Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

jseMzCZiju_Jinde

28. 4. 2009 12:39
Co se vám stalo?

Hromada nechutných spekulací, jako by od někoho úplně bez kudrlin.. Romové, kteří si ani nejsou schopni pohlídat placení za odvoz odpadu stěží podpálí dům kvůli náhradnímu bydlení. Ještě to udělají důveryhodnější likvidací mimina a těžkým popálením matky..? Navíc molotov koktejly v oknech romských obydlí jsou čím dál tím častější, dělají to všichni kvůli zatuchlým budkám? Takže ač nejsem romomilec a uznávám, že v případu může být i jiný aspekt než jen rasová nenávist, po tomhle vašem výlevu musím říct, že jste ubohý pane Polanecký. Rv

0 0
možnosti
G

gghii

30. 4. 2009 14:48
Re: Co se vám stalo?

Vážený , zapněte mozek,pokud ho máte k přemýšlění, Ti Indočeši bydleli přes dvacetsedm let zadarmo v domě,který patří někomu cizímu - nikdo neplatil daň z nemovitosti ,proč by nemohli najednou sami,když viděli,že město samo začalo hledat majitele vyřešit tento problém po "svém"!!

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

24. 4. 2009 18:45
Tak nevím, ale většina sdělovacích prostředků

(včetně MF Dnes) uvádí, že otec popáleného dítěte byl souzen za jízdu bez řidičáku a nikoliv za krádeže a poškozování cizí věci, jak je uvedeno v tomto článku. Je tedy v tomto případě hodně účelové uvést jeden zdroj (Aktualne.cz), který píše to, co se mi hodí do kontextu článku. O dalších úvahách ohledně popírání žhářského útoku ani nemluvě. Ale dá se vůbec od bývalého estébáka čekat něco jiného?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

24. 4. 2009 7:57
Jako správný živnostník

se stará jenom o svoje koryto. Podpora gádžů by mu nikdy nic nevynesla, na tu nejsou žádné granty ani ministerstva, kde by se mohl zašít a brát prachy za jalové kecy, nejsou.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

24. 4. 2009 7:11
Prosim ?????

Vy opravdu chcete naznacit, ze si ta rodina popali vlastni dite, aby se mohla dostat do "luxusni ubytovny" od mesta ?8-o... Tak nevim kolego, nejdete s tou populistickou nenavisti trochu moc daleko ??? PS. Kdyz uz tak ohnive spekulujete o bydleni jinych lidi, uz jste prekrocil vlastni rubicon a odstehoval se ze sveho REGULOVANEHO najmu ?Pokud je od mesta, muzete svuj byt uvonit nejake babicce (nejste prece zadna socka ale uzasny uspesny muz a a regulovany najem nepotrebujete), pokud od majitele, prestante mu branit v podnikani v trznim prostredi. Vy prece nejste takovy jako ti "strasni" Romove, kteri porad od statu zadaji nejake vyhody, vidte ;-)... 

0 0
možnosti
DS

blackskull

24. 4. 2009 7:45
Re: Prosim ?????

A sakra, oni mají zase blázni vycházku z klecových lůžek.

0 0
možnosti
K

kion123123

23. 4. 2009 21:53
0 0
možnosti
W

webmysh_evo_I

24. 4. 2009 14:49
Re: :-)

to nemyslíš vážně. to jsou perly.;-D;-D

0 0
možnosti
CJN

cizinec je našinec

23. 4. 2009 21:03
Někdo

je schopen z lidské tragedie vytřískat politické body,někdo zase body jakési karmy.Rudolfe jste opravdu frajerR^

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

23. 4. 2009 21:30
Re: Někdo

Trápí vás to? Kupte si medvídka mývala.

0 0
možnosti
J

jenomselskyrozum

23. 4. 2009 18:08
tohle

se asi mistnim multikulti vubec nebude libit, ale je to pravda. Pred par lety v nasem meste cikan zapalil byt kde spala jeho zena cikanka s rocnim ditetem, zamkl a v klidu odesel. Takze tohle lide opravdu dokazi udelat. To devce, mimochodem moc hezke, tam uhorelo i s ditetem. Kdyz se tam konecne hasici dostali, nasli ji sedet u okna s ditetem v naruci. Zrejme vybirala jestli je lepsi vyskocit i s deckem z tretiho patra na beton a nebo zustat a doufat ze se k nim hasici dostanou vcas. Nedostali a manzel to z ulice pozoroval. Jeste hral divadlo jak je hrozne zdrceny. Nakonec mu to dokazali a tusim ze jeste ted sedi za dvojnasobnou vrazdu. Takze....mozne je vsechno. V zadnem pripade jsem timto prispevkem nechtel naznacit, ze bily neco podobneho nedokaze. Dobytek se najde v kazde rase...

0 0
možnosti
G

gghii

23. 4. 2009 17:40
Konečně !

Konečně někdo,kdo  používá hlavu na přemýšlení - motiv  uvedeného žhářství může být skutečně až zarážející ale nikoliv nemožný nebo předem vyloučený ! A u indočeského etnika právě tato zkratkovitost by mohla připadat jako reálnější než teorie o vyholených lebkách a jejich nájezdu /zrovna  ten určitý dům a proč ne jiný ?/ Je mnoho nejasností proč obyvatelé ,když vidí,že dům hoří nechali dítě v postýlce a hasili,na co sami nestačili ?????

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

23. 4. 2009 17:22
Články o Paroubkovi už tolik nezabírají

- už to někdy nestačí ani na Top karmu (!) a tak to zkusil bývalý estébák s populistickým článkem plným nepravd a polopravd. Poláku, uvědom si, že slušní lidé považují řízení bez řidičáku za menší prohřešek než estébáckou minulost. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon