Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Na uplácení p.Babiše by potřebovali miliardy a ty nemají a ještě není jisto, jestli by o ně stál; se starými kmotry nejede, tak co ním? Ani ten alkoholický medailový chemik na něj nestačí, protože ten bordel, co po sobě zanechal, se nedá okecat. A myslím, že kdyby měl volné ruce, dokázal by více. Váš článek je blábolení o ničem a bez argumentů.

0 0
možnosti
JN

J76o93s20e15f 71N16i49k93l

9. 10. 2014 19:16

..počkejte, až jak to dopadne...stále má vláda dost času nás přesvědčit, že to myslí s většinou občanů poctivě a dobře...uvidíme na konci volebního období...stále si myslím, tak jako většina voličů, že ministr financí a vláda pracuje dobře, rozhodně lépe než ta minulá, proto asi nejde pod nos těm, kteří podnikají nepoctivě a šidí na daních...a pan Kalousek by měl již jít do poslaneckého důchodu (vlastně on žádný důchod nepotřebuje, je dávno " za vodou "), on totiž umí jen dobře mluvit a hlavně neobjektivně kritizovat...

2 1
možnosti

Ano. Faktem je, že Babiš zatím vůbec nic nezlepšil, a aby to zakryl, svádí všechno na Kalouska. Mezitím si všude dosadil dosavadní zaměstnance Agrofertu. To, jakým způsobem sestavil kandidátky v obcích, může vést k obrovskému průšvihu - další generaci kmotrů, kteří navíc už nebudou kontrolováni členskou základnou, protože ANO žádnou nemá. Pověřené osoby si tak na kandidátky napsaly své kamarády, rodinné příslušníky, podnikatele s kdovíjakými vazbami (třeba číslo jedna v Táboře vlastní agenturu nabízející dívky "na eskort" - čili nevěstinec). A je dost pravděpodobné, že budou tyto osoby zvoleny, protože ANO má vysoké preference. To teprve budeme koukat.

5 2
možnosti
MK

Jen namátkou; co ty stamilióny, které na provoz pan Kalousek rozdával navíc svým kamarádíčkům za provozní náklady na ministerstvech? Nevíte nic a planě kritizujete.

0 0
možnosti
SN

:-)   Kdybyste nebyl tak jednostranně zaujatý s sledoval, co vypadlo po Kalouskovi ze skříně, že už napravuje jeho šetření na úkor normálních klidí a invalidů za každou cenu, (viz Drábkovo léčení invalidů  a přitom proj.bané miliardy za IT), miliardy úniků za dovoz nezdaněného lihu, z toho kšeftu 50 mrtvých, a  spousta dalších. Dnes se třeba vyvážejí kamiony cigaret na černo dovezených nebo vyrobených u nás. Jestli tohle to nevidíte, a chcete si jen kopnout do Babiše, tak Vás upřímně lituji. Jste zaujatý a slepý ! RvRvRv

4 4
možnosti
Foto

Původně jsem Babišovi docela fandil, když propagoval řízení státu firemním způsobem. Já jsem myslel, že bude k pravomocem úředníků, popř. i volených zástupců prosazovat i tu potřebnou odpovědnost. Jenže vidím, že to myslel doslova a navíc o konkrétním řízení firmy nemá potřebné znalosti na dostatečné úrovni. Takže i od něj se můžeme doškat patlání, slepování a dojení rozpočtu, protože (obávám se) nedoceňuje dlouhodobý dosah některých rozhodnutí a nebude umět oddělit zrno od plev.

Je sice majitelem zemědělsko-potravinářského gigantu, ale zemědělec on není, vážení přítelé. Není. Je vlastně chemik, jako jeho předchůdce. To nás asi čekají obdobně krušné časy.

3 3
možnosti
Foto

Babiš je ministrem financí ve vládě, která má za premiéra socdem Sobotku a rozhazování dostává de facto rozkazem. Abychom mohli Babiše soudit nechme ANO v příštích volbách vyhrát tak, aby mohli sami sestavit vládu a měli většinu v Parlamentu a pokud nebude úspěšný budu první, který ho bude kritizovat.

4 2
možnosti

Nechat zvítězit tuto nedemokratickou stranu nadpoloviční většinou by mohlo být celkem nebezpečné, nemyslíte?

4 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon