Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obsáhlé pojednání. Kladu si však otázku, zda je možné směšovat jednoduše politiku (nikoliv povodňovou) s konkrétní hloupostí v konkrétní věci (povodní).

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem hledal havarijní plán:

https://www.google.cz/search?q=HAVARIJNÍ+PLÁN+PRAHA+POVODEŇ

Za tři vteřiny např.

http://www.praha8.cz/Ochrana-pred-povodnemi-povodnovy-plan

Za pět vteřin 

Stupně povodňové aktivity – Vltava  Směrodatné limity povodňových stavůVodočetPrůtokI. stupeň aktivity, stav bdělosti127 cm450 m3/sII. stupeň aktivity, stav pohotovosti228 cm1000 m3/sIII. stupeň aktivity, stav ohrožení306 cm1500 m3/s (Praha - Chuchle dle ČHMÚ)   A všechny kontakty, telefony atd. Pan zastupující primátor nemá internet?

3 0
možnosti

Veškerou odpovědnost nese primátor, at je to kdokoli. pokud svou funkci nezvládá a tím způsobí značné škody městu i obyvatelům města, měl by okamžitě odstoupit pro neschopnost. Těch zhruba 5O tisíc bere právě za odpovědnost k městu a jeho obyvatelům

6 1
možnosti
Foto

Co si pravicoví, nadprůměrně inteligentní Pražané zvolili, to také mají.

1 4
možnosti
Foto

Už jsem zvědav, co nám předvede levicová inteligence.

6 0
možnosti

co si budeme povidat jsou to proste hyeny ... jen jedno bych chtel pripomenout v souvislosti s vasi zminkou o cistkach ktere udelala TOPka kdyz vystrnadila Svobodu a spol ...  jen si vzpomente co rikal jeste pred volbami 2006 pan Topolanek .. az prijdeme k moci, nastane Noc dlouhych nozu .. a tak se i stalo .. kdyz prisli nezustal kamen na kameni  a taky  celkem bez ohledu na profesnost ci odbornost lidi ktere vyhodili, protoze potrebovali mista pro sve kamarady kteri se zase starali o kontakty a finance ...je jen otazka kdo tohle zastavi .. snad lidi priste pri volbach .. je to v jejich moci vzdyt vykrouzkovanim se dokazali zbavit Icka tak proc by takhle nemohl skoncit Kalousek a jini "vzacni" a hlavne letiti politici .. kteri uz zapomneli odkud se tam dostali a co kdysi byli zac....

0 0
možnosti

Autore, kolik pytlů s pískem jste naplnil?

0 1
možnosti

A od kolika pytlů se smí kritizovat TOP09?

6 1
možnosti
Foto

Já  už začínám mít pocit, že ODS přesvědčilo Duku, aby jim tu povideň vymodlil.  Myslím, že si zastupitelé za ODS mnou ruce, že peška mají jiní

4 2
možnosti

Dobrý den. Jak mám váš blog celkem rád, dneska je hodně zaujatý. Víte proč? Zaprvé kvalitní krizový plán funguje bez ohledu na to, kdo je zrovna v jaké pozici, nemocný, spí, atd. Pokud kritizujete to, co se dělo, na vině je zmršený krizový plán, který jistě TOP09 nevytvořila. Zadruhé jak je možné, že příprava na povodeň vyžaduje 50 hodin, když tak daleko povodí Vltavy "nevidí". Podívejte se na původní předpovědi vývoje situace. Za třetí: nevím, na co nadáváte - zastupující primátor to v zásadě zvládá. A za čtvrté: zneužívat současnou situaci k zviditelnění se ODS, mi příjde hnusné. Jak mi Svoboda jako fíkový list nevadil, stal se z něho ubožák, který neunesl to, že není primátorem.

2 13
možnosti
Foto

Ano, kvalitní plán funguje bez ohledu na to, kdo vládne. Jenže ten někdo nesmí takový plán bagatelizovat, zlehčovat a přehlížet. Zábrany se začaly stavět 6 hodin po konečné urgenci, takže těch 50 hodin je číslo přehnané. Zastupující primátor to dle vyjádření starostů, kteří nepatří mezi ty, kteří by rádi vrátili palácový převrat, nezvládá. Koneckonců o tom je v mnoha reportážních článcích zmínka. tady nejde o zviditelňování ODS, ale o neschopnost těch, kteří se vidí v nejvyšších postech a přitom, jak vidno, neodkážou jet ani podle "jízdního řádu". O tom to je.

14 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon