Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

antizelenka

20. 11. 2007 16:39
gratuluji Pane Polanecký

na jednom blogu se dnes jeden socan navážel do paní která se dovolila otřít o paroubka

" tímto článkem jste se dostala do společnosti polaneckého a dalších zavrženíhodných individuí...."

to je vlastně pochvala nejvyššího řádu ;-DR^

0 0
možnosti

petrof

20. 11. 2007 7:44
není na co reagovat....

Ten otylý, oranžový mamlas mě nezajímá, takže nechápu, proč je kolem jeho svatby tolik humbuku ??

Spíš se bavím příspěvky toho pomatence Bedřicha a divím se, že takoví trotlové chodí mezi námi !!! R^VR^ 

0 0
možnosti

Bedrich

20. 11. 2007 11:03
Re: není na co reagovat....

Já se zas bavím nad takovými trouby jako seš ty. Jsi jako vždy argumentů prost. Ještě že tě naučili alespoň ve škole psát žvásty.

0 0
možnosti

pavel

19. 11. 2007 19:18
Na diskusi ve zprávách mu to mnoho lidí schvalovalo

čím rychlejc bude jezdit, tím je větší šance, že se někde rozmázne. Já bych k tomu dodal, hlavně mějte pane předsedo na paměti, že VyVolení se nemusí poutat. A pokud by vás chtěl nekdo strašit Dubčekem, nebo princeznou Dianou, tak na to pranic nedejte. To byli obyčejní smrtelníci.

0 0
možnosti

petr

19. 11. 2007 17:27
paroubek

Na rozdíl od tohoto pána čekám,kdy o něm přestanete psát.Pan Paroubek mě nezajímá a já nemám na co reagovat.Pan předseda si mne ruce.O kom se mluví ten je.;-O

0 0
možnosti

Les

19. 11. 2007 16:18
Hmm, nic moc

clanek. Tak jste si precetl, co MFDnes napsala, prezvejkal to, a vypustil ty samy informace ve svym blogu. Co trochu vlastni invence? Jirka dela spoustu chyb a blbosti, to jo, ale zrovna rychla jizda je docela drobnej nesmysl. Kdyby se "novinari" povesili za kohokoliv jinyho s pridelenym ridicem, tak to dopadne uplne stejne. Pokud by ten clovek ovsem neletel vrtulnikem. To neni chyba Paroubka, ale policajtu, ze nejsou schopny si vynutit dodrzovani pravidel ani u beznych obcanu natoz u nasi "vyssi tridy". S pompou oslavuji silnicni zakon a pak na tech silnicich proste nejak nejsou. Tak na to kazdej prdi, Paroubkuv ridic, stejne jako jakejkoliv jinej trotl s vic jak dvoulitrem. Jezdim denne po Praze a za ten posledni rok jsem nenarazil na policejni kontrolu s vyjimkou jedineho mista, kde se meri pravidelne, a zna ho snad cela CR.

0 0
možnosti
KD

divilek

19. 11. 2007 15:50
Doolitle Paroubek nezní špatně ...

:-). Problém je, že je to sebranka napříč celým spektrem a všichni zřejmě pocházejí z jediné rudé matky všech stran - akorát se rozlezli z ní do stran všude kolem. Těžko potom očekávat jiné vystupování, než na úrovni krajského rudého náčelníka Mamuly ...Rv

0 0
možnosti

radimch

19. 11. 2007 22:07
Re: Doolitle Paroubek nezní špatně ...

R^moje rec,dnes a denne ve zpravach a novinach

0 0
možnosti
KP

Karel Polivka

19. 11. 2007 15:31
No a už se ví,

kdy se bude ženit taťka Tupolánek? ;-D;-D;-D

Nebo aspoň kdy se ten přizdisráč rozvede? :-P

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

19. 11. 2007 15:06
Bedřichovi

Dělám opět jednu z mála vyjímek a zareaguji na vaše výpady. Víte, já bych hrozně nerad urážel hospodářská zvířata srovnáváním s vámi. Prakticky co vaše reakce, to urážka. Být ta doba, tak bych si s vámi ani kord nešpinil, jednoduše bych poslal za vámi pacholky s odpovídajícím náčinám.

0 0
možnosti

Bedrichu

19. 11. 2007 15:12
Re: Bedřichovi

To bys ty pacholky musel mít, Rudánku. A to nejsou urážky, pleteš si to s ironií. Na tvý hlouposti nemůže bejt jiná reakce, než si z toho dělat prču. A předpokládám, že nejsi vůbec chlap a neumíš se postavit k problému čelem. Utek bys jak malej kluk, kdyby mělo dojít na ty tvý jediný možný ruční argumenty. :-):-):-)

0 0
možnosti
JO

jaromír opa

19. 11. 2007 15:03
Co dodat?

Všichni vysoce postavení politici či úředníci furt někam spěchají a buď oni sami nebo jejich řidiči kliďánko porušují zákony jak na běžícím pásu.  Proč bychom my ostatní se nemohli držet jejich příkladu, vždyť přece oni nám mají jít příkladem. Jestli Jirka za něco stojí okamžitě se veřejnosti omluví a řidiče propustí, i když mu nikdo nic nedokáže, protože v krajním případě to auto řídila osoba jemu blízká!!

0 0
možnosti
PC

Petr Chadim

19. 11. 2007 14:32
koukám, že vaše obsese Paroubkem

se úspěšně prohlubuje.

Když jedete v autě a zastaví Vás policista, kdo dostane pokutu? Ten kdo porušil zákon zákon a sedí za volantem, nebo ten, kdo sedí na zadním sedadle?

Když jste jel na svoji svatbu, koukal jste řidiči přes rameno, jakou jede rychlostí, nebo jste myslel na jiné věci?

Zkuste psát už něco normálního, třeba o zneužívání vládního leteckého speciálu na soukromé lyžovačky exponentů ODS, takové plýtvání by Vás jako pravičáka mělo rozpalovat do běla.

0 0
možnosti

Bedrich

19. 11. 2007 14:38
Re: koukám, že vaše obsese Paroubkem

Problém je v tom, že Ruda jel na veselku žebřiňákem, tudíž nemohl překročit rychlost on, ani jeho vozka. A Ruda má řidičák taky asi jenom na voly. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon