Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Škoda, že jste uvázl svým uvažováním někde v období perestrojky a uniklo Vám, že dynamikou vývoje jsme už někde v době "perestrelky." Jako člověku, který se živí psaním článku k určité tématice Vám nemělo uniknout, že Obamova komisařka Nullandová prohlásila že financování Majdanu je (emerické jestřáby) stálo 5 miliard dolarů

http://wertyzreport.com/2014/02/10/usa-vlozily-do-ukrajiny-5-miliard-dolaru/

a také bych (být Vámi) považoval za hóódně důležitou větu pana Henryho Kissingera že "Ukrajina je generálkou na Rusko"(vygooglujte si to). Je mi naprosto jasné, že kdyby v Rusku nebyl Putin, ale "spitˇjar" Jelcin, tak amíci vemou Ukrajinu s Ruskem z jedné vody a pouze jednoho klonu "arabského jara" jak jsme to poznali u Lybie, Syrie apod. (Rusko by snadno rozkolísali židi typu Chodorkovskij, chaoti jako Pussy Riot a zakavkazští Islamisti. Zbytek bych tipoval na US army...To, že si Putin z rozbité Ukrajiny vzal Krym je pouze vedlejší produkt. Pouze jakési kouzlo nechtěného.

2 0
možnosti
Foto

tady je názorná ukázka obdivované demokracie: https://www.youtube.com/watch?v=S_cmxeT03bs

a to tu nedávám záběry kdy jsou úředníci mláceni aby podepsali nějaká rozhodnutí, o svobodné vůli poslanců, kterým se nepodařilo utéct lze taká silně pochybovat. To z Ruskem nemá nic společného. To jen situace využívají skupinky hooligans a různých výtržníků. Eu je za jejich řádění nepřímo odpovědná.

4 0
možnosti
Foto

Je mi tě líto. Tolik nenávisti může způsobit i zdravotní potíže.

3 0
možnosti
MN

Michel tvrdil, že za celou dobu svého pobytu na Krymu neviděl jediného ruského vojáka, pouze kontrolní stanoviště místní domobrany. „Podle toho, co jsem viděl v televizi, jsem očekával mnohem napjatější atmosféru a všudypřítomné vojáky,“ dodal.

Pro uspořádání referenda o "zdokonalení statusu a pravomocí" Krymu zvedlo ruku 61 z 64 poslanců, uvedla navečer mluvčí Nejvyšší rady Krymské autonomní republiky Olga Sulniková. .../ Krymsky parlament se sklada ze sesti politickych stran./

1 0
možnosti
PN

P24e68t42e89r 11N21o42v44a36k

20. 3. 2014 21:43

svet nie je ciernobiely...zapad porusil dohodu o uzemnej celistvosi srbska a rusko o celistvosti ukrajiny...ked sa povie a je nutne povedat aj b

3 0
možnosti
JC

Zajímavý článek, ale tak nějak strašně jednobarevný. A ono to tam bylo a je hodně pestré. Navíc tam máte neskutečně demagogie a vysloveně smyšlenky. Připisujete Putinovi ty nejďábelštější touhy a přání, aniž byste objektivně uznal, že všechno se vším souvisí. Chce to větší rozhled.

2 1
možnosti
JF

Jo, rozhled to vy máte...co kde kdo napsal, koho nahlásit a napráskatRv

5 1
možnosti
Foto

V53í60t 17R96a79i26s66e65r

20. 3. 2014 19:59

"Vladimir Putin zcela jasně deklaroval, že Evropská unie je pro něj nikoli soupeř, ale rovnou nepřítel"

muzete citovat a dat odkaz?

2 0
možnosti
GK

Krymští Tataři,........ -  dokonce mají být v rámci Krymu opět přestěhováni. Co to zvanite za kraviny  v blogu? 8-o Naopak se na Krymu budou pouzivat jazyky rustina, ukrajinstina a tatarstina.

5 1
možnosti
Foto

Nemohu za to, že čtete jen to, co se vám hodí.

Včera, 8:20 SEČ: *Krymští Tataři budou vyzváni, aby se přestěhovali z části území, kde nyní žijí, výměnou za jiné území na Krymu*. Agentuře Ria Novosti to potvrdil pvní místopředseda krymské vlády *Rustam Temirgalijev*. Oznámil, že vláda chce zavést řád na území, které po rozpadu Sovětského svazu neoficiálně obsadili krymští Tataři. 

2 1
možnosti

Jaký význam má veto "úřadujícího prezidenta Turčynova", když předchozí prezident byl zbaven úřadu v rozporu s ústavou?

7 1
možnosti
Foto

Á, slovíčkář dorazil...

Představte si, že parlament vzešlý z voleb svou ústavní většinou přijal ústavní zákon, kterým byl Janukovyč odvolán z funkce. Co je na tom v rozporu s Ústavou?

4 3
možnosti
MK

Pane Rudo, když jsem začal číst blog yDnesu, tak jsem vás požadoval za velice rozumného člověka a snad i "pravičáka". Postupem času jsem si názor na vás postupně upravoval, ale dnešním článkem jste skončil na druhé straně jako váš kolega Ziegler.  Copak nevidíte, že Putin ukrajinskou krizi nevyvolal. Následné jeho kroky jsou takové jaké být musí, tedy následkem ozbrojeného puče. Divíte se tomu, že Ukrajinci mají strach z Ruska, omyl ti k Rusku shlížejí jako k zachránci, před terorem, který na Ukrajině nastal jako v dalších  zemích po demokratických revolucích (Sýrie, Lýbie, Irák). Dnes v době informačních technologií není problém si sehnat i informace i od druhé strany a nejen z našich hlásných troub. Putin dělá jen to, co musí. Na mě to dělá dojem, že ta ukrajinská krize, vyvolená USA a EU, jinak by vláda dosazena pučem z ulice a reprezentovaná ideologickým sklony k nacismus (což rozčílilo i dalšího vašeho kolegu Hassana) by byla uznána tzv.  demokratickou EU a USA,  měla jen otestovat reakci Ruska.

9 10
možnosti
PP

....následné kroky...takže přepadne cizí stát 8-o Bravo, mistře.

4 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon