Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučuju se podívat tady na obrázek vývoje území Palestiny a Izraele. Stačí jeden pohled a hne dje jasné, kdo je agresor. :-)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483817344974231&set=a.206526776036624.47750.205847359437899&type=1&theater

3 2
možnosti
FK

F60i77l40i41p 86K28r53a81u29s

27. 11. 2012 13:28

Nevyplaci se vest valky a silacke reci o vyhlazovani, kdyz mate armadu s mensi bojeschopnosti nez kyblik igracku. Izrael s nimi mluvil jedinym jazykem, kteremu ti stredoveci rucnici rozumeli.

Na druhou stranu, cast viny spada na Anglicany, kteri tam dlouhodobe udrzovali spor mezi zidovskymi a arabskymi komunitami (jejich bezny modus operandi v koloniich - udrzovat znepratelene frakce zamestnane sebou samymi, zanechali tak spoustu "darku" v podobe dlouhodobych etnickych konfliktu po cele risi).

2 1
možnosti
Foto

Jako to bylo s vánočním stromem v Bruselu: zkoumal jsem si to na místě, a podle všeho se radní rozhodli udělat nějaký experiment z kostek. Když bylo rozhodnuto, začala vykřikovat jedna extrémisticky naladěná dáma, že je to určitě proto, aby se uhnul muslimům, jenže nebylo. :-) Muslimové nemají celkem žádný problém s vánočním stromem pokud vím. Kdybych někdo chtěl, musel by zrušit celé Vánoce, protože je muslimové vůbec neslaví. A protože se nikdo k něčemu takovému nechystá, a jesličky zase na hlvaním násmětí v Bruselu budou, je celkem jasné, že je výmysl, že vánoční strom nebude kvůli muslimům. :-)

Hlavně je ale potřeba tuhle lež hodně šířit a zásadně si neověřovat, jaká je skutečnost ! To by se taky moh někdo dobrat pravdy. :-)

2 0
možnosti
JD

Moc tomu nerozumím, ale jestli není základ problémů již vznik tohoto státu?

2 3
možnosti
VN

Přesně tak. V očích Němců ve 40-tých letech u nás byli také takoví Gabčík s Kubišem považováni za teroristy. Napadli přece hodného Heydricha. Židi okupují území , které jim historicky nepatří...a tak musí počítat sem tam s nějakým útokem. Spíše Hamásu si člověk musí vážit , že to nejsou takoví sralbotkové , kteří by to zabalili jako Čecháčci v roce 39 či 68.

5 4
možnosti

P22e13t84r 17Š34l44e83d32e86r

23. 11. 2012 12:59

Polanecký se označuje za nezúčastněného pozorovatele, ale ve skutečnosti je vidět, že kope za Židy. Jeho stručný výtah historie obsahuje jen to, co se mu hodí do krámu. :-P

4 10
možnosti
GK

Ocekaval bych ze slusny bloger kdyz sem da nejakou grafiku co ma neco vypovedet ze k ni da aspon odkaz odkud je. Ja to tedy udelam za Vas. -

http://alhittin.com/2012/11/18/israeli-officials-use-fake-graphic-to-justify-bombing-gaza-hospitals-gazaunderattack/

3 0
možnosti
MB

Tak jeste prihodte fotky "falesneho" obchodu s potravinami v Gaze:

http://vladtepesblog.com/?p=22800

Oni totiz Palestinci jsou na tom o dost lip nez by se mohlo zdat z medii.

0 0
možnosti
JH

J35a48n 57H87l47e89d33í36k

20. 11. 2012 21:45

Palestinci žijí výhradně z finanč darů EU a OSN, nebýt darů, nemají nic, ani vodu a el proud.Zato mají velmi početné rodiny, což známe i u nás. Statisíce 17-25 letých Arabů nemá žádnou budoucnost, obsazení Israele považují za splněný sen v blízké době. Přelidněné arabské státy jsou tikající jadernou bombou, nikdo nemá sílu a prostředky ji kulturně vyřešit, což známe i u nás. Probíhající radikalizace severní Afriky přinese světu výhradně těžké a bolestné problémy, USA nesmí exportovat svou představu stylu života, všichni tak zvaní diktátoři ((Bumarak, Kaddáfí, Assád)) znamenali relativní klid.

12 3
možnosti
PP

cituji: "dávají najevo svou sílu třeba i tím, že jsou schopni zabrat kus území útočníka." Proč sílu, prostě obsadili kopec, ze kterého na ně stříleli. Nebo se měli stáhnout a čekat, že se na něj nepřítel vrátí a zase začne střílet?

13 4
možnosti
JK

Když pomineme emotivní výlevy na obou stranách a vezmeme reálná a aktuální fakta, tak se stačí podívat na počty a typy raket, které posledních deset let dopadají na Izrael. Dopadaly v době konfliktů, dopadaly ale i v době příměří. Hamás příměří nikdy nedodržel, stále posílal do Izraele rakety, popř. sebevražedné atentátníky.

To jsou fakta. Kdybych já, jako svobodný občan suverénního státu musel žít po dlouhá léta v permanentním ohrožení, kdy ani nevím, zda se mi vrátí děti ze školy, také bych po své vládě požadoval razantní zásah. Agresorem je v tomto případě Hamás, popř. Hizballáh. Izrael se jen brání a má zatraceně těžkou pozici. Když nezasáhne, jen tím povzbudí Araby k tvrdším útokům. Když zasáhne příliš tvrdě, budou levičáci v Evropě a Americe kadit atomové hřiby, jak si "židáci" dovolují bránit se tak tvrdě. Už jsem slyšel i názor, že tři mrtví Židé zas nejsou taková tragédie, oproti stovce mrtvých Arabů, a proto by se Izrael neměl "tolik bránit", protože to není fér.

18 2
možnosti
JS

Rád bych doplnil nějaká čísla. Po roce 1948 se v muslimských zemích proti Židům zvedla taková vlna nenávisti, že naprostá většina zdejších židovských komunit musela uprchnout, ačkoli šlo o komunity, které zde žily až dva tisíce let. Například z marockého Fezu prchlo padesát tisíc Židů během několika týdnů. Prchali před pouličními vraždami a loupežemi, vedle nichž bledne i nacistická křišťálová noc. Kdyby Izrael nezorganizoval evakuaci místních Židů do Izraele (tehdy to sledoval celý svět), dopadlo by to hodně špatně. Židé tam zanechali veškerý majetek a pozemky. Celkem uprchlo z muslimských zemí téměř devět set tisíc Židů, zanechali tam majetek v hodnotě nejméně tří set miliard dolarů a pozemky přesahující sto tisíc kilometrů čtverečních, tedy čtyřnásobek rozlohy Izraele. Při útěku zachraňovali holý život. Například Irák tehdy vyhlásil za židovství trest smrti.

Z toho je zřejmé, že konflikt na Blízkém východě má kořeny v problému, jehož rozměry přesahují kontinenty - islám.

19 2
možnosti
LL

L61u54m70í14r 85L75i72c19h77ý

20. 11. 2012 21:49

Pouze pár let před tím rokem 1948 se v Evropě vzdemula taková vlna nenávisti vůči židům, že to zachvátilo celou evropu a nebyla moc šance ani uprchnout - kde toto má kořeny? křesťanství? asi ne, že? ... a opravdu jsme si jistí, že už jsme ty kořeny v evropě vymýtili a nebo se pouze 60 let nic nestalo, když předtím byly pogromy na židy na denním pořádku celá staletí ... zvláštní, že hned víme, že za nenávistí v Africe vůči židům je islám ... mám spíš za to, že jsou to ty prachy a pozemky, stejně jako to bylo v evropě ... nakonec jsou si Evropané s těmi Afričany v tomhle dost podobní ...

3 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon