Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Blahopřeji Rudlo, dobře jste píchnul do vosího hnízda. Jen tak dál.

2 0
možnosti
MC

Podle občanských zvyklostí není loupežník stejný, jako zloděj. Vám karma.R^

1 0
možnosti
RH

Takže Cikán, který Vás v tramvaji o půlnoci s nožem pod krkem obere o hotovost třeba 10 tisíc Kč je loupežník, kdežto poslanec ODS hlasující za zvýšení daně, která Vás ročně přijde třeba na 12 tisíc, je dobrák zloděj. A tomu se v Čechách říká pravicová politika podle ODS. R^ ;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak se podívejme, nezištný sponzor...

Fischerova vláda v demisi. Firma CE Group uzavírá pět dní po demisi smlouvu se státní firmou DIAMO ohledně vybudování obřího zásobníku na plyn. Zakladatelem DIAMA je ministerstvo průmyslu. Tehdy byl ministrem Vladimír Tošovský, nominovaný do Fischerovy vlády ČSSD.

CE Group, soukromá firma oslovila státní podnik DIAMO, aby provedl průzkum a vybudování zásobníku na 180 milionu m3. CE Group chce, aby zásobník využíval stát. Provozovat jej bude CE Group.Shrnuto. Soukromá firma žádá státní firmu, aby provedla průzkum a vybudování zásobníku. Využívat ho má stát a provozovat soukromá firma. Vybudování zásobníku má přijít CE Group na 6 miliard. Za jak dlouho se CE Group investice vrátí?

Ale to není vše. Jan Fischer byl zaměstnán u firmy CE Group předtím, než šel nyní do vlády. V době, kdy byl premiérem v demisi, byla podepsána smlouva mezi CE Group a DIAMO. Šéfem CE Group je Ladislav Dráb, který vložil v hotovosti peníze na Fischerův účet.

Fischer se už nemusí revanšovat,..

7 1
možnosti
RH

A jak se k Vám jako prostému občanovi z Milovic dostávají tak rychle informace tak zásadního významu? A proboha jak je možné, že se po celou dobu blogování nezabýváte tím, proč jste si Fišera posadili do úřednícké vlády, která mimo informační dosah veřejnosti porošustrovala cca 600 mld. CZK?

3 3
možnosti
MN

stale se to opakuje - autor vi co bylo za Grossovym zbohatnutim - ale trestni oznameni nepodal - ti kteri jej podali nechali Grosse dvakrat proverit, vcetne domovnich prohlidek atd. nasledne jeste byl pripad zkouman na popud NSZ Vesecke. Resume, jmenovany se nedopustil zadneho trestneho cinu - odlozeno!  Navic je treba  upozornit, ze Gross nebyl nasinfirou v tom se take autor myli - byl elektromechanikem strojvudce - tedy pomocnikem, nikoli strojvedoucim. Dalsi zazracny vyrok je o Fischerovi, ze v primem prenosu se nechal korumpovat, zaprve jsem nic takoveho nevidel, za dalsi je podano trestni oznameni na jmenovaneho, takze do doby nez dokaze soud jakykoli trestni cin, plati ze pan Fischer je nevinen. Je to asi takova story, kterou vyklada jeste tak stara Kelisova a pani predsedkyne parlamentu, ktera v prenosu rekla, ze pan Fischer behem dvou dnu ziskal 5 nebo 6 milionu korun .. coz je take nesmysl. Nikdo nerekne, ze Fiser o splaceni dluhu do 26.7. hovoril jeste v dobe, kdy si Nagyova ukolovala kontrarozvedku a Petrik ji zobal z ruky..../ Poprosil bych autora aby se nestavel do role soudce - klidne uvadejte svoje uvahy ale o tom kdo je vinen rozhodne soud .. predpokladam ze kdyz soud sdeli ze nebyl vinen, pak se vy omluvite!

2 5
možnosti
RH

Absolvoval jsem za bolševika jako "špagát" ZVS (Základní vojenskou službu). Na VŠ 4 semestry Vojenské katedry. Po celou tu dobu před nás předstupovali zdegenerovaní bolševici ustanoveni do funkcí Politického náčelníka, Kapitána pro politickou výchovu a různých jiných politruků. Rudolf Polanecký se nám snaží ve svých ideologických blozích prokázat , že angažovanost ODS na naší politické scéně je čistě pravicová.

Když bolševik káže o pravici, je to tristní situace. Rudla se v ničem neliší od bolševických politruků.

Rudlo, měli jste pouze několik jednoduchých úkolů:

1. Přestat krást a ty, co kradli, nechat zavřít.

2. Snížit daně a přestat otravovat občany byrokracií

3. Poslat do zadnice EU s dotacemi, byrokratickými předpisy a buzerací 4. Chovat se jako čestní lidé, udělat transparentní rozpočet, snížit stav uřednictva a ponechat na lidech možnost co nejnezávislejšího rozhodování. 5. Dát občanům ČR skutečnou svobodu Místo toho kradete, podvádíte, lžete, spolupracujete s nejhoršími zločinci a okrádáte občany včetně jejich rodin a přihlížíte tlaku na rozpad morálky a základních funkcí rodiny a státu. Kde vůbec v sobě ještě berete tu drzost něco sem psát?

5 3
možnosti
Foto

Na to jak je váš příspěvek agresivní, tak musím bohužel konstatovat, že máte pravdu. Byla to na dlouhé roky poslední šance, protože komunistická ČSSD a ultras z KSČM mají přímo v programu pravý opak toho co popisujete. ODS a TOP09 selhaly úplně ve všem.

2 1
možnosti
DP

D44a27d79a33k 79P19e36t32r

11. 7. 2013 11:56

Pro usmání, pěkné čtení. Nic víc.

4 4
možnosti
Foto

M66a95r88t11i18n 93Š22i19k

11. 7. 2013 11:41

Zase lžete, až se vám od klávesnice práší. Kromě toho, srovnáváte absolutně nesrovnatelné. Tak zaprvé. Ištvan nic nestanovil. Lež číslo jedna. Ištvan ze své pozice nestanovuje nic. Něco stanovit může soud. Z dostupných informací je zřejmé, že Fischer zázračně nezbohatl až teď. To je vaše lež číslo dva. Vy nemáte žádné jiné informace, než veřejně dostupné. Vy je ale kroutíte demagogicky, jako správně zapálený člen nějakého uličního výboru. Vaše lži se stávají čím dál ubožejšími. Lež číslo tři, je jakési Šlachtovo beranidlo. To jste vzal kde? Žádné beranidlo použito nebylo. To z vás se stalo beranidlo. Neustále se dobýváte do dveří, které vám zavřeli těsně před nosem vaši milovaní zkrachovanci z ODS. Je konec. Jen vy jste to stále nepochopil. Vzdání se poslaneckého mandátu, za vyjednané posty ve státní sféře, to tu ještě nikdy nebylo a neproběhlo. To nemá nic společného ani s Fischerem, a dokonce ani s Grossem, i kdyby jste si to vroucně přál. Lžete proto ještě mnohem hůř, než lžou a lhali politici, vašemu srdci tak blízcí. Až tak blízcí, že vám stojí za to, veřejně ze sebe dělat paňácu. Nasaďte si červený nos a běžte bavit děti do cirkusu. Tam se vám možná i někdo zasměje. Tady ale vzbuzujete už pouze upřimnou lítost. Normální člověk si počká na důkazy, předložené policií a státním zastupitelstvím a hlavně, počká si na konečný verdikt soudu. Vaše lži budou do té doby vždycky jenom k smíchu a pláči.

6 12
možnosti
PK

P64e44t68r 98K92o33l23á35ř

11. 7. 2013 12:07

Náhodou, já se u Rudly bavím a nutí mne to k přemýšlení kam až může modrý fanatismus zajít.

Průšvih je v tom, že oni ve své zaslepenosti budou schopni vyvolávat násilné akce pokud nebude po jejich.

ODS a její fanatičtí přívrženci jsou extrémním nebezpečím pro tuto zemi.

6 6
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon