Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Polanecký co se to s Vámi děje? Absence základních informací a nevyřešená otázka kdo je dnes našim nepřítelem? New World Order a korporátní společnosti anebo u Vás snad ještě CCCP s Brežněvem,Stalinem apod? Zřejmě byste měl mít možnost číst citaci Obamovy náměstkyně Victorie  Nullandové "Do Ukrajiny jsme už vrazili5 mld. dolarů, je čas sbírat plody" anebo H.Kissingera "Ukrajina je naše příprava na Moskvu". A co slova Zb. Břežinského "Rusku je nutno odebrat Ukrajinu - ztratí tak status globální velmoci". Jsem přesvědčen, že kdyby byl v Rusku místo Putina ochlasta Jelcin, tak mají američané Rusko pomocí různých Chodorkovských a jiných židů, morálních chaotů jako Pussy Riot a Islamistů v Zakavkazsku na stříbrném podnose. Jenže je tam Putin- a ten se po zpackané mutaci Arabského jara na Ukrajinský způsob snaží zachránit co se dá a to i za cenu poravidel - nepravidel, které zcela běžně užívá druhá strana...

Pro neinformované občany, fixovaných na mainstream - tedy zřejmě i Vás- je zde audionahrávka -rozhovor CRAIG ROBERTSE (ministr za Raeganovy vlády) o tom, Kdo je kdo v této špinavé hře a to že Ukrajina, podobně jako Lybie a Sýrie, byla v hledáčku amerických darebáků...velké finále je WWIII   viz. audionahrávka

https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

1 0
možnosti

V článku naznačujete, že ruská armáda nerespektovala "územní celistvost Ukrajiny". Asi máte problém s vnímáním reality. Kdo dneska na Ukrajině něco respektuje? Respektoval snad Pravý sektor nedotknutelnost poslanců, prokurátorů a dalších činovníků státu a samosprávy, když je tloukl obušky nebo na ně mířil samopaly, aby jedonutil učinit"správné" rozhodnutí? Respektovala snad současná loutková "vláda" a "pověřený prezident" ukrajinskou ústavu? Plní se snad dohoda z 21. února 2014, ve které garantuje teta Ashtonová a další europapaláši odzbrojení všech extrémistů? Plní se snad dohoda z 19.4.o odzbrojení všech extrémistů? Vyšetřuje se snad, kam se poděl všechen plyn z ukrajinských strategických zásobníků? 

Tak se mi zdá, pane Polanecký, že vám osobně na Krymu nejvíc vadí hlavně absence krve, mrtvol a požárů, jinak si vaši umanutost neumím vysvětlit. Kolik mrtvých a raněných bylo v Kyjevě, kolik v Doněcku, kolik na Krymu? Jak to, že krymští Tataři se po měsíci života v RF dočkali rehabilitace, zatímco za 23 let v Ukrajině "dosáhli" pouze statutu národnostní menšiny, bez nároku na školství v mateřském jazyce a bez nároku na vrácení majetku? 

Otázek by bylo ještě několik desítek, ale "blogerovi" píšícímu podle zadání sponzora, bez ohledu na jakákoliv fakta, je nemá smysl pokládat...

6 0
možnosti

A mainstreamoví papoušci na blogu.

2 0
možnosti

Aj tento článok mi pripomína komunistické noviny. Každý, kto má na dianie na Ukrajine a na Kryme iný ako oficiálny a "povolený" názor z EUSA, je okamžite vyhlásený za diverzanta, špióna, človeka, ktorý to nemá v hlave v poriadku a v jeho vlastnom záujme by mal byť poslaný do Bohnic.

Nie som ani Rus, ani diverzant, ani som nebol v komunistickej strany, dokonca som už od roku 1984 presvedčený antikomunista, a napriek tomu (alebo možno práve kvôli tomu) k postupu Ruska nemám výhrady.

Aké sú podmienky pohybu vojsk zo základe v Sevastopole po území Krymu nepoznám. Zmluvu som nevidel. A pochybujem, že ju videl aj pán Polanecký. Súčasne však nepoznám vojenskú základňu na svete, kde by pohyb vojakov bol obmedzený výlučne len na priestor vo vnútri vojenskej základne - možno tak kubánske Guantanámo.

Kto bol člen domobrany a kto príslušník ruskej armády, je len a len špekulácia. A súčasťou spravodajskej hry. V konfliktoch a v živote všeobecne nie je najhorší variant kladný alebo variant záporný, ale variant nejasný. Niet horšej situácie pre človeka či jeho nepriateľa, ako keď nevie, ako sa veci v skutočnosti majú. Izrael práve z tohto dôvodu nikdy jadrové zbrane ani nepriznal, ani nepoprel. Tým si arabské štáty nemôžu pripraviť jasnú stratégiu na jeho obsadenie.

V pomere k tomu, akú "propagandistickú nadprácu" robí EUSA na Ukrajine, je tá ruská prakticky zanedbateľná. Putinovo gestá môžu okrem iného slúžiť aj na to, aby si svet myslel, že na Ukrajine ruskí vojaci naozaj sú. A myslí si pán Polanecký, že tam americká rozviedka nemá nikoho? Že americká CIA zbiera informácie podľa toho, čo vysielajú v CNN?

Ja stále rátam s tým, že môžem byť obeťou ruskej propagandy. Ráta pán Polanecký s tým, že on môže byť obeťou propagandy západnej? Pomôžem mu trochu dostať do obrazu. Dávam sem odkaz na článok p. Václava Klausa: http://neviditelnypes.lidovky.cz/komentar-zabranme-zplostovani-debaty-o-ukrajine-f6r-/p_zahranici.aspx?c=A140417_214202_p_zahranici_wag

7 0
možnosti
Foto

J18a74n 86T16o27m65e37s

21. 4. 2014 14:21

..článek je vynikající a kdo chce, ten to vidí R^

0 4
možnosti
Foto

J25a21n 79T94o13m34e41s

21. 4. 2014 14:10

..jj, Adolf Hitler byl taky zprvu vynikající šachista..ale jak říkaj karbaníci: první vyhrání z kapsy vyhání

0 3
možnosti

Dobrej článek o idiotech co se domnívají, že chudé zaostalé a vychlastané Rusko je dobrá cesta a zakomplexovaných ubožácích, kteří se pomocí hlásání nesmyslu snaží zviditelnit, aby si vydělali nějaké peníze.

Mě rusofilové fascinují svým uvažováním, třeba otázka "Kdy se Rusko chovalo jako imperialistická velmoc a na někoho zaútočila?" A jejich odpověď "Nikdy." Je v zemi 20 let okupované Ruskem znakem skutečné veledemence.

2 10
možnosti

K54a43r53e19l 74V54o50v81e24s

20. 4. 2014 20:56

Rudlo a kde vidíš okupaci ? V Iráku nebo v Afghánistánu ? Tam ale Rusové nejsou! A pokud jde o zapomínání, tak na německou okupaci opravdu zapomínáme !

12 5
možnosti

A oni si snad Američeni připojili Afgánistán či Irák připojili ke svému území - jako to udělali Rusové s Krymem a snaží se s částí Ukrajiny? Ač to ve své zalespenosti nevidíte, je v tom obrovský rozdíl

6 6
možnosti

Je mnoho lidí, které jste ve své úvaze vynechal, kteří kritizují především stupidní způsob informování, který nám naše televize a tisk předvádí. Je v něm cítit snahu ovlivnit  občana za každou cenu, mnohdy bez ohled na logiku věci a lidé, kteří tento "způsob informování" odmítají nemusí být nutně rusofilové. Pokud např. někdo kritizuje článek o tom, že je na Ukrajině 40 ruských agentů, neznamená to že je rusofil, ale že oněch 40 Rusáků patrně není příčinou, že ukrajinská armáda složená z ukrajinských záložáků vládu Majdanu neposlouchá a doslova na ní háže bobek.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon