobranců kterýkoliv ukrajinský  policista vyzve, aby se legitimoval. Pokud se dotyčný vytasí s místní občankou, tak budete mít smůlu. V opačném případě policista vyzve to UFO k návštěve místní policejní služebny, kde ho zadrží do té doby, než  bude provedena identifikace. Jestliže nějaký místním domorodcem, tak opět máte smůlu.

1 0
možnosti

S tím, že Putin v tomto případě lže, spíše souhlasím (spíše = nemám důkazy, ale jsem o tom přesvědčen). Důvodem dle mého názoru není ani tak obava z porušení mezinárodního práva (on ho vlastně ani neporušil, Rusko totiž na Krymu může vojáky mít a to legálně), ale obava, aby někdo neztratil nervy a nezačal střílet - pak od něj dá Putin ruce pryč a řekne "ten nebyl náš!" a nechá ho klidně zlynčovat. Ale lež to je, s tím souhlasím. Jinak ale s vyzněním článku moc nesouhlasím, viz argumenty v mém posledním blogu http://karelsindelar.blog.idnes.cz/c/399268/Zchladme-vasne-situace-na-Krymu-neni-cernobila.html

0 0
možnosti
JM

Víc bych si vás, Rudolfe, vážil (protože vás považuji za inteligentního člověka), kdybyste se dokázal odideologizovat a napsat s nadhledem, že lži a propaganda kypí na obou stranách, že zejména USA má v závaru na Majdanu své prsty a 5 mld USD nalitých v posledních letech do ukrajinských NGO (jak přiznala neokonka z US zamini Victoria F*ck EU Nuland a že tvrdé jádro Pravého sektoru bylo trénováno v Izraeli, jak se v ČT podřekla ukrajinská odbornice na mezinárodní otázky, když dementovala jejich údajný neonacistický charakter a potom že tedy Rusko okupovalo Krym a tváří se že ne a že si aktivně vytváří proruskou revoluci na jihovýchodě země..... Máslo na hlavě mají všichni jako v každé rošádě velmocí.

Takhle je váš článek podobné hodnoty jako to co tady už týdny slintá idnes

A ještě jedna poznámka. Osobně nevidím jako významné to neustálé srovnávání okupace/anexe Krymu jako podobné okupaci Sudet 38 nebo okupaci Varšavskou smlouvou 68. Podobnost je jen vnějšková. Jediná opravdu silná podobnost této krize je ta kubánská 62. Tehdy cccp chtělo zaparkovat jaderné zbraně 90 km od Floridy, teď chce USA rozšířit NATO až k ruským hranicím (a následně tam eventuálně umístit podobné zbraně jako cccp na Kubě). Tehdy vyskočily USA, nyní vystartovalo Rusko. Důvody jsou totožné. Ideologické nálepky bych v tomto případě nechal v šuplíku

8 2
možnosti
Foto

Chtěl bych vmísit jednu informaci bez osobního vyhodnocení. Ministr Šoigu začal připravovat Ruskou armádu na reálný vojenský konflikt. Ne tak, jako ti jeho metály ověnčení předchůdci s tlustým zadkem, ale na reálnou válku. A je dostatečně schopný to udělat. Nevěří Potěmkinovským vesnicím plukovníků, ale buduje velmi silnou a i agrese schopnou armádu. A je oddaný vlasti, de facto Savětskomu Sajuzu Nevím, jestli byl ve West Pointu, ale až teď začíná být Ruská armáda nebezpečná. 

Do té doby sice měli tančíky, poňorky i rachomejtle. Teď mají tanky, ponorky a atomové zbraně. Až Šojgu emancipoval Ruské vojenské síly na skutečnou vojenskou sílu a po pravdě, na skutečnou mezinárodně obávatelnou vojenskou velmoc. 

Radost z toho pochopitelně nemám.

2 0
možnosti

J73a94n 22Š94u85s43t32e16k

6. 3. 2014 16:02

Článek je opět (jako vždy) perfektně napsaný, korektní a politicky vyvážený. Proto jsem přesvědčen, že bude opět ve výběru, kde administrátor umísťuje pouze to nejlepší co bylo ten den napsáno. Po přečtení článku musím opakovat slova váženého blogera pana Rýznara: "Není co dodat ... "

1 4
možnosti
Foto

Nezapomeňte, Vy hlupáčku, že autorské články z principu nesmí být korektní a nesmí být politicky vyvážené. Jinak autor píše jen politicky konformní plky, které nikoho nezajímají. 

Podle vaší absurdní logiky by nám stačila ČTK a všichni by ty nesmysly jen převyprávěli vlastními slovy. Jděte se zabodnout.

2 0
možnosti
DP

D56a47d64a54k 41P45e89t77r

6. 3. 2014 14:21

Pane Polanecký, je vymalováno. Až bych i věřil skutečnosti, že agenti najatí Putinem stavěli  zátarasy z na Majdanu a dali tím plánovaný podnět k osvojení Krymu Ruskem. Tak zkoumejte teorie o lžích, ale je konečná a nic krom trapných článků nesvedete.

6 3
možnosti
Foto

R^!

Není co dodat  ...

2 3
možnosti
LP

Je to problém Krymu a ne náš. Tamní byvatelé to tak chtějí tak co! Jiná věc je jak se momentalně chová EU. Vyprovokovala nepokoje v Kyjevě a teď neví jak ty vášně uhasit. Peníze potečou na Ukrajinu proudem, ale kde jsou záruky, že je příjemce bude i vracet? Je to unáhlené a zbrklé jednání. Měli by to nechat v kliku "uzrát" a ne se nechat vtahovat do konfliktu. Jaceňuk burcuje celý svět aby ty problémy vyřešil za něj. Jenom hlupci se nechají tím nacistou ovlivňovat.

http://www.europe-israel.org/wp-content/uploads/2014/02/Ukraine.jpg

6 5
možnosti
OL

O62t79o 43L33e60v

8. 3. 2014 13:04

On ještě existuje VUML?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Putin si totiž uvědomil jednu věc - dvojsečnost jaderných mocností. Tak, jako se jedna strana neodváží zaútočit přímo proti té druhé, tak ani ta druhá nenajde v sobě odvahu aby té první účinně a za pomoci vojenské síly zabránila v plíživé expanzi. Našel slabinu v jaderné strategii...

1 0
možnosti
DP

D25a76d70a70k 64P86e28t42r

6. 3. 2014 14:23

Pro rány Boží, jaká slabina? Pud sebezáchovy lidstva.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon