Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R27a57d64e27k 33K44ř36í64ž

25. 9. 2013 12:24

Každý normální člověk přece nemůže věřit tomu, co naše oranžovočervená horda horem dolem slibuje, nicméně to co během svého vládnutí předvedli pravicoví partajníci - to taky nemá obdoby. Postupně se smiřuju s tím, že minimálně příští rok na mě z obrázků ze zdi budou koukat Bohouš s Milošem....Máme co si zasloužíme, tak to bohužel je.

1 0
možnosti

Mám obavu, že voličům levice je v podstatě jedno, kde se na to nebo tohle vezme, hlavně když to bude. A když to nebude, tak uvěří, že za to mohou pravicové vlády (i kdyby tu pravice neexistovala už sto let), protože "to za komunistů přeci vše bylo, no ne?". A uvěří, že to prostě zase bude, stůj co stůj, ale potrvá to holt déle. Hlavně aby vytrvali, nevolili nikdy už pravici, volili vždy už jen levici. A za pár let, tak deset, dvacet, třicet....sto? se konečně napraví ten pravicový marast, a vznikne levicový ráj. Jen vydržet voliči levice, vydržet, semknout se, a udržet u moci levici. Jinak opět přijde na pár měsíců (protože déle pravice bohužel nedokáže vládnout) pravice, a ten ráj (ZA TĚCH PÁR MĚSÍCŮ) odsune opět na sto let, než ho levice KONEČNĚ uskuteční. 

Tak takto funguje levicové myšlení našich levicových voličů. Mám opravdu velkou obavu, že se nám blíží velká říjnová...

2 0
možnosti

Ruda Polanecký: každý den jeden primitivně laděný populistický článek, útočící na ČSSD či SPOZ. Dává ti Rudo za to ODS aspoň nějaké kupónové slevy? ;-D

0 2
možnosti
Foto

Oním primitivním zdrojem je primitivní program socialistů, pane. Polanecký jen čerpá z něj, z jejich proklamací a doplňuje o logická vyústění. A sám dobře víte, že pracovní místa dokáží zařídit skutečně jen na pravo dlející podnikatelská sféra...

3 0
možnosti
Foto

R96o62m44a87n 63K45o15z86e84l

24. 9. 2013 23:43

K té spolupráci s KSČM - komunisté to nabízeli už v roce 2002 a za podporu vlády požadovali křeslo místopředsedy sněmovny, které dostali i tak, dále zdravotnictví bez poplatků a žádné školné (to mívala v programu i ODS), takže je čeho se bát? Ještě připomenu, že k takové vládě byl svolný i Kalousek.

Že jsou socialisté nazývání komunisty light? Jak kým, podle komunistů se jen levicově tváří.

0 0
možnosti

Brblejte, Rudolfe, poslední výzkum: ČSSD 30%, komunisti 20%. :-) Máš to marný. Bohatých pravičáků prostě ubylo po vládách modrých bratrů. A Češi volí podle kapsy.

3 5
možnosti

Asi jsme četli každý jiný průzkum - já jich četl několik a ty procenta pro obě strany jsou nadsazené. U ČSSD jsem zaznamenal průzkumy kolem 25-26% a u KSČ? 17-18%. A u voleb to zase bude jiné, o tom jsem přesvědčen. Řekl bych, že těch 25% pro ČSSD by se mohlo blížit realitě, ale v případě, že bude trošku větší účast, tak očekávám KSČM někde okolo 13%. Je to hodně, ale s tím nic nenadělám.

4 0
možnosti

P74e14t91r 49K55o13l74á69ř

24. 9. 2013 13:48

Koukám že čím více se blíží volby, tím jsou články dua Polanecký-Ziegler (a pár dalších expertů) údernější a vzteklejší. Nevynechat jedinou příležitost si uboze a pomocí invektivu kopnout do levicové opozice, ale zároveň vůbec nepitvat nedávné tragické vládnutí české "pravice". Totálně zdiskreditovaná a zkorumpovaná vláda co měla za premiérku milenku papírového premiéra poskytla to nejlepší střelivo opozici. Tedy nikoliv nějaké sliby, ale zoufalost a tragičnost minulé "pravičácké" vlády nahání voliče do náručí socanů a komoušů.

12 9
možnosti

Ano, ale to placení alimentů státem i já považuji za nápad poněkud šílený.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby pravicové vlády nepřivedly svou hloupou politikou (špatné načasování reforem) zemi do krize, a kapitalismus za to nemůže, tak byste o komunistech už dnes vůbec neslyšel. Obraťte se svou stížností na Topolánka (především) a Nečase.

9 8
možnosti

P34a79v47e97l 60G75ö36t90z74e

24. 9. 2013 14:06

Podcenujete zakoreneni komunismu v Cechach. Topolovi a Necasovi muzete vycitat kde co, jen ne tohle.

5 1
možnosti

Voliči levice jsou na tom v podstatě jako voliči "pravice"- nemají koho volit. Když ne ČSSD, kdo jim zbývá? Komunisté, Zemanovci, Okamura...tragédie na pravo i na levo.Nakonec bude volba ČSSD volbou nejmenšího levicového zla, dost smutná a do budoucna drahá realita.

6 6
možnosti

volici pravice maji svobodne

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon