Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Poznámka k volbám 2013. – STÁT OKRÁDÁ MNE.

LN dnes zveřejnily dopis Ivo Sanitera z Frýdlantu nad Ostravicí,který uvádí, že v Rakousku vydělával jako učitel hudby 100 000 kč 14xza rok (plus přídavky na děti 10 000 kč) a u nás jako učitel se 30 letypraxe na ZUŠ bere 19 000 kč měsíčně. Naskýtá se otázka: Proč je Rakouskotak ekonomicky silné oproti ČR, že si může dovolit takto platit učitele hudby? Jepravda, jako německy mluvící země s pěknými Alpami jsou ekonomickyatraktivnější a pružnější než Česko. Nicméně hlavní důvod bude spíše v tom,že tam nevysává státní rozpočet mafiánsko-politická struktura, která vládne v Česku.Tak se nad tím zamyslete, až budete volit. Kdo tady asi vytvořil mafiánskýsystém a kdo ho podporuje? – Dopis byl zveřejněn pod titulkem „Stát okrádá mne“. – Česká média včetněveřejnoprávních bohužel většinou podporují mafiánský systém tím, že vytvářejíiluzi, že ČR je normální demokracie, nepředkládají důvody, proč jinde ekonomikaa stát funguje. Když se jim něco nehodí do jejich konceptu „korektní informace“,mlčí.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli tímto ODS pomůžete. Nebo to má být takové odvádění pozornosti.

Věřím, že existuje dost lidí, kteří berou SPOZ jako Zemanovu stranu nepříliš demokratického charakteru. Je nepochybně žádoucí psát o nešvarech stran a upozorňovat P.T. voliče na nedemokratické prvky některých partají. Nemyslím si však, že je to nutné takovým dryáčnickým způsobem hraničícím až s posedlostí.... nemyslím proti SPOZ, naopak. Podle ohlasů je zřejmé, že většinově návštěvníci vnímají za útokem na SPOZ boj za ODS, to by však bylo možné vkusněji, ne? 

Zakrývat špínu v oblíbené partaji vrháním špíny na ostatní zpravidla pozitivní body té vaší nepřinese. Rv

1 1
možnosti
DD

Jakpak ODS platí, pane Polanecký ?

2 2
možnosti
PK

Sází na špatného koně. :-)

1 1
možnosti
Foto

Já už se vašimi nenávistnými a záštiplnými blogy víceméně jen bavím. Krásné, v pravicových stranách žádní poloviční mafiáni nejsou a kandidátky tam jsou vždy sestavovány na základě přání těch nejzákladnějších členů, že?;-D (Aby nedošlo k mýlce, SPOZ volit nebudu.)

2 3
možnosti
DD

Pane autore, už Vám to sice zde mnozí napsali, ale - nechcete nám, jako Vašim čtenářům, napsat něco o praktikách ve Vaší milované, jediné správné a pro Vás zbožňované straně ODS? Jistě by to bylo daleko zajímavější počteníčko, než o straně, která nikdy v parlamentu nebyla a hádám, že se tam ani nedostane. Nebuďte tak skromnej, určitě to nebude vytahování se a zkousnem i nějaké to neobjektiví vychvalování. Opravdu by to bylo zajímavé, napište, prosím. Děkuji.:-)

3 2
možnosti
PK

Volím SPOZ a bez křečí. :-)

0 3
možnosti
FS

Pane Polanecký, já si myslím, že žádný člověk by neměl být "fundamentalistou", ani blogař vašeho typu. Vy jste šíleně zaměřený proti všem, kdo neoslavují činy a myšlenky slavné modré ODS. Příklad - zde se hádá SPOZ, podivný to spolek pana Zemana (tedy spíše pana Mynáře) a vám to stojí za sáhodlouhý rozbor, aniž tento spolek je  v parlamentu či u nějakého korýtka. No prostě podivný spolek se hádá, pere, asi jako klub fanoušků Sparty, doufám jen, že to budoucí voliči vidí. Ale že se "mydlily" a "mydlí" základní organizace ODS v Praze s celopražským vedením, které je na oplátku rozpouští, dále že tam vždy byl boj na život a na smrt o pořadí v kandidátkách - no na to jsem od vás nečetl ještě ani řádku a byla to ( a je to) dlouhodobě nejstarší vládní organizace. (souhlasím s příspěvkem pana Johanidese).

7 2
možnosti
AJ

Já se také často proti takovým jednostranným demagogiím ozývám - abych pak byla nařčena z toho, že jsem milovnice Zemana, SPOZ, navíc komunistka, stbáčka,z VUMLu atd -chybějící výpady ad hominem si dosaďte dle libosti...;-D;-D

Ne, jen vidím věci objektivně, nebo se alespoň o to snažím.

Autorovi mohu napsat jen známé biblické rčení: "Vidíš smítko v oku bratra svého a břevno ve svém oku nevidíš?"

6 2
možnosti
PJ

Jak se čistí ve SPOZ, aneb pokus o recyklaci ODS.

Odpad zůstane odpadem, i když se ho snaží někdo recyklovat a patří na smetiště. 

Strana založená na kmotrech, korupci a podvodech a tedy ,,dojení státu,, nepomůže ani hlavní ,,dojička,, Němcová, která kryla a neviděla ,,rozkrádání státu,, svých kolegů a ještě jim obdivně tleskala.

5 3
možnosti
Foto

Zajímavé. Voliči TOP09 nevadí, když do kandidátek TOP zasahuje p.Schwarzenberg s Kalouskem, ale u strany SPOZ, kterou volit nebude, mu to strááááášně vadí. Rv

6 1
možnosti
PV

P22e85t65r 87V65l22c39e70k

30. 9. 2013 20:45

Strana SPOZ nebude mít silný mandát, navíc ten bude dán výsledky demokratických voleb......jejich mocichtivost je děsná, stejně jako je děsné uvažování zpozdilého boje proti bolševikům autora a jeho sympatizantů..........srovnávat Zemana ze Stalinem, Gottwaldem a jeho chování přirovnávat k hrůzovládě, diktatuře či tyranii je schopen pouze člověk mdlého ducha......

3 5
možnosti
VN

Já jsem nepřirovnával Zemana ke Gottwaldovi....Já jsem pouze srovnával vztah Gottwalda se Slánským se vztahem Zemana a Šloufa... A toto srovnání jejich "kamarádství" je dle mého názoru relevantní....

5 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon