Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Djak

5. 11. 2009 15:51
Mám návrh,

zrušme všechny státní a krajské úřady. Zaveďme zemské uspořádání, Čechy, Morava a Slezko. Každá země si demokraticky zvolí Zemana a potřebné zemské úřady. A na vše ostatní budou platit zákony EU. A ještě malou doušku. Musíme také vytvořit státní útvar jako "Republika Liqvida a.s." kde zanecháme všechny státní dluhy naší bývalé "Czech Republic"!

Hezký den přeje ;-D[>-]

Djak

 

0 0
možnosti
LR

Ifipuld

4. 11. 2009 12:16
Kolik evropských států už v rámci Unie přestalo existovat?

Tak my můžeme zrušit náš stát? V tom případě nechápu, že třeba Holandsko, Belgie, Lucvmbursko či Dánsko, staré unijní státy, z nichž  Benelux patří k zakladatelům Unie, ještě vůbec existují. Autore, přestaňte laskavě strašit a rozhlédněte se kolem sebe. Podle Vás ovšem Česká republika spěje k zániku, nejlépe hned zítra! [>-]EU:-)

0 0
možnosti
PK

kraken

4. 11. 2009 17:29
Re: Kolik evropských států už v rámci Unie přestalo existovat?

Protoze LS jeste neplati. Ta zacne platit od 1.12. nebo 1.1. 2010. A dopady se samozrejme neprojevi hned. Bude to pomale, plizive... ale zkuste za par let zrekapitulovat treba sve osobni svobody (vcetne toho, kolik platite dani, vcetne ruznych skrytych, spotrebnich, eko apod.) vuci dnesku a uvidite....

A samozrejme, ze z EU a pod LS bude nejvic profitovat Nemecko a Francie, z mensich zemi jen ty "uzitecne a reprezentativni" -  treba prave benelux.Ale my? Co jsme my a dalsi male zeme? Jen ty, ktere stoji za to oskubat (treba aby kupovali Nemecke a Francouzske zbozi) a vyuzit k nepopularnim vecem (treba skladky odpadu?)

0 0
možnosti

Jan Žižka z HK

4. 11. 2009 12:08
ááá, pán je ústavní právník a expert na mezinárodní právo

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JN

5alfa

3. 11. 2009 23:50
Sire a co Božkov?

0 0
možnosti
JB

Jirka006

3. 11. 2009 22:12
Ach jo...

...to zase někdo nečte pořádně. Zajímalo by mne, zda-li autor blogu přelouskal všech 48 stran nálezu... Nicméně: tak rychlé rozhodnutí je fakt nezvyklé, ale okolnosti jsou vážné. Konec konců ÚS se již k věci vyjadřoval a na nálazu to je vidět, odkazů na rozhodnutí pléna 19/08 je tam víc než nepočítaně. Na nálezu ÚS ale mne zaujalo spíše několik drobností... vázanost ÚS vlastními rozhodnutími, lhůty k podání návrhů, atd.... R^   A komu se Lisabon nelíbí, ať založí nebo volí stranu, která bude mít v programu vystoupení z EU. To Lisabon umožňuje... EU

0 0
možnosti
PK

kraken

4. 11. 2009 17:40
Re: Ach jo...

Ano, bylo to az neuveritelne rychle. A proc jsou okolnosti vazne? Vzdyt by se pockalo, on nejaky ten mesic odkladu by zas tak moc nezmenil. Ne... Tady byl ucelove vytvaren tlak, aby se rozhodlo co nejdriv a nebyl cas na premysleni.

Mnoho diktatoru timhle ziskali pozice - neco nabulikovali, ukazali hrozne nebzpeci, vytvorili tlak a pres a hned se sypaly pravomocia zakony, ktere by v klidu nemely sanci.

Naprosto souhlasim s heslem EU-Ano, LS-Ne. Uz jen nerespektovani referend Francie a Holandska o (tehdy jeste Euroustave) a Irska, absence referend v ostatnich zemich,. ohromny tlak na ty, co to nepodepsali.... To sve svedci o jasnem a ryze demokratickem pristupu a ukazuje, jak to tu pak bude kristalove ciste.

Kdyz politik rekne (francouz Lellouche) "Evropa unikla nejhoršímu, zejména referendu, které nám slibovali britští konzervativci", je neco shnileho. V demokracii je referendum (nejvyssi demokraticky organ) to nejhorsi????

0 0
možnosti
C

coj@nato

3. 11. 2009 19:16
15:O a uspěchali to

Pane Rudolfe, chápu Vaše zklamání. Ústavní soudci rozhodli 15:0, navíc za tak krátkou dobu. Ani se s Vámi neporadili.

Vy si ještě dáte práci s tím článkem a pan president, profesor všech věd, provede ratifikaci tak rychle (dnes v 15:00), že by jeden nevěřil. Ani pan Rudolf. Copak ho tak hnalo v rychlosti podpisu ? A taky se s Vámi a dalšími jeho vyznavači neporadil předem. 

Pane Rudolfe, avšak nezoufejte, Váš guru je charakter ! VK rozhodnutí ÚS respektuje, ale nesouhlasí s ním. Nesouhlasí s formou, tedy právní kvalitou a především ani s obsahem. A to může být voda na Váš mlýn Rudolfe ! Nemelem, nemelem, sebrala nám voda mlejn !

EU[>-]EU

0 0
možnosti
JS

DeWalt

3. 11. 2009 18:43
Rudy copak copak?

deprése? Že zrovna "ty" z toho máš trauma, když už za pár let, přesněji 12.12.2012 bude.... ,ale raději budu ticho. Nechci "tě" mít na svědomí. ;-)

Tímto celý váš spolek velice zdravím a přeji vám nekonečně mnoho psychického zdraví :-)

0 0
možnosti
CJN

cizinec je našinec

3. 11. 2009 17:54
tak a zítra bude

zase sloupeček o Paroubkovi:-)

0 0
možnosti
JN

5alfa

3. 11. 2009 17:59
Re: tak a zítra bude

;-D Vše zpět do starých kolejí?

0 0
možnosti
E

elverano

3. 11. 2009 17:23
.

Tak jak, pane Polanecký ? Co říkáte na dnešní podpis prezidenta? Zítra očekávám blog na téma "kterak VK v zájmu světového míru musel ustoupit brtutálnímu tlaku zločinecké organizaci EU, která je navíc podporovaná pátou kolonou v podobě naší vlády, parlamentu a i ústavního soudu."

Mě tedy zaráží, jak mohl prezident ratifikovat a přitom druhou větou skálopevně tvrdit, že ztrácíme svou suverenitu. Jinými slovy se podepsal pod dokument, který z nás dělá podle něj nesuverénní stát. Jak to mohl udělat ? Nepopřel sám sebe ? Nepopřel celý ten svůj "boj" ? Bud měl uznat svou mýlku s prohlášením,že je rád, že ho ústavní soud, jako jediný orgán oprávněný a povolaný tuto věc řešit, zbavil pochybností a obav o ztratě naší suverenity anebo tedy dál trvat na svém s tím, že bych čekal spíše jeho abdikaci , než podepsání tak strašného dokumentu. On vlastně popřel své svědomí  a ústavní slib.

0 0
možnosti
MS

kenzo

3. 11. 2009 17:25
Re: .

Pak ono svědomí popřel nejen VK, ale celá ODS, včele s Topolánkem!;-D

0 0
možnosti
S

staruška

3. 11. 2009 17:08
Co mi to jen připomíná?

Nemohu si pomoci, silně to připomíná Mnichov. Opětně nám budou rozkazovat nejsilnější státy Evropy. To je jen jediný rozdíl mezi Mnichovem, případně Gottwaldem a SSSR a dnešní Lisabonskou smlouvou. Teď to není jeden stát, ale celá sebranka.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

3. 11. 2009 17:51
Re: Co mi to jen připomíná?

Pokud Vám to připomíná Mnichov, pak je jisté, že o Mnichovu tak jako o první republice víte ale opavdu starou belu. Tudíž není na místě vyskakovat,. 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon