Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Islamisace česka bude důsledkem eurohujerství.

0 2
možnosti
Foto

Vzkaz redakce: Ihned, Rudolfe, odstraňte tu skandální fotografii pod perexem, neboť hluboce uráží každého věřícího Lundolinegráda! To je skandální! 

Ihned informujeme Amnesty Continental a Michelin Stars bufety!

2 0
možnosti

Seriál o paterčatech dokazuje, že v televizi vládnou korektní pravdoláskaři.

1 3
možnosti

Ještě, kdo na to kouká. Já neviděla jediný díl, jen upoutávky. Nezajímá mě to, protože je mi jasný, že mít paterčata je moře práce a práce a nevyspání. Ani mě nezajímají nářky ohledně rasismu. 

Pochybuji, že by tam někdo uvedl pravdu, např. že rodina bydlí v městském bytě (nezávidím, chápu, že někdo nemá na vlastní), jenže je mi líto sousedů. Co asi zažívají sousedé cikánů se 6 dětmi, s příbuznými, kteří tam chodí jeden za druhým, to musí být síla.

5 2
možnosti

Jeden velký omyl naší společnosti a to od dob francouzské revoluce je ten, že náboženství a víra jsou soukromou záležitostí. - nemusí jít jen o víru v Boha, ale také politické ideály apod. 

Vždy, každý kdo něčemu věří se snaží přenést svoje přesvědčení do života a dané realizovat. I proto máme politické strany a politickou soutěž.

Dalším omylem naší civilizace je , že tolerance přinese plody. Opak je pravdou. Jako křesťan nejsem tolerantní k islámu, budhismu apod. Pouze toto respektuji. 

A dalším a tím největším omylem je, že islám je náboženství jako každé jiné a proto je možné se k němu a jeho vyznavačům tak chovat. 

Není, islám je nábožensko-politická ideologie, kdy politika musí být v souladu s islámem, tedy Koránem, Sunnnou a životem proroka Mohameda. Je totiž ohromný rozdíl v tom jak vnímají svojí víru křesťané a muslimové. Pro muslimy je vše co se stalo v době Mohameda po věky věků neměnné a vše co je nad to je neislámské.

Šátek proto není v islámu jen náboženský symbol, ale i politický. (Zde je Mohamedovo a Alláhovo) 

A Evropa tím, že křesťanství odsunula stranou udělala ze sebe území bez náboženství, kde je místo pro islám. (Toto vychází z učení Rašida Ridý), který označil Evropu za bezvěreckou a z jeho učení vzešlo Muslimské bratrstvo založené Hassanem al Banná z kterého dodnes čerpá například Hamás, al-Kajda apod. 

Nutno dodat, že vše stojí na učení al-Ghazálího , na čemž stojí celé islámské učení a v krajní podobě je praktikováno v Saudské Arábii jako takzvaný Wahhabismus, což není nic jiného než učení ibn Abd al-Wahhába, který shrnul učení ibn-Tajmiji a al-Ghazálího, jinak známé jako saláfija (viz Muslimské bratrstvo a Rašid Ridá), což je návrat ke kořenům (tedy Mohamedovi a prvním chalifům jako byl ibn Abi Bakr

10 0
možnosti
Foto

Jak katolicismu, tak protestatanství, tak pravoslaví jsou také nábožensko politické ideologie. Např. mají i své politické strany (CSU/CDU).

0 2
možnosti

Napsal jsem dnes něco podobného, proto R^R^R^

0 0
možnosti

Evropa především ustupuje sama sobě - původní civilizace jednoduše vymírá a v souvislosti s tím, rovněž tak s ohledem na stále rostoucí světový populační růst, dochází k migraci, které možná ještě dnes můžeme (po opuštění svých humanistických zásad) tak nějak zabraňovat, ale zastavit to nejde, snad třetí světovou, ale tím se vymažeme definitivně.

3 0
možnosti

souhlasím, ale začít rodit více dětí je i ekonomické rozhodnutí. Pamatuje si ještě někdo na autistu Špidlu a jeho "švédský systém" ? Opravdu by dnes někdo něco takového chtěl? Jak může mít anglický pár více dětí, dyž musí ze svých daní místo úlev na děti živit x negrů, kteří nikdy pro ně nic neudělají. Sluníčka jezděj pomáhat černochům, OK, aby je pak taky dokázali uživit.

Sluníčka = fašisté současnosti

EU

11 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon