Islámský pedofilní ráj

Svět obletěla informace, že jemenská osmiletá(!) dívenka Nojoud žádá soud o rozvod s jejím třicetiletým manželem, který ji týrá fyzicky i sexuálně.

Osmiletá NojoudZdroj: iDnes, Yemen Times

Dívenka, místo toho, aby si hrála se svými vrstevnicemi je předčasně vržena do světa dospělých díky islámskému právu. Její otec ji surově zmlátil a provdal za třicetiletého muže. V zemi to není nic neobvyklého, řídí se tradičním islámským právem (více o tomto případu v článku iDnes).

Představme si na okamžik, že by se něco podobného stalo v Evropě. Obhajovat ale takovýto čin odlišností kultur rovněž nejde. V Jemenu je islám státním náboženstvím a základem zákonodárství. Samotný islám byl založen samozvaným prorokem Muhammadem cca 600 let po křesťanství.

Podíváme-li se na islám z hlediska vývoje náboženství, pak se nachází v našem středověku okolo roku 1400. V této době vzniká v Evropě hon na čarodějnice a jejich upalování. Největšího rozmachu zažívá hon na čarodějnice v 17. století. Poslední upálení čarodějnice proběhlo v roce 1792 ve Švýcarsku.

Ve středověku ale neexistovalo propojení se světem, státy žily víceméně odděleně a přenos zpráv byl neskutečně pomalý. V dnešní době se svět díky technologiím zmenšil, každou chvíli můžeme čerpat informace z celého světa a můžeme během jednoho dne obletět celou zeměkouli. Je až neuvěřitelné, že existují státy, které žijí podle 1400 let starých názorů jednoho člověka.

Tyto státy jako by nevnímaly, že se svět stále vyvíjí a není možné setrvávat myšlenkově v době před čtrnácti sty lety. Tento případ jen ilustruje, jak těžké postavení mají ženy od útlého věku v islámských náboženských státech a jsou degradovány na pouhou věc.

Nedávno svět pobouřil podobný příběh z islámského státu. Tehdy mladá žena odjela s přítelem svého muže autem. Ten ji unesl a společně s dalšími kamarády opakovaně znásilňoval. Potrestáni byli útočníci i oběť, dokonce přísněji. Mladá žena byla dokonce odsouzena k bičování, kteé by pravděpodobně nemohla přežít. Jak se případ dál vyvíjí není známo.

Až mi opět bude někdo tvrdit, že islám je mírumilovný, vzpomenu si na tuto osmiletou dívenku, které pravděpodobně nic nepomůže. Její manžel už prohlásil, že souhlas k rozvodu nedá, že patří jemu. Samotná dívenka není ve věku, kdy by mohla sama podat žalobu. Až bude její manžel propuštěn, může ji s klidným svědomím zabít, protože poškodila jeho čest a islám mu dá za pravdu.

Jen by mne zajímalo, co na to různí vyznavači multikulti. Proč už neprotestují? Proč nepíší články na záchranu této malé dívky? Pravda, ono by se jim to nehodilo do krámu, protože za vše špatné a nepochopení cizích kultur může jen dekadentní západní společnost.

Nám nezbývá ni jiného, než malé Nojoud držet palce a doufat, že svůj boj o záchranu nezaplatí svým životem. O iluze a dětství už přišla.

Mé články přebírají servery www.eportal.cz a www.soscr.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Rudolf Polanecký | úterý 15.4.2008 10:46 | karma článku: 35,75 | přečteno: 3360x
  • Další články autora

Rudolf Polanecký

Babišův čapí problém

14.3.2016 v 10:35 | Karma: 37,12

Rudolf Polanecký

Prozření Angely Merkelové?

1.2.2016 v 11:00 | Karma: 42,14

Rudolf Polanecký

Sobotkovy maily podruhé

19.1.2016 v 9:30 | Karma: 42,89