Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

to jsem netusil a jsem zase prekvapen pan Ruda vyklada pravo.... jenze zase chyba, zaprve na tu funkci je ta urednice zpusobila a potom .. korupce by to byla v pripade, ze by uz tehdy, kdy ona mu delala poradkyni v tymu pro prezidentskou volbu, on ji slibil ze az bude, co nevidet jmenovan ministrem financi, tak ji povysi na lepe placene misto. Ale to by nejspis musel byt pan Fischer tak trochu vestec! Takze...???

0 1
možnosti
SN

:-)Už s Vámi milý pane, nikdo ani nechce diskutovat! BUdu po hodině první a nepochválím Vás. Už něco ukrad, nebo nejsou jeho účty veřejně přístupné? Může za předpokládané 2 měsíce udělat větší škodu, než nejlepší ministr financí zeměkoule a okolí, Kalousek  za 7 let? Ani v promilích !!Vzpamatujte se, jinak je to na Chocholouška!RvRvX

2 7
možnosti
Foto

S ohledem na váš věk bych očekával větší životní moudrost, než posílat autora do blázince. Článek není o Kalouskovi, ale o Fischerovi. O Kalouskovi můžete napsat vlastní blog. Fisherovy účty jsou jistě veřejně přístupné a to je právě největší problém. Půl roku nemohl sehnat ani korunu a jakmile se stal ministrem hrnuly se peníze ze všech stran. Potřebujete ještě nějaké další vodítko?

8 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon