Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VNVP

Vítěz nad vysmátou ptačíchřipkou

27. 1. 2010 11:54
Před pádem Topolánkovy vlády odešlo do zahraničí

157 firem. Od pádu vlády a reálné hrozby vlády levice zavedení křivácké daně  už odešlo do zahraničí přes dva tisíce firem.

0 0
možnosti
JS

strycek-Joe+

26. 1. 2010 22:09
Když ODS snižovala daně,slibovala,že to nastartuje ekonomiku

a Česko se stane evropským tygrem. Místo toho způsobila ale krizi a obří deficit státního rozpočtu. Je tedy evidentní, že snížení daní ke konjunktuře nevede, byla to od ODS jen propaganda, aby si její regionální pantátové zvýšili čisté platy. Je jasné, že je nutno opatření ODS nejdříve napravit, vrátit předchozí stav a teprve poté, až bude zrušen ten paskvil a všechny ty různé superhrubé mzdy, bude možné očekávat výsledky.

0 0
možnosti
_

_Aleister_

27. 1. 2010 10:50
Re: Když ODS snižovala daně,slibovala,že to nastartuje ekonomiku

To je ten Topolánek ale kanon, způsobit krizi západní ekonomiky ... ;-D

Snížení daní mělo za krize za následek skutečně snížení příjmů, ale růst se nedá očekávat, pokud budou nadpoloviční většinu obyvatel činit neiniciativní tupci jako ty ...:-P

0 0
možnosti
VD

všd

26. 1. 2010 0:14
Je to složitější

Daně máme pod průměrem EU. Tím nechci říct, že by se měly zvýšit. Ale nejsme žádná výjimka, žádné daňové peklo.

0 0
možnosti
R

Rudla.

27. 1. 2010 12:30
Re: Je to složitější

To platy taky máme pod průměrem EU.

0 0
možnosti
V

veskawesi

24. 1. 2010 22:55
Haha

to na nam to modrakum natreli co? Zvednou si dane hahahahahaha

jejich guru jim ve jmenu boje proti ..." bohatsim?" napari dalsi dane!!

chachaaaaaaa

a oni mu za to fandi

ja padnu;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

jirha

22. 1. 2010 11:11
Populismus, polupismus a zase populismus

bohužel i od vás. Socialisté nabízejí řešení Zdanit bohaté 20 Miliard ale schodek je 200 miliard jenom tím přibrzdíme. Takže populismus vedoucí na nejtemnější lidské pudy jako je závist aby je chudí volili.

ODS nabízí zeštíhlení státního aparátu - to je blbost protože pouze přesuneme ty co vytváření byrokracii do kategorie nezaměstnaných a platíme jim dále skoro stejně akorát je posunume do kategorie těch závistivějších.

KDU a TOP nabízejí zvýšení důchodové hranice - ale už teď pro práce schopné nemáme práci takže akorát o to zdvihneme nezaměstnanost nebudeme platit důchody budeme platit podporu v nezaměstnanosti.

Jen do jedné věci se nikomu nechce a tou je snížení příspěvků sociálně potřebným to je tabu. Přitom by mělo platit že si můžeme dovolit pouze takovou zádržnou síť na kterou si vyděláme. Oddělme ty kteří nemohou od těch kteří nechtějí. Ti co nechtějí ať strádají ti co nemohou řešme podle toho na co máme ale přestaňme být populisti.

0 0
možnosti
K

kladivar2

23. 1. 2010 15:30
Re: Populismus, polupismus a zase populismus

jen do jedne veci se nikomu nechce? ja bych rek do vic veci. Co takhle zpruhlednit pro vsechny statni zakazky kdyz uz je financujeme? tam by se usetrilo takovych miliard o kterych se nikomu nezda. Arozdavane vladou ale vsechny az po ty obecni co rozdavaji starostove obci.

0 0
možnosti
KM

MASAP

21. 1. 2010 23:50
mám radost!!!

Po dlouhé dobe jsem si nasel chvilku se podívat na blogy a rovnou na pana Polaneckého. Z jeho fotky a názoru je videt, ze opravdu kazdý obcan bez ohledu na názor, rasu a inteligenci smí psát bláboly do novin.

Myslím, ze v jeho posledním blogu chybí to podstatné - ze za vsechno muze Paroubek, a ze dopravu jsme uz mohli mít vyresenou, kdyby jí dostal úredne pridelenou dozivotne ten vychechtaný sympaták Rebícek (myslím, ze ODS si vybral zcela náhodne pro svou kariéru, ten by se chytil i jinde).

Jen tak dál pane Rudo, mel jsem honicku v práci, ale u vás se vzdycky pobavím. Neríkejte, ze ty kydy kvuli tomu nepísete;-DR^

0 0
možnosti
SS

Svent

22. 1. 2010 7:07
Re: mám radost!!!

Pan je asi v kotelne, na chvilku polozil lopatu

0 0
možnosti
PS

Petr-007

21. 1. 2010 10:12
Zdaneni neni cca 23% ale jde to hodne pres 50%,

jen DPH je 19%, dani jsou i zdravotni a sosialni pojisteni, chudsim lidem hodne procent nahodi spotrebni dane a nemelo by se zapominat i na inflaci coz je takova skryta dan. Problem sileneho zdaneni bohuzel neni otazkou levice ci pravice, bylo by dobre si uvedomit ze danovy system v CR a jeho vyśi vytvoril Vaclav Klaus a jeho parta. V dobach kdy byla ODS u moci nikdy nedoslo k radikalnejsimu snizeni dani, pokud snizovali tak jen kosmeticky a vzdy to nahnali nekde jinde. V CR neni zadna pravicova strana (s realnou sanci na uspech), ktera by doopravdy nekdy snizila lidem odvody do statni kasy.

0 0
možnosti
AV

andilek10

21. 1. 2010 9:26
Krize je a světlo v tunelu je v nedohlednu

Mě tržby klesli o 80 %, všude se zdražuje a já zdražit nemůžu. Na nemocenskou nechodím. Práci musím udělat i když mám "smrt na jazyku". Jenom platím a platím. Obyčejný zaměstnanec si neuvědomuje, že jeho zaměstnavatel musí měsíčně dát jen za jeho kancelář, PC, auto, telefon atd. minimálně 20.000,- Kč. Asi raději půjdu na pracák. Ušetřím si čas a nervy.

0 0
možnosti
C

Cocotus___Interruptus

21. 1. 2010 9:40
Re: Krize je a světlo v tunelu je v nedohlednu

A copak je na tvem podnikani tak specialniho, ze nemuzes zdrazit, kdyz se zdrazuje vsude?

0 0
možnosti
C

Cocotus___Interruptus

21. 1. 2010 8:59
Mozku, objev se...

"právě snížení daní mělo za důsledek lepší platební kázeň a na daních se vybralo více peněz než při předchozím progresívním zdanění." - to mysleli ten Kalouskuv genialni krizovej rozpocet, Polaneckej? Voni budou fakt genius. ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
PS

Worff

21. 1. 2010 9:19
Re: Mozku, objev se...

A hlavně to není vůbec pravda. Od doby, kdy to byla zavedena rovná daň se dańový propad pohybuje oproti progresivnímu zdanění mezi 60-90 miliardami ročně. Pan Polanecký patrně ocitoval nikdy neplatnou Modrou šanci ODS. Realita je bohužel tristní.;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon