Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Pane Kozlíku, zkrátka ať se Vám to líbí nebo ne vyhrál pan Zeman a je prezidentem ČR. A ten druhý i když je jeho jasnost prohrál a nemůže to také spolknout . A to chce jeho jasnost prodat Němcům Lobkovický palác za pár kaček. Alespoň je vidět, jak mu je vše české drahé.

6 5
možnosti
Foto

Díky bohu, že občané zvolili alkoholika. Kdyby zvolili toho darebáka, který tuneluje majetzek státu, bylo by to velmi, velmi drahé. Další vlnu privatizace resp. zlodějny si tento stát již nemůže dovolit.

8 8
možnosti
BM

Kde jste sebral ten nesmysl o další vlně privatizace??? A ještě k tomu co s tím má společného prezident republiky, ten přece o ničem takovém nerozhoduje......

6 6
možnosti
JH

J31a83n 12H26o74r31a

17. 5. 2013 18:41

Moc nerozumím té přestřelce o pravicovém a levicovém kandidátovi. Tady se hodnotí chování Zemana. Sice se to pan autor snažil pojmout pěkně zeširoka, ale pořád tady čouhá jako sláma z bot jeho opilý stav minulý týden při vyzvedávání KK. Kdyby u nás existovala jakási opravdová politická kultura a odpovědnost, na kterou si tady jen hrajeme, když se to někomu hodí, tak už by dávno s velkou ostudou a omluvou za sebou ten opilec prásknul na Hradě dveřmi a pakoval by se zpátky chlastat slivovici na Vysočinu. Jenže to se u nás nenosí, takže po vystřízlivění se ten opilec dál arogantně coby president spodních 10 milionů chová a vykonává mstu na svých ne-přítelích, k čemuž si sebevědomě přivlastňuje různé rozhodovací pravomoci (dokud mu ti vládní připosranci konečně nevykolíkují jeho hřiště) pod záminkou přímého zvolení, aniž by k nim měl relevantní nárok. Z téhle skutečnosti je mi opravdu smutno a stydno.

8 8
možnosti
Foto

Problém je, že pravice nedokázala vygenerovat lepší osobnost než sudetského spáče Schwarzenberga. Fakt nevím, co je lepší zdali ve spaní prošustrovat Sudety, nebo kolaborovat s EU v limbu?

14 11
možnosti
MT

Teď jste mě přivedl k úvaze, že levice dokázala vygenerovat i lepší osobnosti než MZ, ale ten přesto vyhrál, což je možná ještě větší problém:-)

8 2
možnosti
MD

MZ nahledl do blogu a po chvili se nechal slyset, ze blogeri ASI nemaji o cem psat.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon