Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Pane Polanecký, jak jste "zjistil", že Snowdenovi fandí "převážně levicové a protiamericky zaměřené osoby?

;-D

1 0
možnosti
MK

Jasně, že mu fandím - a to nejsem protiamerická ani levicová osoba. Proč bych mu také nefandil, jsem snad Američan (vy jste pane Polanecký?)?.

Jakožto příslušníka jiného státu mou osobu agenti vynášející informace cizích tajných služeb nepohoršují - udělat to člen naší zpravodajské služby jsem naopak samozřejmě pohoršen. Takto mi to buď zcela jedno, nebo zatleskám pokud se člověk něco zajímavého dočte. Patrně bych nebyl rád pokud by pán prodával Číně citlivá data NATO, ale to, že informoval US veřejnost o tom jak je vláda špízuje mi je zcela fuk.

Spíše mne zajímá proč se vzteká pan Polanecký nad faktem, že příslušník cizí tajné služby informoval o něčem tamní veřejnost???

0 0
možnosti
ZH

Hlavně informoval nás, že USA hledá teroristy na půdě velvyslanectví EU a i jednotlivých zemí EU. Nebo že by nehledali teroristy, ale byla to spíš průmyslová špionáž ? ;-D

1 0
možnosti
ZH

Jistě, pro zastánce Big Brothera a průmyslové špionáže je to zrádce. Nebo si NSA myslí, že na velvyslanectvích spřátelených zemí jsou teroristické buňky? Assange se nikam nenaboural, kecáte! On jen zveřejnil co mu poslal Bradley Manning. Jasně, že to považují mocenské kruhy v USA za zradu. Jinak by se svět nikdy nedozvěděl třeba o hrdinné posádce bitevního vrtulníku, která 30mm kanonem zabila 12 civilistů, z toho 2 děti a 2 novináře s kamerama. A přitom ještě dokázala vtipkovat. To se potom svět dost blbě přesvědčuje o osvobozování nějakého lidu. To je zrada! Ale zrada, kterou svět uvítal, a možná ho pomůže udělat lepší. Stejně jako byl pro rusy Peňkovský zrádce, pro nás normální lidi to byl hrdina. Ale pohoršovat se můžou maximálně američané, určitě ne nějakej bloger. Nebo vlastně může, ale pro mě jste ten zrádce VY

!!

2 0
možnosti
JM

Zajimave, ze se oba "bojovnici za svobodu" chteji zasit zrovna do tech nejmene svobodnych zemi. O Rusku a Kube psat nemusim, ale i v tom (jinak krasnem) Ekvadoru zavira marxisticka vlada jednoho nezavisleho novinare za druhym.

Srandovni na tom je, ze Ekvador nema vlastni menu. Pouziva se tam americky dolar, ktery podle ruznych levicovych "expertu" behem kratke doby zkolabuje.

A tak si oba soudruzi odmeny za svou zradu moc neuziji.;-)

0 0
možnosti
ZH

Oni moc možností nemaj. Musí to být země, která je nevydá, nesmí to být žádný vazal USA a hlavně tam nesměj být na každým rohu kamery. To by je chytly brzo.:-)

0 0
možnosti
KB

Zrádce jako Horáková, Slánský, Penkovskij či Rosenbergovi?

1 2
možnosti
JM

Rosenbergovi zradci byli. Priznal to i Nikita Chruscov. Slansky byl stejne jako jeho kati komunisticky zlocinec.

A pani Horakova zase nevinna obet te vasi zlocinecke diktatury. Prestante michat darebaky s obetmi.Rv

1 0
možnosti
ZK

Z88d63e94n22a 90K65o27č31í

30. 6. 2013 21:13

Najednou člověk zjišťuje, že kecy o svobodě a demokracii jsou pouhou špinavou zástěrkou na naivní voliče a ostat ní obdivovatele, jakým je i Rudla, kteří ani nechtějí slyšet, co se skutečně pod tím špinavým hadrem skrývá. ;-)

9 1
možnosti
JR

J44a49n 13R64á28ž

30. 6. 2013 20:54

Edward Sowden i Bradley Mannig jsou představitelé idealistických hlupáků, kteří se neumí zorientovat v reálném světě. V domnění,ze pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí,přičemž co je zlo a co je nenávist určují oni sami,dělají nesmírné hlouposti. Nebýt to zrada, a porušení slibu věrnosti lidu Spojených států amerických (tak zní slib,který oba dali), dalo by se říci,ze je to klukovina. Klukoviny dělají nedospělé děti,ale to není ani jeden z nich. Naivně se zapletli do hry zpravodajských služeb a když to nedělali jako placení agenti konkurenta, dá se jejich jednání kvalifikovat jako zrada z idealistických pohnutek. A takových idealistů bylo za zradu popraveno  v minulosti tisíce. Máme se jim obdivovat nebo je máme odsuzovat? To záleží na každém jak vnímá slib věrnosti své vlasti.

P.S. Pro mne jsou oba jmenování zrádci a zaslouží tvrdý trest.Bezpečnost státu je důležitější hodnotou než idealistické blouznění nezralého mladíka!

1 3
možnosti
Foto

K32a55r33e60l 73R40a82d23a

1. 7. 2013 7:36

Ono jde o to, co je důležitější, jestli věrnost vlasti, nebo věrnost hrstce parchantů ve vládních službách, kteří zavádějí nekalé praktiky. Pokud je to pod Vaší rozlišovací schopností, není Vám pomoci.

4 0
možnosti
PJ

Za prvé Snowden nepředal informace cizí mocnosti, ale celému světu včetně USA. Za druhé, jestliže zjistil, že vláda sleduje zlotřilé cíle proti vlastnímu obyvatelstvu, dalo by se polemizovat, kdo z nich je zrádce (myslím de facto, nikoliv de iure).;-)

2 1
možnosti
Foto

Dotaz: Jste si jist, kdyby pan Snowden byl Rus, nebo Číňan a nebo severokorejec a vynesl tajná data týkající se praktik ruské, činské, nebo severokorejské vlády, že byste jeho činnost také vyhodnotil jako zrádcovskou ???

8 0
možnosti
LV

Jasně, že ano. Protože se nechal platit režimem a najednou se mu "rozbřesklo"...

Ostatně takových "prozřených" tu máme, kteří včas zahodili rudé knížky...

0 0
možnosti
Foto

ale ovšem že p.Snowden je hrdina. Díky němu má nyní veřejnost nové informace o chování policejních a represivních složek ústřední světrové mocnosti, a to je k nezaplacení. A riskuje-li přitom navíc vlastní život, pak je nutno před ním smeknout a poděkovat mu R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon