Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ta slepá nenávist v každé větě, pokoj vaší duši.

0 0
možnosti
VK

Ještě že toho presidenta máte. Člověk by si mohl myslet , že tolik měsíců po jeho volbě se z toho , že nezvolili Vašeho  oblíbence , oklepete  . Zatím , ale o něm většina příspěvků  od místních blogerů a diskutujících  je mlácení prázdné slámy.

0 0
možnosti
PT

Zase si pletete pojmy s dojmama, Zeman který dneska dělá ostudu Česku všude kam příjde, Zeman  který nám tady přednáší Putinovu propagandu z ruské televize, ten je dneska zcela odepsaný a nevolitelný i pro mnoho lidí co ho volili. Jsem jedním z nich, tohle kolaborantské,  to jsem rozhodně za presidenta nechtěl, to je horší než kníže Karel, který  o našem válečném presidentovi povídal že prý dneska by ho za to co dělal soudili v Haagu. Komické že to dost připomíná stejnou demagogii co žvaní Zeman dnes, teď nějak povídal že kdyby Pussi Riot tohle dělaly za středověku že by je upálili a že prý kdyby to udělali za mohamedánů tak by je ukamenovali. Zapomněl ale Zeman říct,  co by dělali s ním, ve středověku by ho prohodili oknem na náměstí a u mohamedánů kdyby vedl ty své řeči o mohamedánech tak by ho ukamenovali taky. ;-D

0 1
možnosti
Foto

vaše blogy jinak rád čtu, ale dnes jste skočil ukázkově, tak jako většina tohoto národa, na špek současnému postoji našich hlavních médií, rozhořčujete se nad blbostmi a nepodstatnými věcmi, jako jsou sprosťárny, kterými nás Zeman častuje, souhlasím, že do projevu státníka nepatří, ale všichni se po nich ženou jak slepice po flusu a to podstatnější jim uniká.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Asi-jsem-videl-jiny-prezidentuv-projev-nez-cesti-novinari-krouti-hlavou-analytik-Zantovsky-Na-ukazku-detailne-rozebral-televizni-reportaz-352655

2 0
možnosti
MC

Největší syčáci jsou ty nejlépe informovaní. Potom bohužel většina bývá opitá mediální medovinou.

0 0
možnosti
KD

Polanecký je i mezi blogery jak kůl v plotě. Čím to asi je ?;-)

1 3
možnosti
JS

Celkem mě mrzí, že už i blogeři typu pana Polaneckého, kteří jinak mívají i celkem rozumné názory, se vezou na vlně protizemanovské hysterie.

Já osobně jsem s prezidentem v poslední době celkem spokojen. Potěšilo mě, že se Zeman nebál nastavit zrcadlo pravdoláskařům a říct pravdu o jejich oblíbené kapele. Stejně jako to, že neopakuje primitivní protiruská hesla a má na Rusko realistický pohled

A tím neříkám, že jsem Zemanův nadšený podporovatel. Vadí mi řada jeho názorů, třeba jeho podpora nesmyslů typu přijetí eura či stavby kanálu Blanka. Myslím si ale, že v rámci současné politické scény je jedním z menších zel.

8 8
možnosti
VK

a Rudolf Polenecký ve stopách normalizačních redaktorů Rudého práva ( pouze s otočkou o 180 stupňů )

2 9
možnosti
PT

Je to bohužel tak,  Zeman dneska juchá pod rudými prapory s těmi nejhoršími našimi bolševiky,  více než vlastnímu rozumu věří soudruhovi Lavrovovi, dělá nám ostudu v Evropě i USA.

Bohužel jsem ho i já volil, ovšem to bylo ještě v době,  kdy se Rusko jevilo jako partner ke spolupráci, po tom co se předvedl Zeman po napadení Ukrajiny Ruskem, jako kolaborant typu Bilaka a spol.  je ovšem pro další volby ten zcela nevolitelný.

8 1
možnosti
AM

Po sté vyvařená podstata - stačí to neustále kopírovat. Pan Polanecký je hodně aktivní R^

2 2
možnosti

zase nepřehánějte s tím Miloušem, na ÚV jistě soudruhy měl;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon