Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

tenkdomacas

18. 7. 2010 21:03
Nechci číst tuto diskusi,ale nedávno jsem si

jen tak ulevil tak zvaným výkřikem do tmy,že už mi s tím můžou jít všichni někam.A pak jsem si chvíli dopisoval s p.Lantou,kterého tímto zdravím.Pane Lanto,pan Polanecký naprosto přesně napsal můj názor i pravděpodobně názor většiny lidí,tedy alespon tech co znám.

0 0
možnosti
PK

jaymzz66

17. 7. 2010 10:11
proc ne?

jsou-li demonstrace ci prehlidky povoleny neonacistum, komunistum, anarchistum, ruznym pro/protivladnim stoupencum, vericim, etnikum, harleyarum, vojsku apod., proc ne homosexualum? vsichni maji jedno spolecne, chteji se predvest. ty mas ale vzdy jednu nepopiratelnou vyhodu, muzes to mit na haku. tak nech brouka zit...

0 0
možnosti
PK

jaymzz66

17. 7. 2010 9:58
proc ne?

0 0
možnosti

Aic

15. 7. 2010 10:57
Adopce - můj názor?

Pro všechny diskutující o adopci - zajímala by mě statistika odpovědí dětí z děcáků na tuto otázku: "Chtěli by jste zůstat v děcáku nebo půjdete bydlet do nové rodiny gayů nebo leseb"?

Druhá otázka by byla: "Kdo se o Vás lépe postará? Jedna teta na třicet dětí v ústavu, nebo milující rodiče přející si vychovávat svoje dítě"? V[>-]V

Spousta již vyjádřených názorů nebere vůbec v potaz potřeby dítěte.

Domnívám se, že děti by dali přednost rodině leseb či gayů před ústavem. :-):-)

0 0
možnosti
E

Ezechiel

18. 7. 2010 22:12
Re: Adopce - můj názor?

uz vidim jak se gayove ci lesby perou o cikanske ci postizene deti,kterych jsou detske domovy plne

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

12. 7. 2010 17:45
Nechápu,

jaký je rozdíl mezi GAY pochodem a např. předvolební kampaní :-/ - exhibice jako exhibice. Proč jedno ne a druhé ano? :-)

0 0
možnosti
J

jardahol

12. 7. 2010 9:58
římanům 1,26-32

římanům 1,26-3226Proto je Bůh vydal v moc hanebných vášní. Jejich ženy zaměnily přirozený styk za nepřirozený 27a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženami a vzplanuli žádostí jeden k druhému, muži s muži provádějí hanebnosti, a tak sami na sobě dostávají zaslouženou odplatu za svou scestnost. 28Protože si nedovedli vážit pravého poznání Boha, dal je Bůh na pospas jejich zvrácené mysli, aby dělali, co se nesluší. 29Jsou plni nepravosti, podlosti, lakoty, špatnosti, jsou samá závist, vražda, svár, lest, zlomyslnost, jsou donašeči, 30pomlouvači, Bohu odporní, zpupní, nadutí, chlubiví. Vymýšlejí zlé věci, neposlouchají rodiče, 31nemají rozum, nedovedou se s nikým snést, neznají lásku ani slitování. 32Vědí o spravedlivém rozhodnutí Božím, že ti, kteří tak jednají, jsou hodni smrti; a přece nejenže sami tak jednají, ale také jiným takové jednání schvalují.

0 0
možnosti
J

jardahol

12. 7. 2010 9:58
římanům 1,18-25

římanům 1,18-2518Boží hněv se zjevuje z nebe proti každé bezbožnosti a nepravosti lidí, kteří svou nepravostí potlačují pravdu. 19Vždyť to, co lze o Bohu poznat, je jim přístupné, Bůh jim to přece odhalil. 20Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu. 21Poznali Boha, ale nevzdali mu čest jako Bohu ani mu nebyli vděčni, nýbrž jejich myšlení je zavedlo do marnosti a jejich scestná mysl se ocitla ve tmě. 22Tvrdí, že jsou moudří, ale upadli v bláznovství: 23zaměnili slávu nepomíjitelného Boha za zobrazení podoby pomíjitelného člověka, ano i ptáků a čtvernožců a plazů. 24Proto je Bůh nechal na pospas nečistým vášním jejich srdcí, takže zneuctívají svá vlastní těla; 25vyměnili Boží pravdu za lež a klanějí se a slouží tvorstvu místo Stvořiteli – on budiž veleben na věky! Amen.

0 0
možnosti
PB

belansky

12. 7. 2010 7:48
Ono se to kecá

Ono se to kecá, ale přeju chytrákům, kteří se ježí odporem, aby jim jejich dítě řeklo - jsem gay. Vyženete je z domu? Ukamenujete? Včera jste to nevěděli, dnes víte a co? Není to pořád tentýž člověk? K adopcím - zeptejte se větších dětí z děcáků, jestli by byly raději v rodině dvou ta´tků, nebo dvou maminek, nebo v děcáku. Že by je ostatní děti šikanovaly? Vím o šikaně nejchytřejšího, nebo věřícího, nebo toho, kdo neměl značkové šaty. K termínu "úchylka,úchyl"- jsou dvě sexuality. Hetero a homo. Uvnitř obou sexualit může být někdo normální, někdo pedofil, zoofil, sadista, voyeur... tedy "úchyl". Vlnění těl v průvodech mi vadí. Takže tam nechodím ani jako divák a je to. Navštivte pornostránky pro hetero a homosexuály a zjistíte, že jsme všichni stejní.  Kdyby s hetero většinou bylo vše v pořádku, nerozpadalo by se 50% manželství v Praze už v prvním roce. Chcete se zbavit leseb a gayů? Tak NEMĚJTE DĚTI. Ony a oni se přece rodí heterosexuálům. Nebo je nosí čáp?

0 0
možnosti
MN

Forrrest

12. 7. 2010 16:14
Re: Ono se to kecá

R^R^R^

0 0
možnosti
J

jardahol

10. 7. 2010 23:20
Jde o exhibicionismus ???

Je zábavné vidět takový průvod. Jenom by mohli si dát ještě práci jak rozpoznat jestli je to lesba-tatínek či lesba- maminka, nebo gay_maminka či gay_tatinek.

No  a když je dítko načapá v postýlce nahaté..... to v tom má guláš.......

0 0
možnosti
MN

Forrrest

10. 7. 2010 21:12
Proč? Například kvůli Polaneckému...

Ano, gayové už teď společností nejsou lynčováni (tedy, kromě samotných pochodů, kde by se pár nadšených nácků určitě našlo), ale stále přetrvává všeobecný "pohled přes prsty", který autor předvedl v tomto článku: jsou nemocní, jsou to chudáci, měli by zalézt do soukromí a moc se neukazovat, nevyjadřovat nahlas své názory... Řekl bych, že takovéto totalitářské myšlení je zčásti dílem komoušů - ti přece zakazovali, aby kdokoli vybočoval z řady, byl jiný.

Dokud budou existovat a projevovat se takovíto homofobové, bude existovat i velmi dobrý důvod konat další a další pochody - o nesnášenlivosti a snaze potlačit vyjadřování nestandardních názorů (které nikomu neškodí) je totiž třeba co nejvíc diskutovat. Až nebudou, stanou se gayové jen jednou z mnoha neviditelných minorit.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

10. 7. 2010 23:41
Re: Proč? Například kvůli Polaneckému...

dej si obklad

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon