Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z73d42e56n39a 24K74o36č84í

15. 2. 2014 21:23

Ano chceme stát, který bude založen na demokracii a soutěži politických stran se všemi nedokonalostmi, co tento systém přináši, ale nechceme stát, kdy některé politické strany prostřednictvím svých kmotrů tunelují státní kasu, krajské a městské rozpočty, případně využívají státem, krajem, městy ..... zřízených firem k přelévání finančních prostředků do vlastní kapsy - byť právně řádně ošetřených. ;-)!!

4 1
možnosti
Foto

Porušení zákona je potřeba prokázat

Nemorálnost potrestat ve volbách

Nelze trestat vězením nemorální leč zákonné jednání

6 0
možnosti

Čím dál více se utvrzuji v tom, že zde existuje určitá zdánlivě nesourodá, leč spolupracující skupina lidí, která již delší dobu systematicky pracuje za pomoci médií na likvidaci demokratického systému. K tomu slouží systematické podrývání důvěry v demokratické a ústavní instituce. To se děje formou vyvolávání patologické "protikorupční" hysterie, účelových okázalých zatýkání či obviňování nevinných lidí s následným pouazováním na "zametání pod konerec", když soudy či vyšetřovatelé musí stíhání zastavit. Vyloženě bují za souhlasu obyvatel šmírování, odposlouchávání a apriorní podezřívání kdekoho z čehokoli.

Demoracie se buduje na důvěře a ne na permanentním podezírání a na třídním boji.

Problémem této země není korupce nebo nějací kmotři. Problémem je neúcta ke svobodě a k demokracii

10 4
možnosti
HM

R^..je to tak ,nějak se nám tu začíná formovat  něco jako policejní stát. proto musíme být ve střehu a nenechat se ovlivnit médii ,které už bohužel nemají volné objektivní informace a jsou ovládané silou moci..

5 6
možnosti
JZ

Je potřeba si uvědomit, že o způsobu vyšetřování rozhodují k tomu kompetentní orgány a nikoliv samozvané uliční výbory. A i přes chyby je to dobře. Raději ať je deset korupčníků  na svobodě, než by měl být nevinně uvězněn jediný člověk.

3 2
možnosti
ZH

Raději ať jsou ty korupčíci v base, na svobodě nemají co dělat. :-)

5 1
možnosti
MP

S autorem souhlasím na sto procent. Stejné názory už mám delší dobu. Něco tu nehraje. Vždy, když někoho zatýkali s velkou pompou, nikdy nebyl odsouzen. Ištvány hodil kost lidu, lid zajásal, a divadla je konec. Vlk se nažral, koza zůstala celá.:-)

5 2
možnosti
OL

O12t92o 65L73e74v

17. 2. 2014 11:41

V tom máte pravdu,tak to fungovalo za vládnuti ODS Langera,Grygárka a spol.rád bych uvěřil že to již skončilo i když????????????

2 0
možnosti
RK

Závěrečná otázka je dobrá .....,R^  levičáci zase budou kvičet, co jste si to dovolil, mít svůj názor a pohled na věc .....

6 2
možnosti
Foto

A vůbec je nenapadne, že je Rittig podle mě gauner, který by basu zasloužil. Ale v tomto případě bude z obliga.

2 2
možnosti
AM

Někteří pseudopravičáci mají opravdu vymyté mozky !!

5 5
možnosti
ZB

Karma.Realný pohled na situaci.Lidem co jsou nadšeni touto virtualní komedií a nejraději by viděli všechny politiky v teplácích (levicové samozřejmě ne, ti dělají vše pro dobro obyčejných lidí...) z Vašeho pohledu moc nadšeni nebudou.Realita je někdy krutá...

8 3
možnosti
HM

musím se přiznat , ale hlava mi to nějak  nebere,co je trestného na tom ,když nějaká firma ,která má příjem ze zakázky ..zde Firma Neograph za tisk jízdenek ..za které inkasuje 37hal,za kus se dělí ze zisku s jinou firmou s kterou má kontrakt na dodávky ,příklad papír,tisk, barva nebo poradenské služby..

7 6
možnosti
PC

Ona se nedeli s zadnou firmou, ale s Rittigem. A jedina jeho "protisluzba" byla, ze tuto nevyhodnou smlouvu zaridil. To chceme?

8 2
možnosti
PC

Polanecky, vy jste (prezvykavec na 3)! Nevadi vam na jednu stranu hlasat osobni odpovednost, rozpoctove uspory a vhuru po modre, a zaroven bagatelizovat evidentni kradez "jen" nejakych 40 milionu. Pravicactvi ve vasem pojeti neni svetonazor, ale diagnoza.

6 3
možnosti
ZJ

Podle vašeho psaní soudím, že jste totální finanční analfabet. Ještě nám napište, jak jezdíte na výlety se "šmejdy". A kolik sad nídobí jste koupil.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon