Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J29i18ř66í 82D61r85á32č

12. 5. 2013 16:11

Všechny úvahy pana Polaneckého vycházejí z předpokladu že TRH PŘECE ŘEŠÍ VŠE NÉÉÉ? Všechna jiná řešení než ta odvozená z tržní logiky jsou podle pana Polaneckého špatná. Já myslím že je už dávno načase, aby tržní Hejhulové se svým blouzněním o všemocném trhu pochopili, že zrovna rodina nikdy naštěstí nefungovala ani nefunguje na principech tržních fanatiků ač už byly pokusy zpoplatňovat si navzájem domácí práce partnerů. Také na neplatiče alimentů je u nás trh krátký a musí tedy nastoupit účinná legislativa. Kdybychom to nechali "trhu", tak na své peníze čeká naprostá většina žen dodnes.

8 20
možnosti
JK

Asi jste si toho nevšiml, ale tady vůbec nejde o alimenty, ale o to, že tihle pojašenci chtějí žvanit do toho, po čem jim nic není.

14 2
možnosti
JD

J10i52ř49í 77D17r13á61č

12. 5. 2013 16:46

Po čem jim něco je určuje kdo-Vy?:-):-)

2 13
možnosti
MP

Každý, komu sahají na jeho svobody. Pokud přikazují otcům, že se musejí střídat s matkami na mateřské, tak by je za to měli nakopat do zadnic. Tohle je přesně to, do čeho nemají co kecat. Příště začnou přikazovat, jak často a v jakých mají manželé souložit, nebo kterou rukou si smíme vytírat zadnici. Vám opravdu ten návrh na povinnou mateřskou pro otce přijde správný? Vy jste zřejmě tak vášnivým zastáncem levice, že ji hájíte i při zcela zjevných nesmyslech; vy byste zasloužil žít v totalitě – jednoduchý nalinkovaný život, pravidlo na každé uprdnutí. Nebo se mýlím?

14 2
možnosti
VD

Možná Vás to šokuje, ale ve Švédsku povinnou otcovskou zavedli už dávno, samozřejmě též socialisti, ale Reinfeldt, premiér ze švédské obdoby TOP 09, danou věc dál udržuje a nehodlá měnit.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Um%C3%ADrn%C4%9Bn%C3%A1_strana

2 0
možnosti
MP

To je dost síla. Šílené.

0 1
možnosti
JK

Nikoliv.  Neměl by to určovat nikdo.  Pokud si myslíte, že bych já chtěl někomu něco nařizovat, jste na omylu a je mi Vás líto.

3 2
možnosti
Foto

Pane Dráč  trh existuje už od doby kamenné, kdy tehdejší člověk směnil pazourek za kůži. I dnes trh určuje cenu másla a všeho. Jakékoliv pokřivení trhu se vždy rovná krizi. Stejně tak regulace trhu vede ke krizi.  Smát se pojmu trh může jen…..

9 2
možnosti
VD

Pane Kindle, dělal jste na VŠ zkoušku z pravěku? Tam trh sice fungoval, ale ne na úrovni rodiny nebo místního společenství, pouze na úrovni nad místním společenstvím. Obchod mezi členy rodiny se v pravěku (ale i později) považoval za něco nemravného.

1 1
možnosti

jenže tady vůbec nejde o trh, ale o rodinu. A ta tady byla dávno před tržním hospodářstívm - a dělba práce a financí v ní byla vždycky jen a jen její záležitostí - tedy záležitostí muže a ženy. Za chvíli by nám socani mohli kecat do toho, kdy, kde a jak smíme/musíme souložit

8 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon