Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, Vaše shrnutí je super,ale podobné jsem si už udělala sama. Nic z toho neřeší můj problém, že fakt nevím, koho volit.....

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, víte, proč to tady vypadá, jak to vypadá? Protože velké množství obyvatelů naší země smýšlejí jako Vy - a tím myslím to, že radši dají hlas nějaké z těch větších stran (i když pro ně ta strana bude menší zlo) nebo nepůjdou k volbám, než aby podpořili menší stranu (která je podle nich lepší než to menší zlo,ale je malá), protože se bojí, že jejich hlas propadne... To je docela smutné, nemyslíte? S takovou se naše země prostě jinam neposune a nic se tady nezmění... Mám naději a vybráno taky... Přeji také, ať se Vám podaří vybrat stranu či člověka, se kterým budete mít alespoň trochu podobné názory... Dobrou noc.

2 0
možnosti
MN

Souhlasím. Kdyby lidé volili strany výhradně jenom podle souznění názorů a ignorovali odhady jestli se ta či ona strana dostane nebo nedostane do sněmovny, možná bychom se divili, kam bychom se posunuli.

1 0
možnosti
VV

Zbytečný  článek.

1 1
možnosti
MN

Naopak. Velmi dobrý a užitečný článek.

0 0
možnosti
Foto

Zvolením ANO se odstraní zbytečný a zakázky prodražující mezičlánek tvořený mafiány nastrčenými politickými loutkami. Když by vládl Babiš, zakázky by si rovnou přistrčil a ušetřilo by se 10 %, které dnes stojí úplatky politikům.

1 1
možnosti

P50a83v67e37l 94Ř58a96p22e80k

16. 9. 2013 19:06

Ano, těchto 10 % on chce ušetřit, ale vy z toho nic mít nebudete.

A ta představa, že největší příjemce dotací je ministrem financí, kterým by podle dva dny starého rozhovoru chtěl být, ta představa je přímo děsivá.

2 0
možnosti
JL

Dokud budeme mit volebni system jako mame dnes, opravdu nezalezi koho volite. Stale stejne tvare, stale stejne sliby, stale stejna demagogie. Volite "bublinu" a to je vsechno, co muzete udelat. Pristi ctyri roky se jen budete divat jak ta "koalice" to zase ku...vy. (vsimate si, ze jsem nerekl leva ci prava koalice?) Kdyz ne hned, tak jiste po dvou letech, to zacne 'vrit" v te koalici a zacnou se dit veci. (pripominam minulych 21 let). Jeste to ani nevypuklo (volby), uz se rozpocet na pristi rok zvysi o 12 miliard. Je to samozrejme, ze o to se zvysi deficit. A to jsme na zacatku! Mame se na co tesit.

0 1
možnosti
JN

Pravda nade vše okamura.blog.idnes.cz 

volim ÚSVIT !!

2 5
možnosti

P90a80v82e56l 45Ř50a37p92e21k

16. 9. 2013 18:11

"Pravda nade vše" říká pan Novák, který o pár řádek níže nepokrytě lže Rv

1 0
možnosti

P18a71v26e58l 75Ř20a61p68e66k

16. 9. 2013 16:50

Program Svobodných přece nestojí jen na kritice EU! Program Svobodných je odrazem ucelené a pevné životní filozofie, o něčem takovém si ostatní strany mohou nechat jen zdát. Svobodní jsou jasná volba, jiná pravicová strana u nás není. Ať už to dopadne jakkoli, jsem si jist, že se ani po letech nebudu muset stydět za svou volbu. R^

6 5
možnosti
JN

Kluasova strana svobodní? Ti největší zloději ze všech? Nové seskupení ODS09... nic víc nic míň

3 5
možnosti
JL

Ani většinový systém Vám nezaručí dvě silné strany. Viz. dnešní Velká Británie, kde na koalici také došlo. Sice po dlouhé době, ale došlo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon