Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zcela souhlasím. Jen bych dodal, že pro biopaliva hlasoval mj. i "odpovědný hospodář" Kalousek, aby bylo jasno, jak se věci mají.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasim, volit ho nejde.

5 0
možnosti

Volím Babiše, lepší variantu na našem politickém nebi nevidím.

1 5
možnosti

Koktejl z polopravd. Jinak je zajímavé, jak autor opěvující donekonečna pravicové hodnoty v podání ODS dokáže tepat milionáře, který prokazatelně nebohatl na kšeftech se státem. Není to kvůli tomu, že s Dalíky, Řebíčky, Janečky a vůbec celou tou partou pravého férového pravičáctví nepeče?

PS Pana Babiše zrovna nemusím, ale proti kmotrům ODS (a také ČSSD) je to představitel křišťálově průzračného podnikání.

6 8
možnosti

S57e29i48d34l 24P58e43t47r

6. 9. 2013 0:12

Vy jste vážně legrační. Soudruh STB  Babiš resp. firmy které ovládá obdržely ze státního rozpočtu této republiky, tedy i z Vašich  daní za minulý rok  více než 6 mld  na dotacích .. :-) 

Nezdá se Vám, že nějak pak ta Vaše teze o "milionáři, co nezbohatl na kšeftech se státem"   trošku kulhá na obě nohy ? :-):-)

7 0
možnosti

S29e35i12d34l 50P87e57t46r

5. 9. 2013 13:24

V podstatě souhlas.

On je problém už s tím jeho billboardovým "řídit". Politik nemá co někoho řídit, ten má především pokorně sloužit...:-/

Obecně vžitá představa, že úspěšný byznysman má jaksi automaticky  předpoklady ku výkonu zastupitelské fce je sama o sobě nesmysl. Řídit firmu (obecně podřízené) je naprosto jiný match než pomocí kompromisů dosáhnout shody k prosazení toho či onoho. Pravdou samozřejmě však je, že snaha ovlivňovat politiku za strany silných firem  tu vždy byla, je a bude. Bohužel lidé odjakživa rádi slyší na jednoduchá a rychlá řešení a proto nepochybuji, že s. Babiš se do přímé politiky dostane. Stejně jako ten televizní všech brouků pytlík nekorunovaný král Pitomio ...:-(

7 3
možnosti

souhlas,navíc si myslím,že politikem by měl být člověk,který je schopen říci plynule jednodušší souvětí,aniž by v něm používal všelijaké zpatlaniny a zkomoleniny ve smyslu jakési rusínštiny,či kdovíjakého východoslovanskéno nářečí ...

7 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon