Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dannny

13. 6. 2012 11:03
Rudolfe, prosím Vás....

Když tvoříte dílo na libovolné téma, udělejte si, prosím, pořádek aspoň v základní terminologii. Korán není náboženství, ale kniha. Náboženstký směr, které vychází z Koránu, se jmenuje Islám. Když si najdete aspoň základní informace např. na Wikipedii, dozvíte se, že i toho Islámu existuje celá řada směrů a stejně jako Křesťanství jako náboženský směr označuje celou řadu značně se lišících církví a denominací, i Islám se dělí na různě podobné nebo na smrt znepřátelené směry. Pokud citujete, tak necitujte volně, přiblližně, neco ve smyslu, řekl kdysi jeden..., protože tím informační hodnotu na úroveň pavlačového drbu. A pokud chcete analyzovat vývoj Evropy v budoucích padesáti letech z výroku extrémistického magora, na kterého Maroko vydalo mezinárodní zatykač pro obchod s drogami (asi tušíte, jak se něco takového v Maroku trestá), pokud jeho názory vztahujete na všechny muslimy, tak jste fakt jantar. Sorry, bez urážky.

1 0
možnosti

JIST

15. 6. 2012 12:33
Re: Rudolfe, prosím Vás....

No v kazdem pripade - bez ohledu na neuplne citace - zakladni myslenka clanku je spravna. Pokud to chcete zit, musite dodrzovat zakony teto zeme. Pokud je nechcete dodrzovat, sypejte tak odkud jste prisel. Co je na tom jantaroveho?

3 0
možnosti

recyklator

12. 6. 2012 18:47
Židovské aktivistky oznamují úmysl změnit Evropu

Tu jsou ti, kdo chtějí zamořit Evropu imigranty a jako takovou ji zničit. Je to židozednářský kalkul.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk6736ga3lY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M

...a teď jak se dívají židi na znečišťování své svaté země imigranty..!!;-O..

http://www.youtube.com/watch?v=QfOHBYua4aU

1 0
možnosti

Gašpo_3

12. 6. 2012 8:45
Bohužiaľ

Západný svet je v tomto ohľade stratený. Možete vymýšľať zákony aké chcete, už samotný fakt, že je otázkou dvoch nových generácií a voľby začnú vyhrávať muslimské strany hovorí za všetko. Oni si začnú vytvárať zákony podľa seba a bude im u zadele aké zákony zavediete teraz.

Predstava že súčasné tvrdé zákony zmenia ich zmýšľanie a nové generácie muslimov budú prozápadné je strašne naivná. Ani vzdelanie v tomto smere nepomože. Poviem to natvrdo. Muslimovia majú nižšie priemerné IQ. Vždy bude pre nich vačší problém hľadať uplatnenie a keď sa im to nebude dariť, budú hľadať útočište u Islámu. Ten im totiž dodáva sebavedomie. Sú páni tvorstva, pretože to tak chce Alláh a nepotrebujú k tomu žiadnu inteligenciu, schopnosti ani školy.

Západ je stratený. Jediná cesta je nepustiť tento mor tam, kam sa ešte nedostal v takej miere. Východná európa sa stane poslednou baštou európskej civilizácie. A to vďaka železnej opone. Dobrý paradox, čo?

4 0
možnosti

Mirais

12. 6. 2012 8:42
Muslimové tak dlouho zpochybňovali holokaust

že se může stát, že ho zažijí na vlastní kůži, jestli se v Evropě budou snažit zničit demokracii a zavést vládu islámu a šariu.

0 0
možnosti

Smrť

12. 6. 2012 13:03
Re: Muslimové tak dlouho zpochybňovali holokaust

A schválně, kdo by byl více odhodlaný zabíjet: muslimové s jejich krvelačnými tradicemi a nesnášenlivosti vůči všemu neislámskému, nebo změkčilí Evropané, kterým je jejich vládnoucími elitami, médii a spolky multikulturních tlučhubů diktováno, že chránit svou kulturu, svou rodnou zemi je rasismus a xenofobie?:-/ Čím déle budeme nečinně sedět na zadku a s tichým nesouhlasem se podrobovat této sebedestruktivní politice, tím lépe pro Islám.

1 0
možnosti

raz

12. 6. 2012 0:05
Je hezké napsat

"Rozhodně nechci zažít, aby byla ničena umělecká díla jen

proto, že ukazují něčí tvář, nechci zažít, že naše krásné ženy budou

muset chodit zahalené, že nebudou smět studovat. Nechci se dožít toho,

že se celá civilizace vrhne mentálně nějakých pět set let nazpět" a čekat, že tomu každý zapleská. Jenom konstatovat že něco nechci a nic proto aktivně neudělat aby se moje obavy nenaplnily je jen plané gesto.

Pouhým psaním protestních blogů  projevovat nesouhlas s politkou multikulturalismu se nic nespraví.  Dokud je většina zejména mladých novinářů plná naivních představ o správnosti uplatňování evropského  pojetí lidských práv na všechny, což v jejich pojetí znamená, že nesmíme bránit naši kulturu a civilizační zvyklosti racionálně (efektivně), tak  budou umlčováni ti, kteří proti této politice aktivně vystupují.

0 0
možnosti

Culeto

11. 6. 2012 20:46
Rudolfe BRAVO

Pozitivní zpráva předem: ačkoliv jsem krásy moc nepobral soudím podle Vaší podobenky, že vy by ste mohl v prvním projít. Jinak Rudolfe asi tak máte pravdu, jako obvykle, tu Vaši. Pokud máte trošku času nastudujte si dějiny světa ve 14,15 století . No a teď si vemte, že islám si píše +- rok 1400,můžeme srovnávat.

Jinak já jakožto zbabělec tancující na hrobě evropské civilizace mám děti jen dvě- držeje se poříkadla, jenž zde často pěstují Vaši adoranti, že člověk se má starat jen o to co zvládne.Doufám, že vy tedy máte minimálně dětí 3 a nebo dokonce i více vy Jardo Metelko 21.století.

1 0
možnosti

habit-.!..

12. 6. 2012 0:11
Re: Rudolfe BRAVO

... díkybohu, že ve středověku neměli jaderné bomby a mezikontinentální střely, to už bychom tady nebyli...

... a když jsou některé církve staré sto, dvěstě let, znamená to, že se můžeme těšit na pozdní antiku?

1 0
možnosti

Koulehranatá.

11. 6. 2012 18:35
KARMA

R^

1 0
možnosti

Martin5.35

11. 6. 2012 16:24
Zajímavé

Opravdu se počítá s tím, že se nějaká nová generace muslimských přistěhovalců začne živit prací?

2 0
možnosti

Smrť

12. 6. 2012 13:07
Re: Zajímavé

Možná se ještě najdou naivky, které s tím počítají, ,ale jinak se tenhle blábol oficiálně hlásá jménem politické korektnosti a stigmatu bílého člověka coby někdejšího otrokáře a původce veškerého zla.:-/

0 0
možnosti

multikulti pravdoláskař

11. 6. 2012 16:03
Prej korán jako státní náboženství...

Tedy pobavit umíte, autore, ale moc jste se nevyznamenal. Umělecká díla nejsou nikde ničena jen proto, že ukazují něčí tvář, ženy nemusí všude chodit zahalené (co jsem jich viděl v Maroku v minisukních!) a v Jordánsku, Libanonu a dokonce v Saudské Arabii studuje více žen, než mužů. V Iranu je poměr mezi ženami a muži studujícími na vysokých školách 60% ku 40%.

1 0
možnosti

Camino.

11. 6. 2012 18:00
Re: Prej korán jako státní náboženství...

Mam pocit, ze kdyby autor napsal, ze Martane jsou zeleni, budete se snim prit, ze jsou fialovi;-D

2 0
možnosti

péťovakobyla

11. 6. 2012 15:57
Rudlo, ty už si začal, máš muslimský

plnovous;-D

2 0
možnosti

Hawránek

11. 6. 2012 19:47
Re: Rudlo, ty už si začal, máš muslimský

Musí být připraven. Co kdyby byla islamizace Evropy dokončena dříve? Už se těším na jeho nový blog pranýřující nevěřící psy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon