Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

amiour

20. 4. 2008 20:25
no ale ta holčička se již úspěšně rozvedla

a odstěhovala ke strejdovi. Zřejmě to byl tak raritní případ i v té zemi, že jí okolí pomohlo najít advokáty. Doufám, že si nenamlouváte, že by si dokázala najít sama?!

0 0
možnosti

kion1

15. 4. 2008 21:35
Volič Národní strany

KarmaR^.Chcete,aby jednoho dne ,byly naše děti,cizinci ve vlastní zemi,s polovičními "právy",jakožto nemuslimové,aby podléhali šaríe,aby se vaše děti každý den báli o svou existenci,aby se ženy naprosto oprávněně bály znásilnění,které korán naprosto ospravedlňuje???!!!!aby nemohli svobodně vyznávat co chtějí???!!!!!!!!!

Jestli to chcete,pak tolerujte totalitní,fašistickonáboženské hnutí islám.

Já nebudu. 

0 0
možnosti

Dennys

15. 4. 2008 21:08
Tezko rici

kazda spolecnost si pod pojmem "lidskych prav" predstavuje neco jineho a tezko rici, kdo ma patent na rozum. Nase "osvicena" zapadni civilisace zase toleruje napr. zlociny zvane "umele preruseni tehotenstvi"  v podstate na prani - zabit sve dite je prece zakladnim pravem kazde emancipovane zeny, ne? Odpovednost patri na smetiste dejin, ne? Ale ti nenarozeni evropsti muzi budou mozna jednou pri obrane nasich "hodnot" a "svobod" evropskych zen chybet a vousaci s nimi pak budou moci provadet totez, co manzel s touto malou nestastnici - nebude totiz nikdo, kdo by se jich zastal a Aladinove se toho zbytku populace ptat nebudou.:-/

0 0
možnosti

pingodik

15. 4. 2008 14:58
Džihád

Doporučuji přečíst příspěvek Džihád a diskuzi pod ním. Nejaká ASHA je velice aktivní diskutérka. Jsem zvědavý, jestli od osmi let sloužila proti své vůli jako služka a sexuální ortokyně.

0 0
možnosti

dashiel

15. 4. 2008 19:26
Re: Džihád

copak Aisha ta asi islámskou realitu viděla z vrtulníku že?;-D

0 0
možnosti

xxxxyyyy

15. 4. 2008 13:29
Polaneckej, vy už se chytíte každýho pšouku.

Máte vůbec představu, jak 8 leté dítě bojuje o rozvod u soudu? Je ráda, že umí malou násobilku, pokud chodí do školy. Aspoň ste do toho měl zakomponovat Jirku. :-) 

0 0
možnosti

saturninka

15. 4. 2008 13:36
Re: Polaneckej, vy už se chytíte každýho pšouku.

a ty si pšouk sám o sobě(Y)

0 0
možnosti

pee choose quintana

15. 4. 2008 13:15
strach Polaneckeho

opet clanek, za kterym se skryva strach z neznameho, nic vic. Nesnasenlivy, pokrytecky a xenofobni - takovy je pan Polanecky. Z teorie konstelaci je zrejme, ze muzi, kteri nosi takove vousy, meli hodne dominantni matky, ktere si nevazili sve manzely. Tato trauma se pak pronasel na jejich deti a hlavne syny. Troufam si tvrdit, ze Polanecky je zarnym prikladem takove traumy.

0 0
možnosti

saturninka

15. 4. 2008 13:36
Re: strach Polaneckeho

no o tom jakým traumatem trpíš ty se radši zmiňovat nebudeme že?;-D

0 0
možnosti

Aabulafia

15. 4. 2008 12:20
fantastický názor

No jo, zase další relativista. Třeba je ta malá spokojená a to znásilňování ji vyhovuje. Pokud se Evropani líbají na ulici, neporušují tím práva nikoho jiného. Každý, komu se to nelíbí, se může otočit. Myslíte, že nejsou porušována práva žen a dívek v islámském světě? Samozřejmě že jsou. Hodnoty existují. Je otázka, jestli jim nemáme právo kecat do toho, co si dělají ve svém státě, pokud tam např. schovávají teroristy, nebo pokud tam dochází k porušování lidských práv. Pokud by v sousedním státě umíraly hlady miliony lidí a jejich vládě by to bylo jedno, měl by jste právo vrtrhnout tam s vojáky a zajistit jim přežití (humanitárí intervence)?

0 0
možnosti

Aabulafia

15. 4. 2008 12:21
Re: fantastický názor

Tohle měla být reakce na příspěvek pode mnou. Rv

0 0
možnosti

petrhlavka

15. 4. 2008 12:12
Hmm já tedy nevím

ale nepřijde úplně v pořádku o nich mluvit jako o pedofilech a prasatech. Né že by se mi to líbilo a souhlasil bych s tím ale jim zase pravděpodobně přijdou evropané líbající se na veřejnosti jako prasata. Prostě mají jiné zvyky a morálku a nakonec kdo je oprávněn říct co je správné a co ne ?! Můžeme si o tom myslet své ale to je tak asi vše. Ve svém státě se můžou řídit podle svých zákonů a nemáme jim do toho co kecat. Něco jiného je bránit jejich šíření např. u nás. Tady platí naše zákony a podle nich se budete chovat ! A žádné stavění měšit apod. Ty si stavějte doma !

0 0
možnosti

miyu

15. 4. 2008 12:30
Re: Hmm já tedy nevím

pokud pouzijete zdravy rozum z JAKEHOKOLIV pohledu tak nezlobte se na me ale znasilnovani deti vs. libani se dospelych paru na ulici..... no nevim nevim.

0 0
možnosti

kopso

15. 4. 2008 12:11
To snad ne!

Nepleťte dohromady křesťanství s praktikami nějaké americké sekty. Těch je ve státech jako máku a zakládá ji tam kdejaký s odpuštěním magor.

0 0
možnosti

Hail Eris

15. 4. 2008 12:16
Re: To snad ne!

ano krestanskych sekt je bohuzel jako maku

nejrozlezlejsi je ta katolicka

0 0
možnosti

Zuzana Hejná

15. 4. 2008 12:00
Nic proti

ale něco se mi nezdá: jednoho dne se osmileté dítě nějak dostane z domu a  jde rovnou na soud,  kde čistě náhodou najde toho správného člověka....Hm.

Krom toho, není nic lepšího jak popsat  hrůzy islámu,než si vybrat  případ, který je exces i na jemenské poměry.Ale což, účel světí prostředky.

0 0
možnosti

Rudolf Polanecký

15. 4. 2008 12:04
Re: Nic proti

Paní Hejná, a vy jste v Jemenu žila kolik let, abyste mohla soudit, že jde o exces i na tamní poměry?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon