Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olé

17. 11. 2007 21:42
bim-n-bam

Co to všude kolem zní? Proč hosté se sem sjíždějí? Že by zvony svatební? Tak to se všichni nasmějí!!! --- Příkaz panny nevěstinky: vyserte se na rozinky! Do všech koláčků pro Jirku, dávejte modrou pilulku! --- Konečně budu vdaná paní a chci mít svoje jistoty - teď zatrhnu mu vymlouvání se na morální hodnoty! Krom jeho peněz přec, chci aspoň občas taky sex!

Jirkových šibalů honosný je dnes rej, bývalých soudruhů sešlo se habaděj. --- Nad pravdou vítězství oslavit, ač prý jen do chomoutu pospíchal, zas osvědčil svůj politický cit, když datum, co symbol sobě vybíral. ---Z vděčnosti studentům -teď náš postarší mládenec, namísto k pomníčkům, vrhá se panně na věnec!

0 0
možnosti

Alleycat

15. 11. 2007 10:01
Moje reakce

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

A samozrejme pritapim pod prutokovym ohrivacem.

0 0
možnosti

Hanák

14. 11. 2007 20:39
Polanecký je buď blb,nebo lže, nebo už neví co píše.

Polanecký v dnešní diskusi píše, "deska se zasekla...., zasekla....., zasekla...."

Jeho dnešní článek je 26 článek o Paroubkovi, ale je psaný jen tak náhodou.

Polanecký je blbý... , blbý...., blbý.....,blbý....., blbý...., blbý....., deska se na Polaneckém zasekla.... , jen tak náhodou.

 

0 0
možnosti

Rudolf Polanecký

14. 11. 2007 20:43
Re: Polanecký je buď blb,nebo lže, nebo už neví co píše.

Jsem rád, že mám takového příznivce, který nedočkavě čeká na každý další můj článek. Mimochodem, tenhle článek není o Jirkovi, ale o zamilovaném starém kocourovi.

0 0
možnosti

Kenny

14. 11. 2007 20:18
Nelžete

Když Vás budu citovat:

"aneb Nepovedená říkanka k sobotní slávě"

"Tak hodně štěstí, Petro a Jirko

"

Vzhledem k výše uvedenému: Komu chcet vykládat, že text je psán všeobecně? A kdo Vám to má věřit? A když k tomu vezmeme Váš mindrák z Paroubka.

0 0
možnosti

Rudolf Polanecký

14. 11. 2007 20:41
Re: Nelžete

Zato vy máte mindrák z každého mého článku, že?

0 0
možnosti

nyny.

14. 11. 2007 16:51
karmaaaaaaaaaa

R^

0 0
možnosti

Karel

14. 11. 2007 15:36
...tak Ruda Polanecký rýmuje

Pane Polanecký, mně vaše texty vetšinou upřímně s....iritují, ale tahle říkanka (odhlédnu-li od stále stejného terče) se vám docela povedla. Máte smůlu, že už zkrachoval Dikobraz, s tímhle rýmováním byste si mohl přivydělávat.

0 0
možnosti

Rudolf Polanecký

14. 11. 2007 15:39
Re: ...tak Ruda Polanecký rýmuje

Totéž jako k Jiřímu. Text je psán všeobecně bez ohledu na jméno potrefených. Jirkova smůla, že se právě teď žení s o 20 let mladší kočičkou.

0 0
možnosti

Jiří

14. 11. 2007 15:19
Proč taky ne do vlastních řad

Paroubek nemá nemanželského pachártka, slovy spisovatele- komunisty Drdy. Oslava před celým národem - nebo spíš ostuda. Už i pan Profesor měl svůj úlet, o 40 let mladší cca. Macek, tam to je pořád, manželství se rozpadá, bulvár má stule fotky naháče se slečnou. Tlustý má taky slečnu, atd. Samozřejmě socani nejsou jiní, Bašta, zaorálek. A naposledy Paroubek. Taky Rath, ten žije s dvěma najednou, Paroubek se aspoň rozvedl a řádně se žení.

Připadá mi licoměrné, když mi nevadí nevěra u členů vlastní strany a tu u oponenta pranýřuji. Pro mě není zas tak zásadní rozdíl mezi třikrát rozvedeným Bendlem co snad mlátil svou ženu a Paroubkem, Rathem. Cizoložníci, gauneři. Říkají si pravicoví, levicoví. Já bych spíš řekl gauneři, bezcharakterní. Fakticky ani pravicoví, ani levicoví, ale čeští vyčůránci. Tlustý je ted konzervativní, dříve bolševik. Takže přesvědčení spíš než rudá knížka na srdci, spíš modrý mužík v podřišku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon