Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Korupce v přímém přenosu. Gross jako přes kopírák. Je to tak křišťálově jasné, ale oba hoši si mnou ruce. Trošku z toho máme panoptikum, Tluchoř a spol sedí za pár drobných a tady lítaly a lítají desetimiliony a nikdo na ně nemůže. Kde jsme jenom udělali chybu soudruhu Fischere?

3 0
možnosti
RH

Velmi dobře si pamatuji, jak ODS instalovala do funkce premiéra úřednické vlády ODS. Tedy té strany, které je hlásnou troubou Rudolf Polanecký. Když Honzík Fišerů přihrával zakázky ODS, byl to čestný člověk, i když tak trochu komunista. Ostatně, kdo dnes v ODS není komunistou? A dneska ten hodný komunista už je špatným komunistou? Rudolfe, vypláchněte si ústa prosím.

1 5
možnosti
RH

Dostal jsem na svůj názor zatím 4 mínusy a jediný plus. Žádný z mínusů mi ale nezkoušel napsat, v čem se mýlím. A tohle přesně považuji za odéesácký křivý bolševismus. Hrají si na pravičáky, ale ve skutečnosti jsou to leváci bez jakékoliv morálky a charakteru. Okopávají ze zálohy kotníky, ale vyjádřit jasný názor a projít si testem konfrontace názorů ... na to nemají odvahu. ODS je stranou ubožáků.

0 1
možnosti
MN

uvedl bych se do klidu a pockal na vyrok organu cinnych v trestnim rizeni .. do te doby jde pouze o teorie a domnenky... bude to setrit policie tak klidek prosim....

1 0
možnosti
Foto

Proč jste neotevřel diskuzi pod posledním blogem?

1 1
možnosti
Foto

Od pricově zaměřeného člověka jde o nepřiměřenou závist. Copak ostatní echt pravicoví politikové nebrali ? Brali, akorát ne tak transparentně jako p.Fischer. Současný systém je na tom založen, funguje to tak již 23 let. Co jste si na ulicích vycintali, to bohužel, máme

4 8
možnosti
Foto

Stejně musí být dobrý, sehnat 5 mega za dva dny. Kolik to udělá za rok? Možná budem jedním z nejbohatších států? :-)

6 2
možnosti
MN

vzdyt dobre vite, ze to je nesmysl, ze o te splatce Fischer hovoril uz pred mesicem ..to, ze z toho delaji media bublinu .. vzdyt jim se to do okurkove sezony naramne hodi.. ostatne jak jsem napsal nahore bude to proverovat policie tak si pockejme...

1 6
možnosti

Všichni se cítíme být křišťálově čistí.

Přesto někteří z nás začínáme s korupčním potenciálem

A to není dobrý začátek...

:-)

1 1
možnosti

Kdyby byl tehdá křišťálový Standa argumentačně stejně chytrý jako dneska Honza Neschovávejse, možná by byl premiérem dovčil. Holt mládí.

4 1
možnosti
MJ

Fischer je jasný případ pro Ištvána - jinak to nevidím, dnes karma.

14 1
možnosti

A až začnou vyšetřovat zotročení země a ochromení ekonomiky republiky fotovoltaikou, to se nestačíme divit...

:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon