Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

No vzhledem k výkladu nejvyššího soudu se dá říct, že sehnat maniaka s kulometem, zvolit ho poslancem a sledovat jeho "projev" na půdě parlementu by mohla být docela zábava.

0 0
možnosti
JB

J84a65n 92B51u91r50i76a55n

24. 7. 2013 9:52

V celku s autorem blogu docela souhlasím. Až na jednu zásadní věc, kterou je hodnocení co je politická trafika a co už sprostý úplatek.

Uvedu příklad - Zeman chce jmenovat Klausovou za velvyslankyni - to považuji za pol. trafiku, která je nemorální, ale neměla by být trestná. Proč? Rodina Klausových Zemana dlouhodobě podporuje a Zeman se jím chce ODVDĚČIT. Mají, ač se to nezdá, podobné politické názory. Já jsem jinak už dlouhodobě přesvědčen, že Zeman a Klaus jedno jest.

Naproti tomu, když potřebuje někdo přesvědčit poslance, aby hlasoval pro nějaký zákon a přesvědčovacím prostředkem je místo v nějaké dozorčí radě - tak co je to jiného, než ÚPLATEK? To, že to někdo označuje jako politický handl, neobstojí. Za pol. handl bych bral, kdyby se byla dohoda typu - podpoř tenhle zákon a my podpoříme něco jiného, o co stojíš ty (správněji řečeno, tvoji voliči. Ale tu už je těžká fikce).

0 0
možnosti
PS

P72e25t22r 85S63o36u92č83e37k

22. 7. 2013 19:46

Já si tedy myslím, že by rezignovat neměl, protože pak by zůstal v očích mnoha lidí obětním beránkem. Jen ať se hezky natvrdo historicky znemožní. Zatím mu to jde dobře.

1 3
možnosti

J93a34n 87Č38a55p70e70k

24. 7. 2013 8:49

Co je platný,že pan Ištván přiznal chybu.Měl prý špatný právní rozbor,jak přiznal v televizi.Aspoň se mohl omluvit těm poslancům!

0 0
možnosti
MP

Tentokrát autor střelil hodně vedle.Podle převážné většiny názoru na tento článek v diskusi je vidět, že  ještě pořád dokážeme používat rozumu a nenecháme se opíjet žvásty mocných eskamotérů.Díky za Ištvána !

5 3
možnosti
PS

P80e51t68r 10S19o65u24č92e48k

22. 7. 2013 19:37

Necháváte se opíjet eskamotérem Ištvánem?

2 5
možnosti
JH

To by se vam vsem hodilo, aby pan Istvan resignoval co? Doufam, ze se to nestane, ze vydrzi a nenecha se zastrasit lidmi, jako jste i vyRv

4 3
možnosti
MZ

Opět velmi neobjektivní či přímo zakomplexovaný názor. Vyšetřování by mělo pokračovat. Ať vlevo, tak vpravo. Pane Ištváne, stojíme za vámi, protože jste jeden z mála lidí, kteří se nebojí těchto parazitů!!!

8 3
možnosti
JP

Je určitě lepší udělat alespoň "něco", než si rochnit v jalových článcích "o ničem"... Ostatně boj s lidmi, kteří ovládají celý náš státní aparát s využitím svých vlastních zpřekroucených zákonů - možná znáte lepší způsob jak dojít ke změnám v naší společnocti, tak nám o nich také něco napište. :-) Třeba to bude to pravé - jak všechno změnit a neudělat žádnou chybu. Jsem jedno oko! :-)

1 2
možnosti
ML

Jak vidím, panem Polaneckým počínaje, přes řadu dalších fandů pravice, nejvíce je děsí představa, že i na horních 10 tisíc může dojít. Beztrestnost horních 10 tisíc je český (i Slovenský) fenomén už od 1990! Kterýkoliv vyšetřovatel, který se opováží sáhnout do nejvyšších pater, jedná podle jejich logiky protidemokraticky, protiprávně a co já vím jak ještě!

Panu Ištvánovi fandím, držím mu palce. Je to první člověk, který má odvahu šáhnout na nejvyšší patra. Doufám, že se najdou další odvážní právníci, kteří nebudou mít plné gatě šáhnout i na nejvyšší patra...

14 7
možnosti
PH

P70e96t21r 78H84á17l61a

18. 7. 2013 14:12

Vidím, že pan autor nemá nejmenší tušení o čem píše. 

1) Nejvyšší soud tvrdí, že se na případ trafik vztahuje imunita, nikoliv, že se nejednalo o trestný čin. 

2) Zabaví se asi 150 milionů z ilegální činnosti, a pak autor píše "Ištván nemá nic v ruce"... i kdyby jen to, tak sebrat lumpům naloupené prachy, notabene v takovém množství, je velký úspěch samo o sobě. 

3) Souhlasím, že vyšetřování se vleče, ale to už je bohužel standardní věcí u naší justice. Stejně jako Ištvána byste měl tedy kritizovat 99% všech řízení.

13 4
možnosti
AK

Pan autor je zrejme cinny pro druhou stranu.

1 2
možnosti
GK

jak hluboko jeste muze v Cechach clovek klesnout? 8-o

5 1
možnosti
DD

:-) No, když jsem včera sledoval pana Nečase, jak plamenně hřímal a zajíkal se zlostí, tak nevím, já bych ještě v tomto případku ... ;-)

6 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon