Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, pane Buriánku, že teď, po opravě překlepů a místa působení Rady Evropy, jste už spokojen.

1 0
možnosti
Foto

Brusel jako Štrasburk....  hodinky jako holinky - oboje se natahuje. Jsem rád, pane Polanecký, že jsem vám mohl pomoci se trochu zorientovat v tom složitém světě, který vás obklopuje a kterému rozumíte jen velmi velmi přibližně.

0 2
možnosti
EN

Tady je jasně vidět k čemu je nám cela RVHP pardon EU dobrá...

Zničili českou ekonomiku,pokroutili hospodářství dotacema které ničí svobodný trh a teď nam začnou kázat o morálce abychom se nechali mlátit ,že tak to bude lepší...

Běžte už celou EU do pr...

:-P

2 0
možnosti
JD

rozlišovat mezi Strasburgem a Bruselem může jenom Eurohujer. Pro nás ostatní jsou to provázané organizace byrokraticky táhnoucí Evropu do ekonomického a politického suterénu

3 0
možnosti
Foto

Pěkné. Jedno oko nezůstalo suchý jak při barvitém popisu cikánské brutality na pískovišti, tak při popisu policejní brutality proti maminkám s kočárky. Ale pak: "....Plkat od bruselksého stolu umí každý. Pokud v Bruselu takto přistupují ke všem věcem, docela chápu, proč je EU v takovém stavu." Autore, Rada Evropy a EU jsou dvě zcela rozdílné mezinárodní organizace, přičemž ta první nesídlí v Bruselu nýbrž ve Štrasburku. A teď kdo je tady "mimo realitu".

0 3
možnosti
BT

Že Rada Evropy není propojena s EU je mi třeba známo, co to na čemkoli mění? Obě organizace mají stejné znaky - snaha kecat do vnitřních záležitostí svrchovaných států a že jejich představitele nikdo z nás nevolil. Proklínám ty, kteří nás do obou zatáhli.

2 0
možnosti
PA

P77e71t20r 84A87g33u61l84á23r

16. 7. 2013 11:21

Spíš to vypadá, že bychom měli řešit situaci s úřady EU. Protože tady se s občany nikdo nebaví. A pokud se do toho chtejí úředníci EU vkládat, prosím. Je načase jim dát všechny podklady. Ke každému případu udělat složku. Co konflikt odtartovalo, jek ho české úřady neřeší. A poslat jim to. Ať vědí o čem je řeč. Očividně mají informace z jedné strany - měli by je mít i z druhé.

2 0
možnosti
JS

Toto stanovisko vyplývá z našich sdělovacích prostředků. Ty informují, že se jedná o protiromské demonstrace. Při tom 90% účastníků těchto demonstrací chce pouze klid a pořádek ve svém bydlišti. Nesváděkme to tedy na Brusel.

2 0
možnosti
JD

komisař vychází pouze z toho, co mu multikulti pátá kolona přednese

12 0
možnosti
LC

Proti tomuto výpadu z Brusele by se měla česká diplomacie rázně ohradit, stejně jako to před časem udělali Francouzi.

17 0
možnosti
JD

ČR není v pozici Francie, co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi

5 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon