Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Myslím si, že se nedá paušalizovat a odsoudit všechny romy šmahem do jednoho pytle. Co vidím jako největší problém, že děti romů vidí své rodiče, jak nechodí do práce, jak dostávají dávky od státu, jak je jeden a další strejda v kriminále a jak starší ségra chodí po hospodách a domů si vodí "pány". To je jejich svět a tomu našemu nerozumí. Musíme jim přestat dávat zadarmo dávky. Tečka. A budou muset hledat práci. A kdo bude krást a loupit, schnije v base...

1 0
možnosti
Foto

výborné! netřeba nic dodávat R^

1 0
možnosti
SV

Pokud Rudolfe budete na svém blogu v jiných článcích podporovat politiku Zaorálka a Dientbiera, tak věřte, že se romská otázka nikdy pořádně nevyřeší.

1 0
možnosti
MR

Ráno jsem v Tv viděla reportáž,jak v Tanvaldě cikáni,malí,napadají ostatní děti,ovšem také útočí v přesile.Matky založily sdružení,snad se tam něco změní k lepšímu.Cikáni tak rádi používají,že je nemáme rádi,ale proč bychom je měli  mít rádi?Když se budou chovat jako lidé,tak nic proti nim mít nebudem.Proč se tu neprotestuje proti vietnamcům,černochům,angličanům atd.kteří tu žijí?Protože zapadli do společnosti,nedělají bordel a žijí jako většina.Kdy si cikáni uvědomí,že není chyba v nás,že nejsme rasisti,ale chceme jen v klidu žít a beze strachu a že by měli chování změnit oni?

11 0
možnosti
PH

P14e33t64r 21H29á15l85a

31. 3. 2014 10:20

Oni si to uvědomují, ale proč by cokoliv měnili, když to takhle funguje?

0 0
možnosti
PH

P76e37t16r 17H85á19l74a

31. 3. 2014 8:02

Nesouhlasím s tím, že je to běh na dlouhou trať. Podle mě je naopak řešení nesmírně jednoduché - je třeba přestat nadržovat romům. Tím 

a) Odpadnou útoky romů na bílé

b) Zmizí důvod pro protiromské prostesty, zbyde jenom pár blbečů, co jsou skuteční rasisté

Samozřejmě by pak prospěla reforma vězeňství, ale to není bezprostředně nutné.

Zato vyhazovat soudce - rasisty nutné je. Zasloužili by si psychiatrickou léčebnu, protože jsou v historii asi jedinými rasisty, kteří tvrdí, že lepší je jiná rasa, než ta jejich. A to už chce mysl ještě chořejší, než u běžného nácka.

13 0
možnosti
AZ

prý blbečci rasisté, já si myslím, že rasista je každý člověk. ale to je jiná věc, co se týče cikánů po krocích, které navrhujete, reformu vězeňství netřeba, poněvadž by cikáni velice rychle odkočovali za lepším, zvlášť když je to v rámci EU tak snadné ;-)

0 0
možnosti
LN

..dobrý den..a plný souhlas...jens i dovolím troch si přihřát i svou polívčičku..a upozornit na nedávný svůj šlánek na obdobné téma...

... http://ladislavnadvornik.blog.idnes.cz/c/402348/O-jinem-rekneme-cikanskem-pohledu-na-rasismus.html

4 0
možnosti
JR

J25a92n 60R84á67ž

29. 3. 2014 19:44

To je tak,když z našich daní stát platí desítky neziskovek a různých nevládních proromských organizací, které Cikánům tlučou do hlav jaká mají práva, ale není mezi nimi ani jediná,která by jim stejně intenzivně tloukla do hlav, jaké mají občanské povinnosti. Jo hold,když údajná lidská práva nejsou rovná občanským povinnostem, tak se nemůžeme divit!

P.S. A nový ombudsman pí Šabatová tomu svými výroky nasazuje korunu. Jo,když se marxista začne ohánět lidskými právy, vznikne z toho vždy zajímavý názorový hybrid.

21 0
možnosti
JH

Odkloním se od cigánů, stejné to je i s informacemi o běžném dění ve světě. MY dobří, to jest cigáni a uerovlastenci, ONI zlí, to jest většinová společnost  a bojovníci za svobodu informací.

4 0
možnosti
Foto

I24v48o 34C69i25l64i65c92h

29. 3. 2014 19:27

Už jsem se setkal i s názorem, že cikáni jsou diskriminovaní tím, že ona, cikánka, dostane na dávkách jen dvanáct tisíc, ale já, bílá hlava dostanu přes dvacet ... a nevysvětlil jsem, že já, bílá hlava, kvůli tomu musím pracovat :-/

17 0
možnosti
Foto

Vsechno uz bylo mnohokrat receno, vsechno uz bylo mnohokrat napsano, vsichni to vime a cikani na to stejne kaslou. Nezmeni se nic.

7 0
možnosti
Foto

esli to nebude tim, že jejich sociální vlákna a ty naše se zde jaksi míjejí. Zkrátka ať jim to MF DNES zdarma vytiskne a narve do schránek na ubytovny, aby se taky dověděli jak o nich smýšlí většina.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon