Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SO

Pane Polanecký, vidím, že nejnovější vládní ostuda ještě více vyburcovala vaší aktivitu a stalo se téměř nemožné, ještě jste zvýšil frekvenci vašich příspěvků.  

Takovým lidem jako vy se říká grafomani. Až si říkám, kdy máte čas na „normální“  život, když jeho podstatnou část strávíte před monitorem. Možná by o chtělo občas sáhnout i na něco jiného, než na klávesnici.

K obsahu vašich tráktátů jen poznámku…… Máte pravdu, trafiky se vysloužilým politikům hledaly vždycky, napříč politickým spektrem, ale ještě nikdy nebyla přidělena trafika (úplatek) tak jasně navázána na politikovu poskytnutou protislužbu a v tom je ten zásadní rozdíl od předchozích případů…….A taky : to že se něco dělalo i dřív ještě neznamená, že to je v pořádku. Na začátku 90. let se taky pod patronátem vašeho guru, k němuž se vytrvale a pravidelně lísáte, privatizovalo, privatizovalo a privatizovalo a později se zjistilo, že to byly zlodějiny, zlodějiny a zlodějiny.       

Vězte, že někdy méně bývá více. Více přemýšlet a méně bušit do PC, více provětrávat své myšlenky na vzduchu a měně pravicové zarputilosti. Neb potom to je jen takové plácání, plácání a plácání.

3 2
možnosti
Foto

Na ten zásadní rozdíl si ještě počkáme. Osobně souhlasím s panem Polaneckým, že poslance, kteří se vzdali mandátu, neodsoudí. Chybí zde k tomu právní podklady. Pakliže nejsou další důkazy a obvinění, pak to bylo jen trapné policejní divadlo.

0 0
možnosti
JC

J75i30r25i 71C95e93e

18. 6. 2013 13:29

Jeste taky napiste, mily autore, ze ty castky odpovidaji asi dvema skutecne odpracovanym hodinam mesicne.

Dale napiste, ze clenove DR dostavaji mimoradne odmeny, ktere v tech mesicnich castkach zapocitany nejsou.

Tyhle polopravdy sirene advokaty by cloveka malem rozplakaly. Bych si skoro rekl, ze to je jeden altruista vedle druheho..

2 0
možnosti
OL

O98t66o 90L69e73v

18. 6. 2013 13:22

Stále tvrdím,přestaňte ze sebe dělat kašpara v žoldu ODS,nejde obhajovat neobhajitelné a již vůbec ne lží a výmysly.I to strašení komunisty je jak od absolventa VUMLU v opačném gardu.Jste k smíchu.;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JS

Jestli je někdo opravdu  k smíchu, tak to jsou lidé hovořící o "strašení komunistama" a "žoldu ODS" ve chvíli, kdy má někdo jiný názor než oni. Tedy lidé jako vy.

0 0
možnosti
DH

Vy toho Bártu už zmíňujete podruhé a pokaždé lžete. Bárta předem neovlivnil hlasování poslanců pro určitý zákon nabídkou dorovnání platu, protože tu půjčku jim nabídnul až po tomto hlasování, takže zákon už byl schválen, tak nic ovlivnit nemohl. Tak až to příště budete psát, tak prosím  už snad pravdivě. A ten handl s poslaneckými mandáty probíhal podle odposlechů dlouho před složením mandátu, ale to Vy víte, ale co už také máte napsat. ODS bohužel zdiskreditovala pravici na spostu let dopředu, protože představa, že místo ní bude TOP 09 je ještě děsivější.

3 0
možnosti
ZK

Z53d73e30n32a 53K56o82č83í

18. 6. 2013 11:16

Pravdu od něj nikdy neuslyšíte, jen jeho zbožná přání a zavádějící polopravdy. ;-)!!

3 0
možnosti
Foto

Kdy to bylo, že Bohuslav Sobotka nás zadlužoval stamiliardovými schodky v době, kdy HDP rostlo o 7%?

A mimochodem zadlužovat se v době, kdy firma roste, je daleko méně nebezpečné, než když firma krachuje.

1 3
možnosti
Foto

Zadlužovat firmu kupováním drahých zbytečných nesmyslů je nebezpečné vždy, zvláště když ji to zatíží právě v dobách nouze. Nebo snad máte jiný názor na dluhy?

5 0
možnosti
JL

A teď trošku nadsázky. Váš postup by mohl být kvalifikován podle ustanovení § 144 zák. č. 40/2009Sb.

0 0
možnosti
Foto

Jaksi bych poznamenal, že ten gauner se jmenuje Rittig. Rettigová byla Magdaléna Dobromila a ta za tohle nemůže. ;-D

4 0
možnosti
Foto

pane kolego, nejdelší chapadla má sex....dá se říci, že Nečas je normální člověk.:-)

2 0
možnosti
MN

jojo  svata pravda  - abych udelal panu Rudovi radost - Cherchez la femme.....:-)

0 0
možnosti
MN

pan autor nejspis dokaze vysvetlit i proc tedy podle neho ta skvela vlada pri sve setrnosti dokazala vysvihnout tak vysoky dluh - v podstate  dvojnasobny od toho, ktery udelala vlada CSSD, dokaze urcite vysvetlit jak je to mozne, kdyz ta vlada je tak setrna a snizuje duchody, zvysuje DPH, za techto vlad byl  zacatek plateb ve zdravotnictvi, tato vlada vydava miliardove statni dluhopisy  a k tomu vsemu(kdyz uz pan autor vycita Sobotkovi dluhy v dobe kdy tady byl rust ekonomiky) urcite vysvetli proc je tady uz sesty kvartal sesup ekonomiky ....Zkusil bych se na to podivat asi tak - kdyz koncila CSSD tak presto, ze delala nejake dluhy, tak bylo diky rozbehnute ekonomice mozne je splacet, navic a to autor jaksi takticky pominul, tady bylo DPH napr. na potraviny 5%.... zatimco tato vlada "konci" rok pred terminem voleb od prevzeti moci ODS na urovni vlady se zvysil dluh z 800 mld  na 1,7 bilionu. Je treba dodat, ze onech osmset miliard neni dlluhem CSSD,ale dluh od zacatku -  tedy od revoluce jiz po skonceni Klausovy vlady se musely oddluzovat banky a ekonomika - coz je zvlastni shoda, byla nekde u dna.. takze realnych je tak ctyrista miliard, ktere byly "promrhany" CSSD -jenze se vratily mezi lidi...   Zacnete se pane Rudo divat na veci trochu strizliveji vse ma sva plus a minus  vasi clanky vas stavi do role vecneho karatele levice .. jen si stale neuvedomujete to, ze lidem je celkem fuk jestli to bude prava nebo leva, ktera jim zajisti dobry zivot!

6 5
možnosti
Foto

pane kolego, zdá se, že budete mít už brzo příležitost rozplývat se nad úspěchy a šetrností socialistů.:-)

9 0
možnosti
VH

Poslouchal jste oba projevy VSZ. Pokud ne, jste omluven; pokud ano, poslouchal jste hodně špatně.

  VSZ prohlásil, že vyšetřování probíhá (zřejmě již delší dobu) otevřeně.  Zřejmě nebylo dost důkazů k zadržení (to vás nenapadá).  Je zcela možné, že teprve zabavené důkazy (a možná i zadržené osoby) přinesou dostatek důvodů.

   Nevím, proč se divíte, že může být Janoušek v Chorvatsku. Od počátku vyšetřovatelé "nehody" zveřejňovali, že nevidí důvody k vazbě (a tedy ani k zabavení pasu; ostatně mám dojem, že do Chorvatska lze vycestovat i na občanku).   Jsem přesvědčen, že vyšetřovatelé, znalí všech podrobností mají kvalifikovanější názor, než pan Polanecký (který nemá jiné informace, než jaké poskytnou bulvární reportéři).

7 1
možnosti
EB

Do Chorvatska do 30.6. pořád s pasem, pak snad na občanku !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon