Diskuse

Mamma Mia!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milimetrova

27. 9. 2008 16:59
Nadcasove? No halo!

Miluju Streep, ale pri predstave, ze bych musela dve hodiny poslouchat ty sxacky od Abby, se mi dela mdlo. Jak presne myslite to, ze jsou jejich skladby "nadcasove"? Jako ze bez ohledu na cas je to porad stupidni kolovratkova diskoska a ze ani tricet let jim na krase nepridalo? Ach jo.

0 0
možnosti

barker

1. 10. 2008 12:25
Re: Nadcasove? No halo!

stupidni kolovratkova diskoska?! Pani - vy se v hudbe moc  nevyznate, co?! Kazdy muzikant musi uznat, ze Abba i pres to, ze je to pop, je jednim z nejkvalitnejsich uskupeni, co za poslednich 50 let byli na vysluni.. te more forku a hudebnich vychytavek, ktere dokonale funguji a nejsou samoucelne,neuslysite nikde jinde, nez u abby  (snad s vyjimkou beatles)

0 0
možnosti

milimetrova

1. 10. 2008 12:35
Re: Re: Nadcasove? No halo!

Mily Barkere,

ponechte mi muj nazor, prosim. Podle toho meho je hudba Abby stupidni kolovratkova diskoska. Hudba Beatles je na tom (podle meho nazoru) uplne stejne - jenze ti aspon natocili supervtipne filmy.

Ale uprimne uznavam, ze se v disku nevyznam, a nejsem proto, narozdil od vas, schopna posuzovat drobne nuance jednotlivych diskohitu.

Hezky den!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon